Rumstyper på Hilton Hua Hin Resort & Spa

Deluxerum

Deluxerum, som hotellet kallar Deluxe Ocean View, är belägna på våning 7–11. En dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Rymliga badrum med badkar, dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Deluxerum plus

Deluxerum plus som hotellet kallar Premium Ocean View Plus, och ligger på våning 1-2. En dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Minibar, två gratis flaskor vatten per dag samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Rymligt badrum med badkar, dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/dag.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum

Rymliga dubbelrum som hotellet kallar Classic Ocean View, belägna på våning 3–6. En dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Rymliga badrum med badkar, dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Juniorsviter

Rymliga och fräscha juniorsviter, som hotellet kallar Executive Junior Suite, belägna på våning 1-2 och 12-16. Sviterna två dubbelsängar och en har soffgrupp. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Rymligt badrum med badkar och dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Gäster som bor i juniorsviterna har tillgång till Resort Lounge. Där finns förfriskningar hela dagen samt en kall frukostbuffé med möjlighet att beställa varma frukosträtter från en à la carte-meny, eftermiddagste samt cocktails och tilltugg före middagen samt gratis wifi.

Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Svit

Stora och fräscha sviter, som hotellet kallar för Executive Ocean Suite och är belägna på våning 1-2 och 12-16. Sviterna har ett stort sovrum och separat vardagsrum soffa och soffbord. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler finns i båda rummen. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Wifi mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Rymliga badrum med badkar och dusch och wc. Sviterna ligger i den främre delen av byggnaden och har mycket stora balkonger med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Gäster som bor i sviterna har tillgång till Resort Lounge där det finns förfriskningar hela dagen samt en kall frukostbuffé med möjlighet att beställa varma frukosträtter från en à la carte-meny, eftermiddagste samt cocktails och tilltugg före middagen samt gratis wifi.

Rumsstorlek: ca 80 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.