Thailand

Hitta ditt Thailand

Thailand är det vänliga landet med de kilometerlånga paradisstränderna, den goda thaimaten, den billiga shoppingen och de härliga utflykterna. Men det kan vara svårt att veta vilket resmål som passar just dig. Här kommer en liten guide över Apollos Thailand så att du enklare ska hitta just din Thailandspärla.

Phuket

En resa till Phuket passar alla, och här finns hotell för alla smaker oavsett om du reser med hela familjen, din kärlek eller med vänner.

  • The Beach Boutique House ligger nära Kata Beach. På hotellet finns ett poolområde och flera restauranger. Perfekt för dig som vill koppla av på hotellet, med närhet till byliv.
Läs mer och boka resa till Phuket

Khao Lak

Khao Lak är, med sin långa, gyllene sandstrand och stora fina hotell, både barnfamiljernas och vuxenresenärernas semesterparadis. Några gånger i veckan hålls den lokala marknaden i Bang Niang, och vill du ha ännu mer shopping ligger Nang Thong en bit bort. Både längs stranden och i centrum kan du hitta goda thairätter.

Läs mer och boka resa till Khao Lak

Krabi

Krabi bjuder på en avkopplande semester på hotell vid fina sandstränder samtidigt som det finns mycket att upptäcka.

Här väntar Ao Nangs vackra skärgård med grönklädda klippor som reser sig från havet, riktiga paradisstränder som du kan ta dig till med longtailbåtar, och den täta mangroveskogen som gömmer både grottor och laguner.

Läs mer och boka resa till Krabi

Koh Lanta

På Koh Lanta väntar ett tillbakalutat tempo där du kan koppla av till fullo. Stränderna är fantastiska och under vattenytan väntar en helt magisk värld med färgsprakande fiskar och koraller.

Southern Lanta Resort består av flera bungalower i en grönskande trädgård. Koppla av med massage, lata dagar vid poolen eller kanske en match på tennisbanan. Reser du med familjen erbjuder Rawi Warin roliga aktiviteter för både barn och vuxna och ett härligt poolområde med vattenrutschkanor. 

Läs mer och boka resa till Koh Lanta

Koh Samui

Koh Samui ligger i Thailandsviken och här väntar en avkopplande semester med flera vackra sandstränder, som Chaweng  Beach och de lite mindre Lamai Beach och Boh Phut Beach. Ön är ganska liten vilket gör att det är enkelt att utforska den. I huvudorten Chaweng finns bra restauranger med goda thailändska smaker men också internationella restauranger.

Alla hotell på Koh Samui har ett strandnära läge, och de allra flesta ligger på nordvästra delen.

Läs mer och boka resa till Koh Samui

Hua Hin

Hua Hin är en av Thailands äldsta badorter och hit har thailändarna själva rest på semester sedan 1920-talet. Sandstranden i Hua Hin är lång och bred, och de flesta av våra hotell ligger på stranden.

Hit ska du åka om du vill ha en Thailandssemester med charmig atmosfär. Den populära nattmarknaden och helgmarknaden Weekend Market är två måsten när du är här och vill fynda kläder och souvenirer. 

Läs mer och boka resa till Hua Hin

Bangkok

Till Bangkok ska du resa om du vill ha en semester i en pulserande storstad med massor att göra! I Änglarnas stad kan du se fram emot fantastisk shopping, sköna takbarer med underbar utsikt och många sevärdheter.

Apollos hotell ligger mitt i smeten, med gångavstånd till både parker, shoppinggallerior och restauranger.

Läs mer och boka resa till Bangkok

Koh Chang

Koh Chang är en av Thailands vackra semesterpärlor och ligger en kort båtresa från Kambodjas kust. Till Koh Changs nationalpark hör nästan 50 öar med regnskogsklädda berg och vajande palmer. Till Koh Chang reser du på egen hand genom att boka flyg och hotell.

Läs mer och boka resa till Koh Chang

Populära hotell i Thailand