Well

  • I hjärtat av Sukhumvit
  • Träningsklasser
  • Pool uppe på taket

Vill du bo centralt och ha nära till Bangkoks alla shoppingcenter och restauranger är hotell Well är ett bra val. Hotellet har ett fint gym och erbjuder flera olika typer av träningsklasser, ett spa med olika behandlingar och restauranger med hälsosamma rätter.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Executiverum för 1-3 personer. Sviter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personligt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 931 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Well ligger centralt i det populära området Sukhumvit i Bangkok. Uppe på taket finns ett poolområde med en saltvattenspool och några solstolar och parasoller. Poolbar som serverar juicer och drinkar samt enklare rätter och snacks. Hotellet ordnar träningspass vid poolen några gånger i veckan, bland annat med träningscyklar i poolen.

Eat Well Cafe serverar hälsosamma lunchrätter. I The Twist Bar & Bistro serveras västerländska rätter. På taket finns också en liten ekologisk trädgård med grönsaksodlingar som används när hotellet håller matlagningskurser.

Spa med massage och andra behandlingar. Gym och olika träningsklasser. Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift. Gångavstånd till både tunnelbanestationen Sukhumvit  och BTS Skytrain-station Asok.

Måltider

Frukost. Halvpension mot tillägg.