Rembrandt

  • Centralt cityhotell
  • Prisbelönta restauranger

Cityhotellet Rembrandt är ett utmärkt val när du vill ha nära till Bangkoks härliga shopping- och restaurangutbud. Efter turerna på stan kan du koppla av vid hotellets pool eller inne på spaavdelningen. När det är dags för kvällens middag kan du välja mellan flera av hotellets prisade restauranger.


Rumstyper

Superiorrum för 1-3 personer. Executiverum för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Trerumslägenheter för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Otroligt fin service av personalen på detta hotell. Prisvärda erbjudande på mat och dryck.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5794 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Rembrandt i Bangkok består av två delar, North Wing och South Wing, och är ett centralt hotell på en sidogata till Sukhumvit Road. Huvudbyggnaden North Wing har en solterrass med saltvattenpool och poolbar samt gratis solstolar och poolhanddukar. Sidobyggnaden South Wing har ytterligare ett poolområde med separat barnpool. Väg måste korsas för att komma till sidobyggnaden.

På hotellet finns flera à la carte-restauranger med olika kök. Restaurang Red Pepper serverar frukostbuffé. Prisbelönta restaurang Rang Mahal serverar indiska rätter. I restaurang Mexicano erbjuds en mexikansk meny. I restaurang Da Vinci kan du njuta av italienska rätter. Vårdad klädsel krävs i alla hotellets restauranger. Sex kvällar i veckan är det levande musik i den indiska och mexikanska restaurangen. I huvudbyggnaden finns baren 1826 som serverar drinkar mellan kl. 17.00-01.00. Lobbybar med jazzunderhållning alla kvällar utom söndagar.

Spa som erbjuder massage och behandlingar mot avgift. Här finns även bastu och ångbastu. Gym med utsikt mot poolområdet. Gratis wifi. Närhet till shoppingcenter, restauranger och affärer. Hotellet ligger nära bra kommunikationer. Reception dygnet runt. Stadstrafik.

Executiverum med extra förmåner
Gäster boende i executiverummen har tillgång till Executive lounge på 24:e våningen där det serveras frukost från en à la carte-meny samt drinkar innan middagen. De har också en separat in- och utcheckning.

Måltider

Frukostbuffé.

Frukosten serveras i restaurang Red Peppar.