Rumstyper på Pathumwan Princess

Deluxerum

Rymliga deluxerum med trägolv och varm atmosfär. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två separata sängar. Kuddmeny. Extrabädd är möjlig i en extrasäng. Två vattenflaskor per dag. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Rymliga badrum med bad/dusch och wc. Stort fönster till badrummet. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Stora dubbelrum med trägolv och modern inredning samt utsikt över Bangkoks skyskrapor. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd är möjlig i en extrasäng. Två vattenflaskor per dag. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Rymliga badrum med bad/dusch och wc. Stort fönster till badrummet. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Executiverum

Stora och moderna Executiverum som ligger på våningarna 9-14 i hotellet och består av ett sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar samt ett vardagsrum med soffa. Kuddmeny. Extrabädd är möjlig i en extrasäng. Två vattenflaskor per dag. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Rymliga badrum med badkar och dusch och wc. Stort fönster till badrummet. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka. Gäster som bor i dessa rum har tillgång till en Club Lounge som bl.a. serverar frukost, alkoholfria förfriskningar under hela dagen samt en timmes fri bar. Det ingår även privat in- och utcheckning.

Rumsstorlek: ca 72 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Stora och moderna familjerum som ligger på våningarna 9-14 i hotellet och består av ett sovrum med dubbelsäng eller två separata sängar samt ett vardagsrum med soffa. Kuddmeny. Extrabädd är möjlig i en extrasäng. Två vattenflaskor per dag. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock, tofflor och hårtork. Rymliga badrum med badkar och dusch och wc. Stort fönster till badrummet. Ingen uteplats. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 72 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.