Rumstyper på Pathumwan Princess

Deluxerum

Deluxerum utan uteplats. Rummen ligger i ett hörn och har utsikt åt två väderstreck. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Extrabädd i möjlig i enkelsäng/dagbädd. Kuddmeny. Två vattenflaskor per dag ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch, separat dusch samt wc. Stort fönster till badrummet. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum utan uteplats.

Dubbelrum utan uteplats. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Extrabädd är möjlig i en extrasäng/dagbädd. Två vattenflaskor per dag ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykjärn och strykbräda. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar med dusch eller endast dusch samt wc. Stort fönster till badrummet. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Executiverum utan uteplats

Executiverum utan uteplats ligger på våningarna 9–14 i hotellet och består av ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett vardagsrum med soffa. Extrabädd är möjlig i en extrasäng/soffa. Kuddmeny. Två vattenflaskor per dag ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler i varje rum. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch, separat dusch samt wc. Stort fönster till badrummet. Städning 7 gånger/vecka.

  • Gäster som bor i dessa rum har tillgång till en Club Lounge som bland annat serverar frukost, alkoholfria förfriskningar under hela dagen samt en timmes fri bar. Det ingår även privat in- och utcheckning.

Rumsstorlek: ca 67 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum utan uteplats

Familjerum utan uteplats som ligger på våningarna 9–14 i hotellet och består av ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett vardagsrum med extrabäddar i två soffor. Kuddmeny. Två vattenflaskor per dag ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler i båda rummen. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch, separat dusch samt wc. Stort fönster till badrummet. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 72 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.