Kundomdömen om Narai

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

2366 omdömen
Utmärkt
 
727
Väldigt bra
 
1024
Bra
 
451
Mindre bra
 
123
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2019-02-14

Inlägg av Ingela O Stockholm, Sverige

Centralt bra hotell

Vi återvände till detta hotell vid vår andra vistelse i Bangkok. Bra läge, rummen trevliga och rena. Vänlig personal. Litet pool-område och gym. Frukostbuffet ok, men inte prisvärd. Tyvärr inte så många alternativ i närheten.

 
2017-10-01

Inlägg av nergadd Hässleholm, Sverige

Dåligt 4* hotel

Detta hotell är inget som jag kan rekommendera, trasig dusch dörr, skitiga tapeter och skitiga gardiner, för mig blir det högst 2 stjärnor. Det är bokat via Ving. Utsikten är urusel genom smutsiga fönster.

 
2017-02-25

Inlägg av boin Malmö, Sverige

Äldre hotell som behöver fräschas upp både personellt och lokalt.

Positivt: Läget är mycket bra, poolområdet är bra, frukosten är acceptabel och rummet är ok. Badrummet var ganska rymligt och med bra badrumsartiklar. Detta om det positiva. Negativt: Personalen inte alltid så vänlig en del rent av ovänliga. Det verkar som det behövs en charmkurs eller två, samt även engelskutbildning. Städningen var i underkant t ex fönstren i stort behov av putsning. Garderobsutrymmet beläget intill sängen !

 
2017-02-05

Inlägg av anton_borgman Göteborg, Sverige

Bra hotell, bra läge men

Kom till hotellet och det första vi fick var en standard rum innan vi fick säga till att vi bokat ett superior rum, kom till rummet och det var mögel i badrummet. Men ett samtal ner och det var fixat! Fin pool och riktigt bra frukost!

 
2017-01-09

Inlägg av Ann-Louise T

Bra hotell till förmånligt pris och supergod frukost

Vilket frukostbord! Där fanns allt man kunde önska sig och gott var det. Hotellpriset var förmånligt och rummen fina. Vi bodde på högsta våningen och hade en fin utsikt över staden. Det enda negativa är att trafiken från gatan hördes mycket bra trots att vi bodde högst upp. Personalen var hjälpsamma och vänliga. Vi kunde inte få en bättre avslutning på vår resa i Thailand.