Galleria 10 Hotel Bangkok

Galleria 10 Hotel Bangkok har en skön takterrass med bar, pool och loungemöbler där det är lätt att koppla av efter en dag i Bangkoks vimmel. Är du nattuggla kan du ladda upp med middag i hotellets restaurang där en DJ dessutom underhåller flera kvällar i veckan innan du beger dig ut i natten. Hotellet har en perfekt placering mitt i shopping- och nöjeskvarteren i Sukhumvit.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1973 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 10 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Galleria 10 Hotel Bangkok har en pool och en loungebar på takterrassen. Restaurangen NOMAD ligger på 8:e våningen och serverar internationell mat och det bästa från det thailändska köket och sex kvällar i veckan spelar en DJ skön musik, öppet dagligen från sen eftermiddag till efter midnatt. Baren @g ligger på gatuplan och är en mötesplats efter dagens upptäckter i staden eller för dig som ska vidare ut i världen och här serveras dryck, frukost samt te med tillbehör på eftermiddagen.

Wifi ingår över hela hotellet. Vill du träna har hotellet ett gym. Stadstrafik.

Ca 7 kilometer till kinesiska fruktmarknaden och till tågstationen och ca 10 kilometer till Grand Palace.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Säsongsinformation

Till sommaren 2024 finns även dubbelrum för 1-3 personer att boka.

Cityhotell

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Bra läge 
  • Hög komfort och bra service
  • Pool eller nära stranden

Alla hotell, Bangkok

The Sukosol Bangkok

The Sukosol Bangkok ligger i den pulserande storstaden Bangkok. Här bor du i bekväma dubbelrum eller i executiverum för extra bekvämligheter. Runt hörnet väntar Bangkoks myllrande folkliv med fantastiska sevärdheter, shopping, nöjen och kultur. På hotellet väntar en pool för behövlig avkoppling efter turerna på stan.

Bandara Suites Silom

På Bandara Suites Silom bor du centralt i Bangkoks Silomdistrikt. Lägenheterna är rymliga och välutrustade och är en perfekt bas att utgå ifrån när såväl attraktioner som sevärdheter ska upptäckas i denna kosmopolitiska stad.