Resor till Stockholm och Mälardalen

  • Hit reser du på egen hand

Upptäck Stockholm med Apollo! Slå dig ner vid en populär restaurang i Stockholm och strosa runt i Gamla stan, ge dig ut på en golftur på Värmdö eller hoppa på skärgårdsbåtarna från Nybroplan eller ta en dagstur ut till Sandhamn.Väder

jan 0°c
feb -1°c
mar 2°c
apr 7°c
maj 12°c
jun 16°c
jul 20°c
aug 19°c
sep 15°c
okt 9°c
nov 4°c
dec 1°c

Alla resmål Sverige

Göteborg och Bohuslän

Upptäck västkusten och Göteborg med Apollo! Göteborg, som även kallas lilla London, är känt för sin välkomnande atmosfär och hippa innerstad. Göteborg är den perfekta staden för en weekend fylld av god mat, shopping och upplevelser. Missa inte heller västkustens vackra omgivningar och lugna atmosfär kring mysiga sommarorter som Strömstad, Kungshamn och Grebbestad.

Varberg

Upptäck vackra Varberg i sommar med Apollo! Varberg ligger längs Hallands kust och lockar med allt från hav, stränder och bokskogar till restauranger, uteställen och utflyktsmål. För den badsugne väntar badplatser som Apelviken och Fästningsbadet, och är naturupplevelser av intresse bjuder Varberg på surfning och natursköna leder för både vandring och cykel.

Skåne och Bjärehalvön/Båstad

Upptäck Skåne med Apollo och besök strandnära platser som Båstad och Helsingborg! Här möts stad och bad i en perfekt blandning med långa sandstränder, mysiga restauranger och nära utflyktsmål som lockar både familjer och vuxna utan barn. Det böljande landskapet i Skåne är perfekt för sportaktiviteter som cykling, tennis, vandring och golf.