Kundomdömen om Royal Park Stockholm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,4 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal och en full pott för maten,lunch och frukosten, rummet var väldigt stort. Och läget, en bit utanför city i lantliga omgivningar. Och nära det stora köpcentrumet Mall of Skandinavium.
-
Kommer inte på något.

Bekräftad gäst: 2020-08-28


8 av 10

+
Hotellet ligger fantastiskt beläget i Hagaparken. Omgivningarna är underbara och hotellet är ett bra semesterhotell för en familjevistelse. Familjerummen är stora och trevliga och vi har nyttjat detta hotell med familjen förut, och kommer säkert att överväga det även för nästa vistelse i Stockholm.
-
Två anmärkningar: 1. parkering. du behöver betala parkering till ett separat parkeringsbolag. via app, maskin eller hemsida. jag hade föredragit att betala detta till hotellet och göra det en gång för hela vistelsen. nu ska det trilskas med appar och inloggningar varenda gång man åker in och ut ur garaget eller ställer sig på gatan. 2. Frukostmatsalens hantering av potentiella smittspridningsmoment är under all kritik. Buffé-servering där ALLA stationer (såsom kaffe, dryck, smoothies, mjölk, kaviar, äggröra, bullar m.m.) hade ett moment av att alla gäster rör samma ytor med sina fingrar: skruvkranar, flaskor, tänger m.m. i stället för dispensers där man trycker sin kopp eller sitt glas emot en bygel. jag hade förväntat mig mycket mer 6 månader in i en global epidemi.

Bekräftad gäst: 2020-08-26


6 av 10

+
Läget
-
Ac på rummen

Bekräftad gäst: 2020-08-16


8 av 10

+
Maten, läget i parken.
-
Lite förvirrad receptionist vid incheck. Vi fick ange exakt när vi skulle äta (helpension) och att vi bara fick en speciell mat, men inget som serveringen noterade. Vi fick ta vad som fanns på menyn, nån notering att vi skulle äta nån exakt tid hade de inte? Tror det kan varit så att just detta covid-år är det en enklare meny, kan varit det hon menade? Bilen skulle jag betala när jag checkade ut, men vid utcheckning sa de att jag skulle betala i automaten vid garaget...

Bekräftad gäst: 2020-08-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-07-30


2 av 10

+
Ingenting förutom läget
-
Ingenting stämde med det som var utlovat fr Apollo! Vi hade bokat deluxrum men fick ett standardtyp på bottenvåningen. Städningen på rummen gjordes runt kl 15.00.. Frukosten var under all kritik. Det serverades nästan ingen mat till middag detta trots att vi hade kollat av innan att utbudet skulle vara större. Man kunde typ välja mellan pizza o sallad!! Kanoter kunde inte hyras.Hotellet är i stort behov av renovering!! Inget fungerade mkt var trasigt allt fr gardiner, lakan till värdekonservativa.

Bekräftad gäst: 2020-07-25


7 av 10

+
Maten och läget
-
Apollo sport conceptet behöver utvecklas. Upplevdes inte som ett träningshotell. Uteplatsen mot sjön har så stor potential att bli fin men behöver rustas upp.

Bekräftad gäst: 2020-07-24


10 av 10

+
Det fina läget och den fantastiska maten
-
Lite mer krokar och hängare/hyllor på rummet

Bekräftad gäst: 2020-07-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

800 omdömen
Utmärkt
 
207
Väldigt bra
 
284
Bra
 
190
Mindre bra
 
80
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2020-11-16

Inlägg av 952tommy Säter, Sverige

Bra service

Allt var bra med tanke på Covidtider. Kul med att det jobbar kvar Servitörer från den gamla goda tiden.Plus till Italien. Skönt med en egen bassäng.Om man ska satsa på ekologiska grönsaker på menyn, måste dom tillredas av högsta klass. Inte att en del är överkokta och en del underkokta.

 
2020-11-14

Inlägg av cludde2020

Familjemys vi fira farsdag.

Trevligt bemötande. Trevliga gemensamhets utrymmen. Lite utbud på menyn på restaurang. Små portioner. Maten var god men vi blev inte mätta. Fint läge på hotel, vacker miljö och trevliga promenadstråk i området. Bra tänk vid covid med Max 15 pers i spa.

 
2020-11-09

Inlägg av Erik O

Exceptionell brunch

Vänligt bemötande, trevligt hotell och härlig upplevelse i stort. Men brunchen med 8 serveringar är i en klass för sig, hatten av för kockarna bakom menyn. Ni borde skryta mer om den. Att den är vegansk är också ett stort plus, även om vi äter kött. Det är vågat och bryter ny mark på annars likriktade restaurangscenen.

 
2020-11-02

Inlägg av mariaT9447ZD Karlskoga, Sweden

Bra läge men slitet

Bra läge men slitet, lite dåligt utbud vid frukosten, spa-avdelningen var ganska ovärd om man inte vill ha behandlingar, det är en pool och bastu (som de inte lyckades få igång). Maten i restaurangen var bra.

 
2020-11-01

Inlägg av emilyY4314XA Stockholms län, Sverige

Mycket missnöjd

Under all kritik. Har försökt komma i kontakt med hotellet inför vår vistelse för att få bada i poolen. Ringde flertalet gånger, läst in flera meddelanden på telefonsvararen men ingen respons på något sätt. När vi kom till hotellet fick jag svaret "vår telefon fungerar" och att poolen är fullbokad. Eftersom det var anledningen till vår vistelse var det under all kritik. När vi skulle äta middag försökte vi boka bord. Till slut svarade receptionen att vi inte behövde boka bord. När vi kom till restaurangen fick vi frågan "har ni bokat bord" två gånger. Det gick inte att bada i badkaret och någon träningsmöjlighet presenterades inte. Städningen ok. Det verkar allmänt mycket rörigt och dålig service. Kommer aldrig boka detta hotell igen eller rekommendera det.