Kundomdömen om Royal Park Stockholm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,2 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Trevlig personal
-
Renovera Utöka menyn Fanns bara ett par pizzor, en soppa, en hamburgare... OCH vi hade helpension

Bekräftad gäst: 2020-11-29


10 av 10

+
Trevlig personal och en full pott för maten,lunch och frukosten, rummet var väldigt stort. Och läget, en bit utanför city i lantliga omgivningar. Och nära det stora köpcentrumet Mall of Skandinavium.
-
Kommer inte på något.

Bekräftad gäst: 2020-08-28


8 av 10

+
Hotellet ligger fantastiskt beläget i Hagaparken. Omgivningarna är underbara och hotellet är ett bra semesterhotell för en familjevistelse. Familjerummen är stora och trevliga och vi har nyttjat detta hotell med familjen förut, och kommer säkert att överväga det även för nästa vistelse i Stockholm.
-
Två anmärkningar: 1. parkering. du behöver betala parkering till ett separat parkeringsbolag. via app, maskin eller hemsida. jag hade föredragit att betala detta till hotellet och göra det en gång för hela vistelsen. nu ska det trilskas med appar och inloggningar varenda gång man åker in och ut ur garaget eller ställer sig på gatan. 2. Frukostmatsalens hantering av potentiella smittspridningsmoment är under all kritik. Buffé-servering där ALLA stationer (såsom kaffe, dryck, smoothies, mjölk, kaviar, äggröra, bullar m.m.) hade ett moment av att alla gäster rör samma ytor med sina fingrar: skruvkranar, flaskor, tänger m.m. i stället för dispensers där man trycker sin kopp eller sitt glas emot en bygel. jag hade förväntat mig mycket mer 6 månader in i en global epidemi.

Bekräftad gäst: 2020-08-26


6 av 10

+
Läget
-
Ac på rummen

Bekräftad gäst: 2020-08-16


8 av 10

+
Maten, läget i parken.
-
Lite förvirrad receptionist vid incheck. Vi fick ange exakt när vi skulle äta (helpension) och att vi bara fick en speciell mat, men inget som serveringen noterade. Vi fick ta vad som fanns på menyn, nån notering att vi skulle äta nån exakt tid hade de inte? Tror det kan varit så att just detta covid-år är det en enklare meny, kan varit det hon menade? Bilen skulle jag betala när jag checkade ut, men vid utcheckning sa de att jag skulle betala i automaten vid garaget...

Bekräftad gäst: 2020-08-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-07-30


2 av 10

+
Ingenting förutom läget
-
Ingenting stämde med det som var utlovat fr Apollo! Vi hade bokat deluxrum men fick ett standardtyp på bottenvåningen. Städningen på rummen gjordes runt kl 15.00.. Frukosten var under all kritik. Det serverades nästan ingen mat till middag detta trots att vi hade kollat av innan att utbudet skulle vara större. Man kunde typ välja mellan pizza o sallad!! Kanoter kunde inte hyras.Hotellet är i stort behov av renovering!! Inget fungerade mkt var trasigt allt fr gardiner, lakan till värdekonservativa.

Bekräftad gäst: 2020-07-25


7 av 10

+
Maten och läget
-
Apollo sport conceptet behöver utvecklas. Upplevdes inte som ett träningshotell. Uteplatsen mot sjön har så stor potential att bli fin men behöver rustas upp.

Bekräftad gäst: 2020-07-24


10 av 10

+
Det fina läget och den fantastiska maten
-
Lite mer krokar och hängare/hyllor på rummet

Bekräftad gäst: 2020-07-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

804 omdömen
Utmärkt
 
208
Väldigt bra
 
285
Bra
 
191
Mindre bra
 
80
Underkänt
 
40

5 senaste omdömen

2021-01-04

Inlägg av EmilioV39 Arraial do Cabo, RJ

Emilio

Mkt fint hotell nära till Stockholm och Mall of Scandinavia/ Friends Arena. Äger inte parkeringen utanför så man får betala 180kr dygnet för att stå där. Buss stannar precis utanför. Tyvärr var det mesta av hotellets utbud stängt pga Corona

 
2020-12-30

Inlägg av happydiver100 Onsala, Sverige

Trött & tråkig vistelse

Ett hotell som gått i ide & inte verkar vilja ha några gäster. Utan spa känns hotellet enbart slitet, trött & tråkigt. Den inplastade torra frukosten skänker varken mättnad eller glädje & heller inte personalens brist på engagemang, intresse eller vänlighet.

 
2020-12-24

Inlägg av PernillaBergendahl

Stort slitet familjerum

Vi valde hotellet för poolen, familjerummet och utebaden, poolen var tyvärr stängd pga Covid19. Familjerummet var stort och rymligt med två sovrum, en dubbelsäng och en sittgrupp i det ena och två enkelsängar och en extrasäng att fälla ut i det andra angränsande, härlig storlek och sköna sängar, men väldigt kallt, när vi bad att få värmen höjd kom dom med ett extra värmeelement. Vi tyckte badrummet var väldigt gammalt och slitet, badkaret läckte ut vatten på golvet och det blev lite stopp i handfatet. Lunchen serverades utomhus i mysiga uppbyggda juliga halmbaliga festtält just nu på julafton, men betalsystemet fungerade inte så vi åkte och köpte pizza och åt på rummet. Vi stannade 2 nätter men ingen städning utfördes på mellandagen, vet ej om det berodde på Covid19 men jag få hyra en av badtunnorna (1995kr för en timma, halva priset om du är kund på hotellet) och receptionisten skulle ge mig en kod och sa att det tog 4 timmar att värma upp. Men sen fick vi beskedet om att det inte fanns personal att värma upp nåt bad. Jag förstår att omständigheterna kanske är lite annorlunda men jag hade gärna uppskattat lite mer information om detta.

 
2020-12-14

Inlägg av karlhuss Stockholm, Sverige

Konferens med studio på hotellet

Mycket bra konferens möjligheter med den "nya" studion som byggts upp Kongress med ca 100 deltagare (var av 94 digitalt deltagande) utan problem Bra support på plats och väldigt tillmötesgående service avdelning

 
2020-11-16

Inlägg av 952tommy Säter, Sverige

Bra service

Allt var bra med tanke på Covidtider. Kul med att det jobbar kvar Servitörer från den gamla goda tiden.Plus till Italien. Skönt med en egen bassäng.Om man ska satsa på ekologiska grönsaker på menyn, måste dom tillredas av högsta klass. Inte att en del är överkokta och en del underkokta.