Kundomdömen om Royal Park Stockholm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-03-14


7 av 10

+
Restaurang-delen och utomhusterassen
-
Mysigheten på rummen

Bekräftad gäst: 2021-03-14


9 av 10

+
Den inre o yttre miljön
-
😂😂😂 Luktande brickor med gammal mat i korridoren.

Bekräftad gäst: 2021-03-14


5 av 10

+
Trevlig personal
-
Renovera Utöka menyn Fanns bara ett par pizzor, en soppa, en hamburgare... OCH vi hade helpension

Bekräftad gäst: 2020-11-29


10 av 10

+
Trevlig personal och en full pott för maten,lunch och frukosten, rummet var väldigt stort. Och läget, en bit utanför city i lantliga omgivningar. Och nära det stora köpcentrumet Mall of Skandinavium.
-
Kommer inte på något.

Bekräftad gäst: 2020-08-28


8 av 10

+
Hotellet ligger fantastiskt beläget i Hagaparken. Omgivningarna är underbara och hotellet är ett bra semesterhotell för en familjevistelse. Familjerummen är stora och trevliga och vi har nyttjat detta hotell med familjen förut, och kommer säkert att överväga det även för nästa vistelse i Stockholm.
-
Två anmärkningar: 1. parkering. du behöver betala parkering till ett separat parkeringsbolag. via app, maskin eller hemsida. jag hade föredragit att betala detta till hotellet och göra det en gång för hela vistelsen. nu ska det trilskas med appar och inloggningar varenda gång man åker in och ut ur garaget eller ställer sig på gatan. 2. Frukostmatsalens hantering av potentiella smittspridningsmoment är under all kritik. Buffé-servering där ALLA stationer (såsom kaffe, dryck, smoothies, mjölk, kaviar, äggröra, bullar m.m.) hade ett moment av att alla gäster rör samma ytor med sina fingrar: skruvkranar, flaskor, tänger m.m. i stället för dispensers där man trycker sin kopp eller sitt glas emot en bygel. jag hade förväntat mig mycket mer 6 månader in i en global epidemi.

Bekräftad gäst: 2020-08-26


6 av 10

+
Läget
-
Ac på rummen

Bekräftad gäst: 2020-08-16


8 av 10

+
Maten, läget i parken.
-
Lite förvirrad receptionist vid incheck. Vi fick ange exakt när vi skulle äta (helpension) och att vi bara fick en speciell mat, men inget som serveringen noterade. Vi fick ta vad som fanns på menyn, nån notering att vi skulle äta nån exakt tid hade de inte? Tror det kan varit så att just detta covid-år är det en enklare meny, kan varit det hon menade? Bilen skulle jag betala när jag checkade ut, men vid utcheckning sa de att jag skulle betala i automaten vid garaget...

Bekräftad gäst: 2020-08-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-07-30


2 av 10

+
Ingenting förutom läget
-
Ingenting stämde med det som var utlovat fr Apollo! Vi hade bokat deluxrum men fick ett standardtyp på bottenvåningen. Städningen på rummen gjordes runt kl 15.00.. Frukosten var under all kritik. Det serverades nästan ingen mat till middag detta trots att vi hade kollat av innan att utbudet skulle vara större. Man kunde typ välja mellan pizza o sallad!! Kanoter kunde inte hyras.Hotellet är i stort behov av renovering!! Inget fungerade mkt var trasigt allt fr gardiner, lakan till värdekonservativa.

Bekräftad gäst: 2020-07-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

811 omdömen
Utmärkt
 
211
Väldigt bra
 
287
Bra
 
193
Mindre bra
 
79
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2021-03-28

Inlägg av janetdA8299VG

Bedagat

80-talet ringde och ville ha tillbaka sitt hotell... Imponerande - på utsidan, men hotellrummet vi hyrde bestod av sneda loppistavlor på väggarna, inga USB-uttag, två sköna enkelsängar och en katastrofal extrasäng, slitna fåtöljer, litet gulligt badkar, märkligt möblemang som inte inbjöd till häng på rummet, ett kylskåp som snarare tjänade som värmeskåp och en interiör som enbart inbjöd till att släcka alla lampor. Plussidan var ett besök i badtunnan där en fantastisk anställd såg till att upplevelsen blev 5+ Frukosten var helt OK, bäst var den otroligt vänliga personalstyrkan. Gymmet var kanon, rikligt utrustat om man gillar boxning, kampsport och tyngdlyftning. Hotellet känns överlag i skriande behov av ett rejält ansiktslyft, milsvid skillnad från ex At Six. Det enda som skulle få oss att besöka detta hotell igen är en kväll i badtunnan, för det var en härlig upplevelse.

 
2021-03-22

Inlägg av HerrJohansson71

Herr Johansson

Vi bor alltid på Radisson Blu Park Hotel och rekommenderar gärna detta till andra. Vi har reser oftast med hund och då är läget och tanken på djuren väldigt bra. Fantastisk utsikt från restaurangen, trevligt område att vandra runt i. Trevligt hotell överlag.

 
2021-03-15

Inlägg av erikbN3799ZH

Fin atmosfär på Royal park :)

Fin atmosfär råder. En speciell känsla inrinner sig när man träder in i foajén. Hotellet består både av en äldre militärbyggnad uppförd under Gustav V:s tid kombinerat med nyare byggnader. Takhöjden är säkerligen 10 meter- nästan som att kliva ombord på ett kryssningsfartyg! Bra service, bra mat och rymliga lokaler. I dessa pandemitider skulle man önskat munskydd på personal, iaf de som jobbar med roomservice. Viruset sprids främst via luft- inte via händer! Även om handsprit/ handtvätt är viktigt. Ett skönt ställe att hänga på , strid ström med folk. Lite evenemang som händer då å då. En bra energi som flödar- här rullar verksamheten på , trots pandemi. Bra jobbat :)

 
2021-02-07

Inlägg av beainsthlm Stockholm, Sverige

Helt perfekt!

Fantastiskt fint bemötande från första stunden. Personalen är väldigt trevlig och gör sitt yttersta för att alla gäster ska trivas. Vi firade vår bröllopsdag på hotellet och är mer än nöjda. Rummet (eller snarare två: vi blev uppgraderade till en lyxig familjesvit) var mysigt med vacker utsikt. Att bada ute i en badtunna i minus 10 grader blev ett minne för livet. Det som vi gillar med Royal Park är att man konstant hittar på spännande evenemang och upplevelser, allt för att skapa oemotståndlig miljö där man trivs alla årstider. Att sätta sig ute framför brasan och njuta av idyllen rekommenderas starkt! Som tur är bor vi i närheten och kommer definitivt att fortsätta besöka hotellet varje chans vi får. Stort tack till Linnea som planerat vår vistelse så fint!

 
2021-02-01

Inlägg av Ralle1234567

Trevligt stort rum och i kombination med badtunna

Första gången på det här hotellet och kan varmt rekommendera det för flera! Mysigt stort rum med balkong med bra utsikt, skön säng och ett badrum med badkar som var riktigt bra (saknade en propp till badkaret dock.) Vi hade bokat badtunna ihop med rummet och mottogs varmt av personal som visade oss till plats. Och gjorde det allra extra för att få en sån bra upplevelse som möjligt. Frukosten hade det som man kan tänka sig i dessa tider och föll oss båda i smaken. Tack så mycket!