Träning på Royal Park STHLM och Haga Health Club

Haga Health Club på hotell Royal Park STHLM är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester. Här finns ett stort gym, utomhusgym, gruppträning och en powerbox för dig som vill träna kampsport eller fokusera på performance-träning. 
Lägg till att omgivningar är perfekta för löpning, cykling, swimrun och triathlon. 

Läs mer om hotellet och boka


Sport & aktiviteter

Här kan du läsa mer om sport- och träningsutbudet på Royal Park STHLM.
Observera! På grund av rådande omständigheter i samhället är för närvarande delar av Haga Health Club (gym, bastu, relax) stängt. Nedstängningen gäller tillsvidare.

 

Gym på Haga Health Club

Gym

Välutrustat gym med högkvalitativa konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter. Utrustningen kommer från Eleiko, Life Fitness och Hammer strength. Den rymliga gruppträningsstudion står fri att nyttja för egen träning när där ej hålls klasser. Gymmet är alltid bemannat och har generösa öppettider. Åldersgräns 15 år. 12 år i målsmans sällskap.

Gymmets öppettider:

Vardagar kl. 6:00-21:00.
Helger kl. 8.00-20:00.

Pwerbox på Haga Health Club

Powerbox

600 m2 rymlig Powerbox för dedikerad för funktionell träning, kampsport och performance-träning. Här finns allt från lyftarflak, skivstänger och Eleikoviktplattor till stakmaskiner, roddmaskiner, brutalbänk, boxningsring, boxningssäckar, kettlebells, battle ropes, dips- och chinsräcken, fria vikter, medicinbollar och mycket annat. Boxen måste upplevas. Den är unik!

Utegym

Utomhusgym i anslutning till hotellet. Utegymmet är välbyggt och välutrustat i en sagolikt vacker och kunglig miljö! Perfekt för dig som vill styrketräna utomhus.

Löpning i Hagaparken

Löpning i Hagaparken

Hagaparken är idealisk för löpning och här finns "oändliga" möjligheter till löpträning i skog, på grusväg, på skogsstig och i backar. Ta till exempel en tur runt Brunnsviken, 11 kilometer eller ett backintervallpass på Frösundakullen (Haga kulle 75 m ö h). Är du riktigt sugen på att springa trail går det att med lite finurlighet springa trail hela vägen till Gärdet (med reservation för viss asfaltslöpning). Vill du springa långpass är 3-milarundan runt Edsviken riktigt trevlig.

SwimRun i Hagaparken/Brunnsviken

Simning & SwimRun

Slipa på tekniken i hotellets 14-meters(!!!) uppvärmda pool (inte långt vi vet men slipa teknik och vändningar är aldrig fel) eller ta en simtur i Brunnsviken. Förutsättningarna för öppet vatten-simträning är perfekta. Igång vid bryggan eller stranden. Våtdräkter från ARK finns att hyra. Simträning minst 1 gång i veckan (v26-32 i sommar 2020) i samarbete med Aktivitus (se sport & aktivitetsprogrammet). 

Det finns tre swimrunbanor (nybörjare, medel och avancerat) där du även kan träna på egen hand.  Möjlighet att boka swimrun-lektioner med en erfaren personlig tränare finns (förbokas).

Spa på Royal Park

Relax & inomhuspool

Koppla av i hotellets relax och inhämta ny energi. Här finns ett brett och noga utvalt utbud av behandlingsterapier. Spaet jobbar med leverantörer som aktivt arbetar i en ekologisk och växtbaserad inriktning.

Aktivitus testcenter Haga

Aktivitus testcenter

Aktivitus testcenter ligger i hotellets lokaler och håller öppet alla dagar i veckan. Vill du göra exempelvis tröskeltester, löptekniktester och VO2-maxtester eller få hjälp med din träningsoptimering har du hamnat rätt.

Vi erbjuder mellan vecka 26-32 följande pass:

Tisdagar: 17:00-18:00 Spinning (utomhus om vädret tillåter)

Fredagar: 07:00-08:00 Öppet Vatten simning (medtag egen våtdräkt). Förkunskaper:Du måste kunna simma minst 200 m frisim.

 

Om Aktivitus testcenter Haga

Välkommen till Aktivitus, testkliniken för vanliga människor! Vill du få ut så mycket som möjligt av din träning? Vill du veta vid vilken puls du bör träna och hur länge? Är du nybörjare och känner dig osäker på hur du ska träna? Vill du träna bara för att må bra? Vill du veta hur du skall använda din nya pulsklocka? Våra kunder är vanligtvis motionärer som kommer till oss eftersom de känner att de kört fast i sin utveckling och behöver hjälp med att effektivisera sin träning och ibland även en liten nytändning. Tidsbrist på grund av ett pressat schema med arbete, familj och socialt liv är vanligt. Detta gör att varje enskilt pass måste ha en mening, mål och utföras på ett lämpligt sätt om resultaten skall komma. Vi hjälper dig med detta.

Läs mer och boka på https://www.aktivitus.se/

Aktiviteter på hotellet

Ingår
Gruppträning, åldersgräns 15 år *
Gym, åldersgräns 15 år
Powerbox
Spinning*
Utegym
Löpning
Cykling (på egen hand, egen cykel)
Bordtennis
Mot avgift och måste förbokas
Personlig träning
Kurser i t ex boxning & MMA
Swimrun-kurser
Uthyrning av kajak (1 maj-30 sept)
Uthyrning av citybikes
SUP
Behandlingar i hotellets spa *

Åldersgräns i gym och på gruppträningspass är 15 år. 12 år i målsmans sällskap.

*) Observera! På grund av rådande omständigheter i samhället är utbudet av gruppträning begränsat. Faciliteter som gym och powerbox är öppna, men utbudet av ledarledd gruppträning är begränsat. Hotellets spa erbjuder för närvarande inte heller några behandlingar.