Kundomdömen om Radisson Blu Waterfront, Stockholm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 3 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
6,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
4,3 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
6,3 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Utsikten
-
Reception,motande,fick ej rummet städat bäddat förens kl 19,00 efter tillsägelse. Utcheckning då tog dom betalt fast jag betalt via Apollo och dom lyssnade inte på det jag sa. Fick hjälp av en tjej Kimberly som skulle rätta till det men ej klart ännu i kontot?

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-06-23


7 av 10

+
Fint rum och sköna sängar.
-
Maten kan bli bättre och vara det som står på menyn. Man skulle ha munskydd och handskar vid frukosten och detta kunde ej göras på ett korrekt sätt, man ska sprita innan och efter man tagit på sig munskydd och sedan likadant innan man tar på sig handskar vilket långt ifrån alla gör. Vilket gör att lådorna där utrustningen ligger i är kontaminerad vilket mycket väl kan bidra till smittspridning. Även när man tar av handskar och munskydd när man är klar med att ha tagit frukost ska man sprita händerna vilket inte var möjligt utan att gå tillbaka till ingången till frukosten där man startade. Folk kan inte hantera skyddutrustningen på rätt sätt och därmed är det kanske bättre att bara sprita händerna innan man tar frukost. Kanske att man får en påse på rummet med munskydd som man kan ta på innan man går ner till frukosten för att undvika kontaminerad förpackning där alla ska gå och ta munskydd. När vi anlände till hotellet hade dem ingen aning om hur det funkade när man hade bokat med Apollo. Fick förklara att vi hade betalt och vid middagarna som vi bokat så fick vi förklara vad som gällde (3 rätters och vi ska betala för dricka). Informerar ni inte hotellet om hur det funkar och vad som gäller om kunder bokat med Apollo? Kändes inte alls som att dem hade koll på vår bokning.

Bekräftad gäst: 2021-03-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

6642 omdömen
Utmärkt
 
3861
Väldigt bra
 
2245
Bra
 
378
Mindre bra
 
93
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2021-10-22

av bruatorp59 Kalmar, Sverige

Modernt hotell med centralt läge

Kunde inte bo närmare med närhet till Centralstationen. Nära till all kommunikation som tåg, buss och tunnelbana. Även bra parkering direkt utanför. Inte svårt att hitta till.Hotellet kändes fräscht . Det ända vi saknade var ett bättre skohorn.

 
2021-10-18

av I5713BXhansh Härnösand, Sverige

Överlag väldigt bra men fakturering och kontakt efteråt fungerade dåligt

Fräscht, trevligt och med en bra personal. Dock så fungerade kontakt efteråt sämre då en felaktighet i fakturering uppstod och väntar än på svar för att få det åtgärdat. Hänvisar till att man ska maila men ingen har än hört av sig. Extraval om parkering fanns inte möjlig över 2 nätter men gav heller inte alternativ för att få en natt. Småsaker som inte förstör helhetsupplevelsen men skulle kunnat ge högsta betyg.

 
2021-10-16

av markusjbjork Norrtälje, Sverige

Markus Björk

Bra standard, trevlig personal och bra läge. Städerska slank in på rummet på förmiddagen medan vi var kvar i rummet utan att knacka. Misstag troligtvis. baren kunde ha generösare öppettider. Mycket gäster vid frukosten så det blev lite trångt, dock ingen brist på sittplatser eller mat, personalen var snabb att fyll a på.

 
2021-10-11

av edinsalic Helsingborg, Sverige

Synd med otrevlig personal

Hotellet var bra och hade såklart riktigt bra läge men personalen var direkt otrevliga, löste inte problem och i stor mån även inkompetenta. Vi var oroliga för att bilen skulle pajas. Funderade på att byta hotell. Kommer inte hit igen pga personalens bemötande.

 
2021-10-07

av Pernilla H Vasteras, Sweden

Fint bemötande

Hotellet var rent och fräscht. Frukosten var god och vällagad. Bra kvalitet på maten. All personal var vänlig och tillmötesgående. Trevligt med lite godis och annat snacks i foajén. Lite minus för hård säng.