Kundomdömen om Radisson Blu Waterfront, Stockholm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 1 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
4,0 / 10
Faciliteter
 
10,0 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Fint rum och sköna sängar.
-
Maten kan bli bättre och vara det som står på menyn. Man skulle ha munskydd och handskar vid frukosten och detta kunde ej göras på ett korrekt sätt, man ska sprita innan och efter man tagit på sig munskydd och sedan likadant innan man tar på sig handskar vilket långt ifrån alla gör. Vilket gör att lådorna där utrustningen ligger i är kontaminerad vilket mycket väl kan bidra till smittspridning. Även när man tar av handskar och munskydd när man är klar med att ha tagit frukost ska man sprita händerna vilket inte var möjligt utan att gå tillbaka till ingången till frukosten där man startade. Folk kan inte hantera skyddutrustningen på rätt sätt och därmed är det kanske bättre att bara sprita händerna innan man tar frukost. Kanske att man får en påse på rummet med munskydd som man kan ta på innan man går ner till frukosten för att undvika kontaminerad förpackning där alla ska gå och ta munskydd. När vi anlände till hotellet hade dem ingen aning om hur det funkade när man hade bokat med Apollo. Fick förklara att vi hade betalt och vid middagarna som vi bokat så fick vi förklara vad som gällde (3 rätters och vi ska betala för dricka). Informerar ni inte hotellet om hur det funkar och vad som gäller om kunder bokat med Apollo? Kändes inte alls som att dem hade koll på vår bokning.

Bekräftad gäst: 2021-03-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

6540 omdömen
Utmärkt
 
3813
Väldigt bra
 
2209
Bra
 
371
Mindre bra
 
87
Underkänt
 
61

5 senaste omdömen

2021-06-14

Inlägg av MathiasStenhammar Sverige

Rum med otrolig utsikt

Vi bodde i en svit under två nätter. Rummet är i sig fantastiskt vackert, med en utmärkt soffa där man kan sitta flera och ha det trevligt. Utsikten över Stadhuset och Riddarfjärden är gudomligt vacker. Det som drar ner betyget är värmen på rummet. Trots att vi ställde temperaturgivaren på lägsta temperatur var rummet väldigt varmt under natten. Gillar man hårda sängar är rummet utmärkt. Om man som jag, föredrar mjuka sängar blir sängen tyvärr ett bottennapp. Rummen städas inte, utan det enda som utförs är att sängkläderna dras till lite. I mitt tycke kan man förvänta sig mer. Något som dessvärre detta hotell inte lever upp till. För vår del blir det troligtvis ett annat hotell nästa gång. Men kan man acceptera hotellets brister är utsikten bedårande.

 
2021-06-13

Inlägg av Stockholman

Testa restaurangens gudomliga kött.

Supernöjd. Har man rest i andra städer.t.ex London så inser man att här får man mycket för pengarna. Rummens storlek och kvalitet, kvaliteten på maten. Renligheten. Mest nöjd är jag med köttmenyn jag beställde upp på rummet samtidigt som jag kollade på en film med bra internetuppkoppling. Nöjd är jag och kan varmt rekommendera waterfront Sthlm.

 
2021-06-09

Inlägg av peterZ4489IK

Utmärkt internationell standard

Mycket centralt beläget med stilren interiör, god service och med en fantastisk utsikt. Kommer mer än gärna tillbaka. Lagom stort rum men saknade ett skohorn och det var allt jag saknade på detta grandiosa hotell.

 
2021-06-08

Inlägg av monastr

Mycket nöjd återkommande gäst

Fantastisk service och vänlig personal som påverkar vistelsen oerhört mycket. Fina rum och panoramautsikten är underbar. Frukosten är också mycket bra med bra utbud. Stort plus med något flexibel utcheckning.

 
2021-06-07

Inlägg av anitatalamo

Fantastiskt vacker utsikt mot Stadshuset

Ett hotell som har allt. En avkopplande helg Professionell personal vid incheckning och utcheckning. Lugnt och tyst ,rent och fint. Det var tur att restaurangen var öppen , inget annat öppet i närheten. Mycket riklig frukost med allt man kan önska sig.