Kundomdömen om Radisson Blu Waterfront, Stockholm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 2 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,0 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-06-23


7 av 10

+
Fint rum och sköna sängar.
-
Maten kan bli bättre och vara det som står på menyn. Man skulle ha munskydd och handskar vid frukosten och detta kunde ej göras på ett korrekt sätt, man ska sprita innan och efter man tagit på sig munskydd och sedan likadant innan man tar på sig handskar vilket långt ifrån alla gör. Vilket gör att lådorna där utrustningen ligger i är kontaminerad vilket mycket väl kan bidra till smittspridning. Även när man tar av handskar och munskydd när man är klar med att ha tagit frukost ska man sprita händerna vilket inte var möjligt utan att gå tillbaka till ingången till frukosten där man startade. Folk kan inte hantera skyddutrustningen på rätt sätt och därmed är det kanske bättre att bara sprita händerna innan man tar frukost. Kanske att man får en påse på rummet med munskydd som man kan ta på innan man går ner till frukosten för att undvika kontaminerad förpackning där alla ska gå och ta munskydd. När vi anlände till hotellet hade dem ingen aning om hur det funkade när man hade bokat med Apollo. Fick förklara att vi hade betalt och vid middagarna som vi bokat så fick vi förklara vad som gällde (3 rätters och vi ska betala för dricka). Informerar ni inte hotellet om hur det funkar och vad som gäller om kunder bokat med Apollo? Kändes inte alls som att dem hade koll på vår bokning.

Bekräftad gäst: 2021-03-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

6623 omdömen
Utmärkt
 
3853
Väldigt bra
 
2236
Bra
 
378
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
64

5 senaste omdömen

2021-09-24

av janolofs935 Ornskoldsvik

Lyxig stadssemester

Allt var bra från incheckning till utcheckning, Rent, superb frukost, bra bemötande, tryggt och bra läge med gångavstånd till de flesta sevärdheter, samt närhet till Centralstation och parkeringsgarage.

 
2021-09-17

av Fredrik_AdFx

Tyvärr en dålig upplevelse

En person som vi får gissa är personalen öppnar med kort å går rakt in i rummet på morgonen, det här sker utan att knacka eller göra sig hörd på något sätt, personen stänger snabbt dörren och drar iväg när hen ser att vi ligger i sängen. Entré Dörrarna låsta på kvällen/natten och går inte att öppna med rumskorten. Blir stoppade i entrén på kvällen och min fru blir ifråga satt vem hon är och det blir tyvärr en väldigt oskön upplevelse. Jag påtalar väldigt tydligt det olämpliga i frågan.

 
2021-09-13

av melkarassa

Otrevlig personal, fint rum

Personalen betedde sig som att de stördes av att behöva hjälpa oss, och kunde inte förklara varför man behövde göra saker som de sa man behövde. Det verkade som att de eventuellt hade några förhastade slutsatser. Rummet var rent, fint och fräscht och allt annat var bekvämt och smidigt.

 
2021-09-05

av sysems Tranas, Sverige

Ett hotell att rekommendera

Ett hotell som vi gärna bor på när vi besöker huvudstaden. Tyst, frächt och välstädat rum med bra ventilation, denna gången standardrum på våning 16. Tyvärr lång väntetid på hiss till frukosten eftersom endast två tilläts åka i varje hiss och hissar med två personer redan ombord dök upp gång på gång. Men vi uppskattar att man tar distanseringen på allvar. Däremot var det trångt kring borden med maten i frukostmatsalen. Borde varit fler platser att hämta mat på. Bra utbud på frukostmat förutom bröd som det var klent med. Restaurangen förtjänar en extra stjärna för god mat och utmärkt service. Ett hotell att rekommendera.

 
2021-09-05

av karlbertilh Malmö, Sverige

Centralt men en besvikelse

Vi valde hotellet, eftersom det ligger alldeles intill Stockholm C, vilket är ställets absolut bästa fördel. Ganska nybyggt med en för mig mörk, trist och anonym inredning. Helt ok rum, där dock badrummet hade en konstigt oavslutad avskärmning av duschen, vilket medförde mycket stänk i resten av utrymmet. Vi bodde två nätter och han konstatera att städning var bristfällig. T.ex. var badrummet inte alls genomgånget när vi kom till rummet första kvällen. Inte bra alls. Frukostbuffén var ok innehållsmässigt men i rådande pandemitider var det på tok för trångt vid diskarna, där mat hämtades. Personalen fick tydligen själv välja om de skulle ha munskydd på eller ej, vilket var tydligt första kvällen, då vi dessutom åt middag på hotellets restaurang. En bar munskydd hela tiden, en annan bra det på hakan, en tredje inte alls. Likadant i baren efteråt. Vi den andra frukosten hade man plötsligt skärpt ”reglerna” då,även gästerna skulle ta munskydd när de gick in i matsalen. Skilda signaler, milt uttryckt. Restaurangens och barens utbud, framförallt vinmenyn, var en besvikelse. Vi väljer nog ett annat sälle nästa gång.