Radisson Blu Waterfront, Stockholm

Radisson Blu Waterfront, Stockholm ligger bara några minuters promenad från Sergels Torg och de allra mest centrala delarna av stan. Bo i modern miljö, ladda upp för dagen vid den omfattande frukosten och njut sedan av allt staden har att erbjuda. Du bor nära shopping, restauranger, nöjen och kultur i centrala Stockholm.

Boka tryggt med Apollo

Öppet köp och fri ombokning fram till 7 dagar innan avresa i hela Norden.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fint rum och sköna sängar.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 6616 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Från hotell Radisson Blu Waterfront, Stockholm kan du njuta av en härlig utsikt över vattnet, det som gör Stockholm så fantastiskt. Här har du alla möjligheter att koppla av efter dagens aktiviteter.

Centralt läge
Radisson Blu Waterfront, Stockholm bjuder på ett bekvämt och modernt boende precis vid Centralstationen och Stockholm Waterfront Congress Center. På några minuter kan du promenera till stans mest centrala delar, eller låter en promenad längs vattnet förbi stadshuset och kanske vidare ut på äventyr med båt mer lockande? Oavsett vilket du väljer når du det bara några minuter från hotellet. Och läget, ett stenkast från Centralen, gör det enkelt att nå hotellet, vare sig du kommer med flyg, tåg eller bil.

Bar och restaurang
RBG Bar & Grill, hotellets restaurang, är öppen till frukost, lunch och middag. Frukosten serveras som en härlig buffé medan middag är en Chef's Choice med internationella säsongsbetonade rätter. I lobbyn lockar en bar med cocktails och kaffe.

Håll i gång
Om promenaderna genom staden inte ger den utväxling du söker finns ett fullt utrustat fitnesscenter på hotellet. Det är öppet dygnet runt och gratis att använda för hotellets gäster.

Övrigt om hotellet
Gratis wifi i alla utrymmen. Parkering mot avgift. Receptionen är öppen dygnet runt.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension (2-rätters lunch) eller halvpension extra (3-rätters middag) mot tillägg. (Måltidsdryck ingår inte.)

Säsongsinformation

  • På grund av rådande restriktioner stänger hotellets restauranger kl. 20.30.