Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

81 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
26
Bra
 
18
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-06-30

av ANNAE123456

Slitet och ganska trist

Har varit flera gånger på Smådalarögård och Krusenbergs Herrgård och eftersom detta ingår i samma grupp hade jag förhoppningar om ett fint och mysigt ställe, eftersom även bilderna verkade lovande. Det levde inte upp till förväntningarna. Slitet så in i vassen, dålig nätverksuppkoppling så vi kunde inte jobba utan fick stressa iväg på morgonen. Frukosten öppnade inte förrän 7 - tycker jag är sent en vardag när man måste hinna före trafiken...nu när vi inte kunde jobba här. Vacker omgivning.

 
2022-03-28

av Arne S Nyköping, Sverige

Väl värt ett besök

Vi hade ett helgpaket med spa och middag. Spaavdelningen är liten, finns 3 olika bastuformer att välja på och en härligt utomhuspool. Vid 3-rättersmiddagen som ingick i paketet var det fritt att välja från meny, vilket känns bra. Maten var vällagad och god. Frukosten ger en bra start på dagen.

 
2022-02-21

av Lyckopuffen Stockholm, Sverige

Avkoppling i vacker miljö

Fin gård med vackra rum, som dock skulle behöva en uppfräschning. Hårda madrasser och kuddar. Slitet runt proppen i handfatet, läckande duschslang, bruna smutsfläckar längs sovrumsväggen. Oerhört lyhört - vi hörde allt som sades i rummet intill trots vanlig samtalston, på morgonen lät det nästan som om de stod i samma rum. Förmodligen behövs dubbla dörrar mellan rummen när förbindelsen inte används. Middagen var delvis utsökt, och serverades i vackra lokaler med dämpad belysning. Spa-delen var hyfsat full med folk, den uppvärmda utomhuspoolen förvånansvärt kall (något alla reagerade på) och det var lite krångligt att ta sig ända ut till baren vid receptionen i entrén för att beställa förfriskningar. Tur att det fanns bastu att värma sig i! Till frukosten serverades fantastiska croissanter, men plättarna förvarades under en bakduk och var knapriga på ytan.

 
2021-12-28

av Denise F

Katastrof rakt igenom

Vi besökte detta hotell i slutet på november och var besvikna från första stund. Stressad personal vid incheckning som inte alls gav ett bra bemötande. Väl på rummet saknades det minibar i den lucka som såg ut att vara gjord för en minibar. Dusch och lister var smutsigt. Eftersom det inte fanns någon annan Restaurang i närheten var man tvungen att äta på hotellets restaurang. Svindyra priser. Vi beställde hamburgare och en flaska bubbel. Efter en lång väntan kommer servitrisen tillbaka och säger att hamburgarna är slut. Vi har då inget val än att beställa en annan måltid som ingen av oss egentligen ville ha, som dessutom kostade det dubbla. Ytterligare en stund går och servitrisen kommer tillbaka igen och säger då att bubblet vi ville ha också är slut. Vi får då beställa en annan flaska som är mycket dyrare, runt 500kr. Vi kollar upp vad flaskan kostar på systemet och den kostar inte mer än 90kr. Skandal! Hur kan man ta sådana överpriser? Otroligt fräckt. Middagen var medioker och dessutom som en halvportion, inte alls värd priset. Nåväl, tillbaka på rummet tänker vi gå och lägga oss, min partner sätter sig på sängen och ett ben åker av. Vi kikar och det ser ut som benet varit av redan från början och att man bara satt benet under sängen utan att skruva fast eller liknande. Vi får då sent på kvällen be reception om nytt rum. Får då ett rum med enkelsängar som var det enda de kunde erbjuda. Vi hade bokat med dubbelsäng. Vi skulle få kompensation för detta när vi checkade ut. Morgonen efter vid utcheckning blir vi erbjudna presentkort för att komma tillbaka. Det vill vi verkligen inte ha, detta ställe borde stängas ner. Efter argumentation får vi hälften av pengarna tillbaka. Rekommenderar INGEN att besöka detta hotell.

 
2021-11-14

av 27ronjas

Besvikelse

Vi hade sett fram emot denna spahelg extremt mycket. Men, viken besvikelse!! Dålig service och tråkigt bemötande. På frukosten saknades besvikelse, glas och tallrikar. Juicerna var slut och personalen stod tillsammans i ett annat rum och tittade ner i telefonerna.