FågelbroHus

Den omgivande naturen runt FågelbroHus på Värmdö utgör en perfekt plats för avkoppling under en weekend eller ett kortare besök mitt i veckan. I hotellets spa kan du njuta av avkopplande behandlingar och varma bastubad och utomhus finns aktiviteter i form av padel eller golf. Bredvid hotellet ligger två golfbanor – en 9-håls- och en 18-hålsbana. Här finns även en tennisbana.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 81 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 34 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Den omgivande skogen, det närliggande havet och de rofyllda hästhagarna runt FågelbroHus på Värmdö utgör en perfekt plats för avkoppling under en weekend eller ett kortare besök mitt i veckan. Kom hit med kompisgänget för ett pass på padelbanan eller gå en runda på någon av golfbanorna med grannarna. Naturligtvis äter du gott i hotellets restaurang. Här låter kökschefen säsongen bestämma dagens meny och råvarorna tas så långt det går från lokala producenter. Du kan äta frukost, lunch och middag och vid större högtider serveras bufféer eller större menyer. Hotellets vinkällare har ett stort utbud av viner och här kan du även boka en vinprovarkväll.

Hotellets relaxavdelning passar dig som verkligen vill njuta av varma bad och sköna behandlingar. Här finns en uppvärmd utomhuspool som är uppvärmd året runt, en loungeavdelning med aroma-, ång- och torrbastu – allt mot avgift.

Fågelbro Golf & Country Club betraktas som en av landets finaste banor och har stått värd för flera tävlingar. Här finns både en 18-hålsbana och en 9-hålsbana, samt tillgång till Driving Range och Putting Green. Här kan du även spela boule, ping pong eller biljard.

Gratis wifi på hela hotellet. Gratis parkering. Hotellet ligger ca 34 kilometer från Slussen i Stockholm och det är 11 kilometer från hotellet till Stavsnäs hamn om du skulle vilja ta båten ut till Sandhamn. Bussar går från Slussen och till hållplats Fågelbrovägen.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé