Kundomdömen om Hotel Riviera Strand - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 47 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Det var stort och rymligt fin matsal med utsikt mot havet.
-
Frågorna 11-13 har jag svarat på men jag har varit i Båstad och där är ju inga reseledare?Jag hade ju lägenhet här på hotellet det jag saknade var en kaffebryggare men den trevliga personalen fixade en som vi fick låna det ingick badrock och tofflor men badrocken var liten i storleken har påpekat detta till personalen kanske en bagatell men finns det en härlig badrock så vill man kunna använda den.

Bekräftad gäst: 2020-09-06


10 av 10

+
Läget och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2020-09-02


9 av 10

+
Lugn och behaglig miljö.
-
Städningen var initialt inte särskilt bra men den förbättrades mot slutet så egentligen ingenting.

Bekräftad gäst: 2020-08-31


10 av 10

+
Bra läge i Båstad. Alla faciliteter vi önskade fanns.
-
Parkeringsplatser var inte tillräckliga.

Bekräftad gäst: 2020-08-23


10 av 10

+
Läget vid havet. Poolhuset och utomhusbadet. Ett otroligt fint hotell. Vid incheckning visade det sig att rummet inte var vad jag beställt. Men receptionen löste det galant och vi fick ett rum med utsikt över poolhus och havsutsikt! All personal som vi mötte hälsade glatt!
-
Kanske städa balkongen lite oftare? Massor med stora spindelnät. Uppdatera infokanalen, det står att det ska serveras Afternoon-tea på lördagar, men vid förfrågan så fanns inte det. Även låta bildspelet ha längre tid per bild.

Bekräftad gäst: 2020-08-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-08-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-08-15


9 av 10

+
The rooms are excellent. The restaurants is very good. The location is fantastic.
-
There were too many spider-webs and spiders in the balconies. The cleaning of the rooms (interior) was very good but I think that cleaning of the balconies (once in a while) is also required. Something else that I was thinking, was that it would be great if you could exploit more the beach. For example to organize water sports or to provide more beach chairs.

Bekräftad gäst: 2020-08-11


8 av 10

+
Närhet till stranden, inomhuspoolen
-
Duschen läckte ut; städning på balkongen exempelvis ta bort alla spindlar och spindelnät; de yngre personal i baren kan få va bättre på service; ökar kapacitet i restaurangen, även för de som köper med sig till rummet; parkering; svajig wifi.

Bekräftad gäst: 2020-08-09


10 av 10

+
Helheten.
-
Utepool

Bekräftad gäst: 2020-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

593 omdömen
Utmärkt
 
416
Väldigt bra
 
142
Bra
 
31
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-03-03

Inlägg av sandy8212

Underbart hotell för barnfamiljer. Barnen fick bada massor. God mat och dryck. Sköna sängar och bästa rummen.

Underbart hotell för barnfamiljer. Barnen badade massor. Vi åt god mat och drack goda drinkar. Önskar att vi kunnat stanna en natt till i de sköna sängarna. Det var precis vad vi behövde. Vi hade strålande sol i februari, vilket gjorde vistelsen ännu bättre.

 
2021-03-02

Inlägg av fannypettersson Malmö

Fanny

Fantastisk mat, underbara rum och god service! Badet är inte så storslaget men räckte gott och väl för vår familjs tvådagars besök.Läget är lite utanför Båstad men fin strandpromenad på 20 min in till tätorten.

 
2021-03-02

Inlägg av Destination179524

Familjesemester!

Fantastiskt hotell! Jättebarnvänligt. Superfina rum. Väldigt bra relaxavdelning med utomhuspooler och inomhuspool. Ett stort plus för god mat och för sportcentret för barnen. Väldigt nöjda med vistelsen!

 
2021-03-01

Inlägg av hillborgeva

Fantastiskt hotell

Allt var mycket bra. Rummen, maten, badet och otroligt trevlig och hjälpsam personal.. Kan rekommendera ett besök på detta fantastiskt barnvänliga hotell även för vuxna. Rent och fräscht överallt. Bra öppna ytor

 
2021-02-28

Inlägg av faranakbagher Malmö, Sverige

Toppen service

Otroligt servicemindad personal! Rummen hade fantastiskt design och bekvämligheten på toppen. Min dotter var så glad av alla överraskningar på sängarna. Vi kommer gärna tillbaka. Vi åkte skidor I Vallåsen och valde att stanna på Riveria i 3 dagar. Det blev perfekt kombination, så nöjda med vår val.