Hotel Riviera Strand - Vinter

Hotel Riviera Strand i Båstad är placerat direkt vid strandkanten och bjuder på en blandning av avkoppling och ett rikt aktivitetsprogram. Restaurangen använder sig av närodlade produkter från Bjärehalvön med menyer som passar för både vuxna och barn. På hotellområdet finns ett stort poolhus som är öppet året runt.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 2 barn. Trerumslägenhet superior för 3-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Det var stort och rymligt fin matsal med utsikt mot havet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 586 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pool och strand
Precis som namnet avslöjar ligger Hotel Riviera Strand precis intill havet och stranden, i Båstad på Bjärehalvön i Skåne. Det stora poolhuset välkomnar hela familjen och är byggt för att passa barn i alla åldrar. Här finns bland annat en inomhuspool med klättervägg.

Mat och dryck
Hotellets restaurang Riviera serverar rätter av närodlade produkter från Bjärehalvön. Restaurangen serverar à la carte, dagens lunch, steakhousemeny, skaldjursmeny och afternoon tea. I barnens restaurang kan de små välja bland spaghetti och andra rätter. På hotellet finns även en loungebar som bjuder på en härlig atmosfär både på dag- och kvällstid.

Gym och träning
På Riviera Strand kan du träna både inomhus och utomhus. Hotellets gym är välutrustat med moderna maskiner för styrketräning, fria vikter, löpband, motionscyklar och roddmaskin. I omgivningarna finns det upplysta motionsspår, golfbanor i toppklass och gott om utmarkerade cykelrutter för både nybörjare och erfarna cyklister.

Måltider

Frukost ingår. Halvpension (frukost + middag) mot tillägg. (Dryck ingår inte.)