Kundomdömen om Ekerum Resort Öland

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 1 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
5,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
5,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Frukosten
-
Uppfräschning av hotellet och framförallt städningen som inte var så väl gjord.

Bekräftad gäst: 2021-08-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

136 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
52
Bra
 
30
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2022-04-09

av HelenaK1205 Kalmar län, Sverige

Tråkigt opersonligt och slitet. En resort med enklare vandrarhemsstandard. Slätstruken fantasilös mat. Höga priser.

Vi bodde i de vita lägenhetshusen. Bra städat men slitet och byggt i tråkiga ekonomiska material och väldigt sparsmakat inrett. Vitmålad väv på väggarna och inga tavlor eller någon dekoration. Att ett ställe som kallar sig resort har rum av denna standard är udda. Standarden ligger i nivå med ett enklare vandrarhem Utsikten ner mot Kalmarsund är fin! Maten på restaurangen är ok, men inte mer. På lunchen finns det som tur är sallad och bröd att komplettera med när maten inte faller en helt i smaken. På kvällen serverades en bra förrätt men riktigt tråkigt anredd varmrätt, som hade kunnat bli hur bra som helst med lite kärlek och engagemang. Personalen i restaurangen upplevs som förvirrad, har inte koll, men är ändå vänlig och åtgärdar saker som skulle varit gjort innan när man ber dem. Öland och omgivningarnq på Ekerum är fantastiska men Ekerum Resort lever inte alls upp till förväntningarna man har för de priserna och namnet resort. Mitt tips är att hellre välja något mindre och mer personligt ställe för en Ölandsvistelse. Det finns massor av guldkorn på ön, både vad det gäller boende och mat.

 
2021-09-29

av MacVilhelm Danderyd

Bra golf, bra mat men boendet i behov av renovering

Två bra golfbanor, Långe Jan och Långe Erik, med vackra vyer på flera hål mot Kalmarsund (-dock borde greenen på hål 14 på Långe Erik kapas och jämnas till!). Bra service överallt av trevlig personal och mycket bra mat i restaurangen. Det som drar ner betyget är det omoderna boendet! Från början har boendet innehåll kök men spis och kylskåp är bortmonterade och köksskåpen igenskruvade. Köksfläkten fanns dock kvar.... Små sovrum och obekväma smala sängar. Dessa rum bör byggas om totalt då ytan finns för att göra två stora sovrum.

 
2021-09-02

av TheGlennFather Viksjö, Sverige

Spindlar på rummet

Jag har bott på detta hotellet tre gånger, i tre olika rum. Hotellet marknadsför sig som ett 4-stjärnings hotell. Det rummet jag hade nu senaste hade verkligen inga 4-stjärnors. De rum som man kanske skulle kalla 4-stjärnings är sviterna. Denna gången hade jag ett "comfort" rum. Det billigaste. På ytan är rummet ganska fin men sen titta man närmare. Sängarna såg ganska nya ut och var sköna, men sköna lakan. Jag bodde på markplan och hade terrass, vilket är trevligt. Men under ytan blir det värre. Jag hade spindlar som klättra runt på väggarna i vardagsrummet. I badrummet lukta det mögel och det var väldigt dåligt tryck i duschen. Internet var under all kritik för att vara 2021. Jag fick hela min vistelse använda min mobil som hotspot eftersom det inte gick att Aftonbladet. Förra gången jag var här så bodde jag i ett likadant rum men med kök. Men i detta rummet fanns köket men lådor och skåp var igenspikade och det fanns ingen spis men en spisfläkt(?). Om dom bara skulle fixa till rummen så är det ett väldigt bra hotell. Bra (men dyr) mat i restaurangen, väldigt många olika aktiviteter förutom golfbanen och ca 1km till bra badplats.

 
2021-07-24

av perl605 Kreta, Grekland

Trivsam vistelse

Vår familj med två vuxna och två barn samt hund bodde här tre nätter i en lägenhet. Väldigt mycket aktiviteter tillgängliga (paddel, tennis, golf, cykling mm). Lägenheten var ok. Maten (vi hade halvpension) var mycket bra. Kombinerades med väl avvägda vinlandet. Väldigt trevlig och hjälpsam personal.

 
2021-07-20

av lepomme1

Kaosartade restaurangbesök

En lätt besviken upplevelse efter tre dagar, där servicen runt middagarna var katastrofalt illa. Vi hade halvpension med två rätters middag på kvällen och trots denna förbokade mat och tid fick vi vänta orimligt länge på både bord och mat. Vi tyckte synd om den sönderstressade serveringspersonalen då det inte verkade finnas några rutiner, vilket upplevdes oproffsigt. I fick påminna om både mat och dryck vid ett flertal gånger. Rummet luktade otroligt illa ur avloppen och våra handdukar byttes inte under dessa tre dagar vilket fick oss att känna det mer som ett vandrarhem än hotell. Städpersonalen hade med sina barn som sprang runt. Underbara miljöer och vyer, och ett härligt ställe för att uppleva Öland! Men har mycket utvecklingspotential och behöver en tydligare servicenivå samt att inte ha så underbemannad personalstyrka.