Kundomdömen om Ekerum Resort Öland

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 1 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
5,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
5,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Frukosten
-
Uppfräschning av hotellet och framförallt städningen som inte var så väl gjord.

Bekräftad gäst: 2021-08-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

133 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
52
Bra
 
28
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2021-09-29

av MacVilhelm Danderyd

Bra golf, bra mat men boendet i behov av renovering

Två bra golfbanor, Långe Jan och Långe Erik, med vackra vyer på flera hål mot Kalmarsund (-dock borde greenen på hål 14 på Långe Erik kapas och jämnas till!). Bra service överallt av trevlig personal och mycket bra mat i restaurangen. Det som drar ner betyget är det omoderna boendet! Från början har boendet innehåll kök men spis och kylskåp är bortmonterade och köksskåpen igenskruvade. Köksfläkten fanns dock kvar.... Små sovrum och obekväma smala sängar. Dessa rum bör byggas om totalt då ytan finns för att göra två stora sovrum.

 
2021-09-02

av TheGlennFather Viksjö, Sverige

Spindlar på rummet

Jag har bott på detta hotellet tre gånger, i tre olika rum. Hotellet marknadsför sig som ett 4-stjärnings hotell. Det rummet jag hade nu senaste hade verkligen inga 4-stjärnors. De rum som man kanske skulle kalla 4-stjärnings är sviterna. Denna gången hade jag ett "comfort" rum. Det billigaste. På ytan är rummet ganska fin men sen titta man närmare. Sängarna såg ganska nya ut och var sköna, men sköna lakan. Jag bodde på markplan och hade terrass, vilket är trevligt. Men under ytan blir det värre. Jag hade spindlar som klättra runt på väggarna i vardagsrummet. I badrummet lukta det mögel och det var väldigt dåligt tryck i duschen. Internet var under all kritik för att vara 2021. Jag fick hela min vistelse använda min mobil som hotspot eftersom det inte gick att Aftonbladet. Förra gången jag var här så bodde jag i ett likadant rum men med kök. Men i detta rummet fanns köket men lådor och skåp var igenspikade och det fanns ingen spis men en spisfläkt(?). Om dom bara skulle fixa till rummen så är det ett väldigt bra hotell. Bra (men dyr) mat i restaurangen, väldigt många olika aktiviteter förutom golfbanen och ca 1km till bra badplats.

 
2021-07-24

av perl605 Kreta, Grekland

Trivsam vistelse

Vår familj med två vuxna och två barn samt hund bodde här tre nätter i en lägenhet. Väldigt mycket aktiviteter tillgängliga (paddel, tennis, golf, cykling mm). Lägenheten var ok. Maten (vi hade halvpension) var mycket bra. Kombinerades med väl avvägda vinlandet. Väldigt trevlig och hjälpsam personal.

 
2021-07-20

av lepomme1

Kaosartade restaurangbesök

En lätt besviken upplevelse efter tre dagar, där servicen runt middagarna var katastrofalt illa. Vi hade halvpension med två rätters middag på kvällen och trots denna förbokade mat och tid fick vi vänta orimligt länge på både bord och mat. Vi tyckte synd om den sönderstressade serveringspersonalen då det inte verkade finnas några rutiner, vilket upplevdes oproffsigt. I fick påminna om både mat och dryck vid ett flertal gånger. Rummet luktade otroligt illa ur avloppen och våra handdukar byttes inte under dessa tre dagar vilket fick oss att känna det mer som ett vandrarhem än hotell. Städpersonalen hade med sina barn som sprang runt. Underbara miljöer och vyer, och ett härligt ställe för att uppleva Öland! Men har mycket utvecklingspotential och behöver en tydligare servicenivå samt att inte ha så underbemannad personalstyrka.

 
2021-07-19

av 224antonr Ao Nang, Thailand

Flugor, inget kylskåp och pulvermos.

Gillar du flugor? Pulvermos? Och kanske varm öl eller champagne på rummet? Då ska du boka med Ekerum. Skämt o sido. Maten var helt okej förutom att det serverades pulvermos till rödingen. Servicen vid maten var riktigt bra i övrigt förutom att vi fick vänta i 10-15 min innan kyparen kunde sätta oss till bords. Inne på rummet så saknades det både AC/fläkt och kylskåp. Detta är völ OK på vintertid men är man där mitt i sommaren och det är 30°C i skuggan blir det lite svårt att hålla saker kallt. Skrev detta till hotellet men fick som svar att man kan köpa "Premium"-rum för att få detta... Jaha? Trodde det ingick på de flesta ställen men tydligen inte. Sen var det ca 10 flugor inne i sovrummet på natten vilket bidrog till att man bara fick ca 4 timmars sömn. En flugsmälla? Fläkt? Flugsamlare? Det fanns icke att tillgå. Ok service i receptionen men de verkade lite vimsiga... Inte så bra koll på saker. T.ex padel var det ingen som berättade att man behövde nycklar eller kod förens vi ringde dit och frågade. Golfen var riktigt bra. Spelade på Långe-Erik men det hade väl inte hotellet att göra med. Har skrivit till hotellet med detta och fick bara massa ursäkter tillbaka. De svarade inte ens på min fråga angående pulvermoset. Kanske skäms för mycket. Kommer inte boka detta igen och kan heller inte rekommendera till er andra.