Visby Gustavsvik

Visby Gustavsvik ligger vackert beläget vid havet 4 km norr om Visby hamn. Här kan du njuta av lugnet och sköna slappa dagar, och vilket boende du än väljer är havet aldrig längre bort än 100 meter.

Boka tryggt med Apollo

Öppet köp och fri ombokning fram till 7 dagar innan avresa i hela Norden.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Trerumslägenheter för 2-4 personer. Större trerumslägenheter för 2-5 personer/2-6 personer, varav 2 barn. Femrumsvilla för 6-8 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 17 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Visby Gustavsvik är en semesterby där du kan välja mellan att bo i rum där frukost ingår, eller lägenheter med självhushåll. Ca 100 meter från anläggningen finns en långgrund badvik med sandstrand och en lång badbrygga med ramp för bättre tillgänglighet samt en stege.

På området finns stora grönytor perfekt för lek. Brännbollsrack, fotboll, volleyboll, basketboll, kubb med mera finns för utlåning i receptionen. Intill semesterbyn finns även ett kortare joggingspår och en naturstig ”Hälsans stig” som ger dig en fantastisk promenad i omgivningarna.

Frukost to go hämtas i receptionen kl. 7.00-10.00. De som ej har frukost inkluderat kan köpa till det på plats. I receptionen finns det även glass, fika, dricka och lunch att köpa. Det finns också enklare rätter som smörgåsar och sallader att köpa - perfekt att ta med sig på dagsturen eller till stranden.

I juli och augusti är restaurangen öppen kvällstid (kl. 16.00-20.00) och erbjuder en klassisk sommarmeny. Ät i restaurangen eller beställ take away via appen Happy order.

Vill du promenera in till Visby kan du gå längs strandpromenaden eller ta buss 4 till Östercentrum. Receptionen har även ett begränsat antal cyklar till uthyrning. Vill du vara säker på att få tillgång till en cykel när du kommer till Gotland, kan du boka en cykel online på www.gotlandscykeluthyrning.com

På området finns gott om parkeringsplatser och laddstation för el-bil finns. Wifi är något begränsat, men det finns en surfzon vid receptionen där det är fritt wifi.

Måltider

Dubbelrummen: frukost ingår.
Lägenheterna: inga måltider ingår. Frukost kan köpas till.

Frukost denna sommar innebär "frukost to go" som hämtas i receptionen kl. 7.00-10.00.

Bra att veta

Slutstädning och sänglinne/handdukar i lägenheterna:

I lägenheterna ingår inte sänglinne och handdukar, men det kan beställas direkt av hotellet för 200 kr/set.
Slutstädning ingår inte heller, men kan beställas direkt av hotellet för 1200-1500 kr per lägenhet (obs! ej diskning och sophantering). När man bokar slutstädning är det tidigare utcheckning, kl. 10.00 (för att personalen skall hinna städa).

Sänglinne, handdukar och slutstäd bokas minst tre dagar innan ankomst genom att mejla hotellet på: [email protected]