TanumStrand

Den bohuslänska miljön är som gjord för bad- och spaupplevelser och till TanumStrand vid klipporna i Grebbestad kommer besökare för såväl avkoppling, lek, strandbad och kulinariska upplevelser.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer. Enrumsvilla för 2-4 personer. Fyrarumsvilla för 3-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Riktigt mysigt hotell alldeles intill vattnet. Pittoreskt och vacker miljö. Hotellet var inbjudan...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 998 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På TanumStrand kan du välja mellan att bo i dubbelrum i huvudbyggnaden, eller i en stuga nära havet. Här finns även ett fint spa, ett familjebad och flera populära restauranger – allt i den natursköna miljön och med möjlighet till havsnära upplevelser.

Spa Horisont i det vackra vindpinade landskapet, intill det salta havet och med den magiska utsikten har flera pooler, torrbastu, ångbastu, havsbastu, ljusrum och relaxrum. Här finns också varma hällar, fotbad och en trevlig buffé med frukt och te. Spaavdelningen har 16-årsgräns.

I familjebadet ”Stora Blå” finns en simbassäng inomhus, en pool utomhus, en 25 meter lång rutschbana och bubbelpool. Här finns även en liten grund pool för de riktigt små. Barn under 15 år måste ha vuxet sällskap för att få bada i familjebadet. Det finns inga ansvariga badvakter på plats, och allt badande sker på egen risk. Du har möjlighet att motionssimma mellan kl. 7.00 – 9.00 innan äventyrsbadet öppnar, under de dagar då det är öppet. Stora Blå är öppet dagligen kl. 09.00-21.00. (Ibland stänger badet en timme under dagen för rengöring.)

Restaurang Latitud 58° serverar frukost, brunch, lunch och middag och har en magisk uteservering längs bryggan intill hotellets gästhamn. Kockarna på Restaurang Latitud 58° har komponerat menyer baserade på råvaror från nordliga breddgrader. Menyer som passar såväl den mest kräsna av finsmakare som den hungriga barnfamiljen. Latitud 58° är en restaurang i nordisk design, där du upplever Skagerraks skiftningar utanför fönstret. Restaurangmiljön bjuder på en inspirerande atmosfär med open kitchen där kulinariska hantverk blir till ett skådespel för besökaren.

Lite längre bort på bryggan hittar du Sjöboden Udden där du kan hitta nybakade goda pizzor som du kan njuta av både i sjöboden, på uteserveringen, som takeaway ute på klipporna eller i stugan.

På sommaren är hotellets after beach, Dockside öppen. Här serveras läckra cocktails, champagne, öl och enklare mat i stämning av skön musik av olika band utvalda dagar. Vid lekparken, där det även finns minigolf och en hoppkudde, ligger familjernas tillhåll för go'fika - Café Vita huset.

Lobbybaren serverar goda drycker, drinkar och enklare snacks. I lobbybaren finns flera sällskapsspel shuffleboard och kortlekar att låna medan du vistas i baren.

På TanumStrand erbjuds aktiviteter på havet eller vid strandkanten året om. Exempelvis finns det möjlighet att paddla kajak, SUP:a, fiska krabbor, vandra, spela tennis, gå på ostronskola eller spela minigolf.

TanumStrand är beläget mellan Fjällbacka och Grebbestad i Bohuslän. Några minuter med båt från TanumStrands gästhamn hittar du också populära Väderöarna och Tjurpannans Naturreservat.

Måltider

Dubbelrum

  • frukost ingår

Villor

  • inga måltider ingår

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen