Dubbelrum

Dubbelrum belägna i hotellets huvudbyggnad. Dubbelsäng, skrivbord och gratis wifi. Badrum med dusch och wc. Vissa dubbelrum har balkong, andra saknar uteplats men har en magisk utsikt över havet från fönstret.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Enrumsvilla

TanumStrands 4-bäddsstugor är belägna i Norra byn. Det finns två varianter av stugorna, en med öppen planlösning och en med ett separat sovrum. Stugorna är inte exakt likadana och mindre avvikelser kan förekomma.

Alla stugor har ett komplett kök med kyl, frys, spis, ugn och diskmaskin. Matplats, soffa och tv. Badrum med dusch och wc. Gratis wifi. Stugorna med öppen planlösning har två ordinarie sängar och två väggfasta överslafar. Markterrass.

Sängkläder och handdukar kan hyras för 190 kronor/person. Städning, ej disk eller sopor, ingår vid avresa.

Rumsstorlek: ca 24-25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Fyrarumsvilla

Stugorna har tre separata sovrum, ett på nedervåningen och två på övervåningen. Rummet på nedervåningen har en våningssäng. Övriga rum har dubbelsäng. Kombinerat kök/vardagsrum. Köket är komplett utrustat med kyl, frys, spis, ugn och diskmaskin. Matplats med köksbord, soffa samt Tv. Gratis wifi. Badrum med dusch wc. Markterrass.

Sängkläder och handdukar kan hyras för 190 kronor/person. Städning, men inte disk eller att ta ut sopor, ingår vid avresa.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 2 barn.