Rumstyper på Tanumstrand

Dubbelrum

Dubbelrum belägna i hotellets huvudbyggnad. Dubbelsäng, skrivbord och gratis wifi. Badrum med dusch och wc. Vissa dubbelrum har balkong, andra saknar uteplats men har en magisk utsikt över havet från fönstret.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Enrumsvilla

TanumStrands 4-bäddsstugor är belägna i Norra byn. Det finns två varianter av stugorna, en med öppen planlösning och en med ett separat sovrum. Stugorna är inte exakt likadana och mindre avvikelser kan förekomma. Alla stugor har ett komplett kök med kyl, frys, spis, ugn och diskmaskin. Matplats, soffa och tv. Badrum med dusch och wc. Wifi mot avgift. Stugorna med öppen planlösning har två ordinarie sängar och två väggfasta överslafar. Markterrass. Sängkläder och handdukar kan hyras för 190 kronor/person. Städning, ej disk eller sopor, ingår vid avresa.

Rumsstorlek: ca 24-25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Fyrarumsvilla

Nyrenoverade stugor där den norska designbyrån Hipas Design utvecklat konceptet för stugornas nya look. Här är färgpaletten inspirerad av havet och klipporna, inredningen är ljus och med rötter i skandinavisk design. Stugorna har tre separata sovrum, ett på nedervåningen och två på övervåningen. Rummet på nedervåningen har en våningssäng. Övriga rum har dubbelsäng. Wifi mot avgift. Badrum med wc.

Sängkläder och handdukar kan hyras för 190 kronor/person. Städning, ej disk eller sopor, ingår vid avresa.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 2 barn.