Kundomdömen om Tanumstrand

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

39% av resenärerna rekommenderar

726 omdömen
Utmärkt
 
109
Väldigt bra
 
213
Bra
 
229
Mindre bra
 
125
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2021-04-18

Inlägg av Johansresa2021

Slitet, nonchalant och "snålt" men med ett fint läge.

Jag och min fru var på en spa-helg i samband med min födelsedag. När jag bokade ringde jag och ställde några frågor om rummet, beläggning mm. Väl på plats började småproblemen direkt. Vi fanns inte med på spalistan, det löste sig efter några samtal och en kortare väntan. Trots att det är ett spahotell fanns det inga produkter som jag tar förgivet att det finns som tex kroppslotion och hårbalsam. Bastun i det "vanliga badet" var inte igång dag två, inte ens två timmar efter det öppnade på morgonen. Likaså vattenrutschkanan, såg ett barn som "torråkte". Herrarnas omklädningsrum städades under en timmes tid av kvinnlig personal under tiden badet var öppet dvs att omklädningsrummet användes. På spaavdelningen var det fruktansvärt halt. De engångstofflor som tilldelades med badrocken bör nog kanske bytas till annan kvalité likväl bör golvet behandlas så det inte känns som någon hällt såpa på ett blankpolerat golv. Hotellrummet var slitet och smutsigt. Flertalet fläckar av "okänd vätska" runnit ner för sidan av sängen. Ingen möjlighet att koppla dator eller mobilen till tv-n. Ingen vattenkokare, minibar/kyl. Ingen golvhanduk. Ingen värme eller märkbar ventilation i badrummet vilket gjorde att det luktade mögel på morgonen. Handtaget till balkongen var trasigt men fungerande. Middagen var en trerätters i spapaketets beskrivning men det blev grillbuffé. Maten var bra till snudd mycket bra. Synbart påverkad servitör som pratade sluddrigt och inte registrerat våra dryckesköp så när vi skulle gå blev det problem vid betalningen. Frukosten var liksom middagen bra till snudd på mycket bra. Det som verkligen stack ut var omeletten som en mycket trevlig frukostkock gjorde till mig och min fru. Hade denna frukostkocks-attityd med sin servicekänsla funnits hos övrig personal liksom nivån på hotellet hade jag gett fulla betyg. Hälsa er utlandsfödde (jag gissar Afrika) frukostkock att han har allt som en restaurang-människa ska ha! Sammantaget blev dessvärre under medel så ett nytt besök kommer begrundas länge och väl. /Johan & Linda

 
2021-03-31

Inlägg av AmericanSwedie Göteborg

Fint ställ men INTE COVID säkert

Vi bodde två nätter (2 vuxna + 2 barn) en helg under marsmånad i samband mitt 40 årsdag. Vi bodde i en minisvit med utsikt över havet och var nöjda med rummet. Dock var servicen ganska dålig. Ingen städning av rummet dag 2, det saknades täcken, kuddar och sängkläder till baren och toalettpappret var inte påfylld. Med tanke på priset (8000 kr för 2 nätter) så var jag inte nöjd med servicenivån. Rummet i sig var dock fint och i linje med det vi förväntade oss. Vi åt middag och frukost på restaurangen. Maten var mycket god och frukostutbudet var fantastiskt bra. Vad gäller dricker så är man tvungen att lada ner drickmenyn i en app, vilket var ganska krångligt men gick till slut. (Jag hade föredragit en vanlig pappersmeny då jag inte tycker om att lada ner onödiga appar som används bara en gång.) Det var buffé till middag (trots att vi bokade 3 rätters middag vid bokning) och buffé till frukost. Trots att man bokade tid för frukost så kändes det som att det var för mycket folk och för trångt i restaurangen. Borden var nära varandra och det var mycket trångt runt buffen där man hämtar mat. De olika rätterna var placerade nära varandra och folk trängde sig emellan såsom om det inte var pandemi. Restaurangen är stor och det fanns gott om plats att ställa upp flera buffebord och sprida ut maten för att undvika trängseln --varför gör inte hotellet det? Vi tillbringade mycket tid i poolområdet ”Stora Blå” vilket uppskattades av hela familjen. Vissa perioder var det lugnt i badet men på eftermiddag så kändes det som att det var 3 eller 4 gånger fler personer på badet en restriktionerna tillåter. Jag frågade hotellet om hur många fick vara in i badet samtidigt och fick som svar att det var 1 person per 10m2 (jag fick inte svar om antal personer.) Det var ingen från hotellet som bevakade badet eller stoppade flera från att komma in. Det kändes inte bra. Hotellet har ett fantastiskt läge, restaurangen har en mycket behaglig inredning och maten är god. Badet uppskattas mycket av barnen. Servicen på hotellet håller inte måttet med tanke på priset. Jag tycker att man får mycket mer för pengarna på närliggande Strömstad Spa (som tyvärr har stängt pga pandemin.) Trots det så kan jag tänka mig bo på hotellet igen dock inte under pandemin.

 
2021-03-30

Inlägg av Clare O

Inte covid-19 säkert, sliten rum.

Vi bokat en tjej helg med spa och middag. Hotellet var väldigt flexible med att byta datum som vi uppskattade väldigt mycket. Fast rummet var väldigt sliten, man förväntade lite mer med tänkte på hur mycket det kostade. Det var absolut inte covid-19 säkert i spa avdelning eller restaurangen. Mycket folk och trångt. Handsprit fanns och distance skylta på golvet i receptionen men ingen kontroll från personal att hjälpa gäster respektera distance eller hur många folk fanns i samma område.Vi försökt att hålla avstånd men det var inte lätt med då många folk överallt. Ingen hade munskydd som det står på webbsidan och det känns som hotellet tog inte ansvar. Maten var ok, buffé både för middag och frukost. Personal var väldigt trevligt och overall hade vi en trevligt helg men besviken att rummet var inte så fräscht och att hotellet var inte covid-19 säkerhet som det påstår på webbsidan.

 
2021-03-27

Inlägg av Mogge69 Mölndal, Sverige

Fredag

Åkte dit för att komma iväg på 50 års dagen. Blev grymt lyckat, personalen är ju underbar, maten helt lysande. Vi åt skaldjurs buffé, och allt smakade färskt och ljuvligt. På kvällen gick vi till den stora poolen, och där va vi helt ensamma. Grymt skönt. Frukost va en av de bättre vi ätit, fanns allt! Den 5 stjärnan går enbart till de som jobbade under våran vistelse, tack.

 
2021-03-20

Inlägg av DaniellaMolin Uddevalla, Sverige

Familjespa

Rummet (familjerum) var slarvigt städat. Dammigt och en massa hår på madrassen och några hår på sängkläderna. Minimala badhanddukar. Inga lyxiga saker som man brukar få på spa som t.ex badrock och tofflor eller hud och hårprodukter. Inne på stora blå var flera av duscharna trasiga och det var stopp i golvbrunnen. Det såg inte ut att ha blivit städat varken i dusch, omklädningsrum eller vid bassängerna under dagen, det var smutsigt och stökigt. Omklädningsrummet liknade mer ett omklädningsrum på en skola mer än på ett spa. Vattnet i bassängen var i kallaste laget, inte njutbart. Det som var bra var personalen som var trevlig och som faktiskt frågade oss om hur vi upplevt vistelsen där och som lyssnade på vår kritik. Bra frukostbuffé som innehöll det mesta man kan önska sig. Ett minus till att endast ett våffeljärn fungerade och det fungerade dåligt, så det blev lång kö bakom våffeljärnet och folk tröttnade på att vänta. Det hade behövts åtminstone tre st järn. Barnen tyckte mycket om den stora klätterställningen av rep som finns utanför spat.