Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
6,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
5,9 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Sköna sängen, svalt rum, att man fick hundrum, spa avdelningen, minigolfbanan jättefin, god mat, musikunderhållningen
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


4 av 10

+
Läget
-
Saknade kylskåp. Saknade vattenkokare . Inget balsam. Väldigt hårda extrasängar. Minimal förvaring för väskor, klädet m.m.

Bekräftad gäst: 2022-07-21


8 av 10

+
Balkongen o läget vid havet
-

Bekräftad gäst: 2022-07-16


9 av 10

+
Maten och läget vid havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-01


9 av 10

+
frukosten och läget
-

Bekräftad gäst: 2022-05-28


9 av 10

+
Frukosten. Rummet.
-
Badrockar och badtofflor fick man hyra. Inget extra badlakan för att besöka badanläggningen. Ingen servering av öl i badanläggning, varken inomhus eller utomhus. Personalen var inte så kunnig, men väldigt hjälpsamma.

Bekräftad gäst: 2022-05-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-27


7 av 10

+
restaurangen, spa, läge
-
stugor behöver underhåll. badrummet i vår stuga var i dåligt skick.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


5 av 10

+
Läget
-
Information, t.ex. om städning, om närmaste livs, var rummen finns, öppettider osv

Bekräftad gäst: 2021-07-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

39% av resenärerna rekommenderar

969 omdömen
Utmärkt
 
165
Väldigt bra
 
261
Bra
 
301
Mindre bra
 
167
Underkänt
 
75

5 senaste omdömen

2022-11-19

av Maps03466538082

Kallt!

Vi besökte badet i november 2022 med våra barn (2 och 4 år). Omklädningsrummet till damerna var inte rent, såg flertal silverfiskar medan jag och dottern bytte om och det kändes inte fräscht. Duscharna gick inte att få varmt vatten i och det fanns inga munstycken vilket gjorde det svårt att duscha av barnen innan bad. Väl inne på äventyrsbadet var det väldigt kallt! Både i luften och i poolerna, ingen av barnen ville bada alls för att dom frös och när vi väl hoppade i var det fullt med grus på botten av den stora bassängen.. kanske bättre att besöka med lite äldre barn eller på sommaren när det är varmt ute.. Men vi kommer inte tillbaka!

 
2022-11-08

av Familjecamparna Trollhättan

Trångt, smutsigt och mögligt

Som två vuxna, tre tonåringar och en hund rekommenderades vi en stuga för 6 personer + husdjur. Utifrån priset förväntade vi oss en riktigt fin stuga, och på bilderna såg den helt ok ut, vilket visade sig inte alls överensstämma med verkligheten. Stugan saknade vettigt sällskapsutrymme och inga avställningsytor fanns. Stor del av utrymmet upptogs av en brant trappa upp till sovloften, olämpligt för husdjur trots uthyrt som husdjursstuga mot tillägg. Ostädat. Obeskrivligt sliten och ful inredning.  Vi kontaktade receptionen för att se vad som kunde göras. Önskade i första hand en bättre stuga alternativt avboka helt. Avbokning mot full betalning var tydligen ej möjlig och eftersom vi var trötta så landade vi i att stå ut en natt i stugan och avbokade den andra natten. Fick emellertid badbiljetter som någon slags kompensation. Det var iskallt i stugan, och när vi drog fram möblerna för att sätta på elementen var det vidrigt smutsigt och äckligt där. Det fanns ingenstans där familjen kunde sitta tillsammans. Det som fanns var en obekväm, sliten och rejält smutsig kökssoffa framför en pytteliten och dåligt fungerande tv. Fuktskadat köksgolv och mögel i duschkabinen. Det låg döda flugor i takplafonderna, hår från tidigare gäster i sängarna och frysen var smutsig och igenisad. Galler till köksfläkten saknades, och ena spolknappen till toaletten fungerade ej. Sängarna var gamla, ofräsha  och obekväma. Stugorna bredvid genomgick en välbehövlig renovering. Byggarna började kl 07 på lördagmorgonen och halogenstrålkastarna lyste rakt in genom våra fönster, vilket förstärkte känslan av att bo i en byggbarack.  Mailade våra synpunkter och fick svar att man ska se över städrutinerna. Stugans undermåliga standard för övrigt adresserades ej.

 
2022-11-06

av sebastianaZ9624QI

Underbart

Supertrevlig personal och jättemysigt spa. Kanonbra mat och utsikten är oslagbar. Blir garanterat fler besök. Perfekt för både par och barnfamiljer. Bra möjligheter att vara vuxna om man vill det :)..

 
2022-11-05

av Birgitta H Karlstad, Sverige

Återkommer !

Trevlig personal på alla poster ! Barnbarnen trivs i det stora blå !! Fantastiskt god mat ! Vårt rum verkade inte ha någon form av luftväxling. Luktade inte fräscht hade behövt ha balkongdörren öppen hela tiden , då det regnat var det tyvärr inte möjligt !

 
2022-11-04

av Georgios C Mölndal, Sverige

Vill åka dit igen

Det var värt sina pengar. Vi bodde i en stuga med hotell standard. Frukost, middag, och ”Stora blå” bassängen inkluderades i skärgårdspaketet. Man behöver inte mer om man har två små barn. I stugan fanns allt man behöver i ett kök (från bestick till kaffebryggare och diskmaskin). Varmt och mysigt i en kall oktober. Jättebra service. God mat. Kanonbra frukost. Vänlig personal. Rekommenderar starkt! Nackdelar: vi vuxna hade önskat ett par grader varmare vatten i bassängen. Barnen trivdes ändå. Lite renare i omklädningsrummet hos kvinnor. Jag behövde säga till att schampo var slut för att de ska fylla på. Små detaljer som lätt kan skötas och lyfta det från jättebra till perfekt.