Kundomdömen om Tanumstrand

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,3 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,3 / 10
Städning
 
5,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,8 / 10
Faciliteter
 
5,8 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Service
 
6,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-27


7 av 10

+
restaurangen, spa, läge
-
stugor behöver underhåll. badrummet i vår stuga var i dåligt skick.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


5 av 10

+
Läget
-
Information, t.ex. om städning, om närmaste livs, var rummen finns, öppettider osv

Bekräftad gäst: 2021-07-17


7 av 10

+
Läget, nära till mycket fina platser. Bra att det ingår slutstädning i stugorna.
-
Personalens kunskap. De hade ingen koll på utflyktsmål som det till och med tipsas om på hemsidan. De angav fel båt (Donalda i Grebbestad) för att ta sig till Kosteröarna. Dålig info på hemsidan, saknas info om när in och utcheckning är på stugorna bla.

Bekräftad gäst: 2021-07-16


6 av 10

+
Närhet till havet
-

Bekräftad gäst: 2021-07-11


4 av 10

+
Poolen
-
Att det ska ingå städ

Bekräftad gäst: 2021-06-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

39% av resenärerna rekommenderar

752 omdömen
Utmärkt
 
110
Väldigt bra
 
216
Bra
 
235
Mindre bra
 
132
Underkänt
 
59

5 senaste omdömen

2021-07-29

Inlägg av 85jensu

Missnöjd

När man bokar ett spa-hotell för 2600kr/natten förväntar man sig lite mer än endast ett rum och frukost. Vi antog att man hade tillgång till spa-avdelning för ett tilläggspris. Vid ankomstdagen skulle vi få en Länk för incheckning. Denna kom aldrig så vi får gå till receptionen när vi kommer fram. När vi kommer fram till receptionen möts vi av ett hav av människor med kölappar, vilket inte känns okej med tanke på pandemin eftersom man inte kunde hålla avstånd. När vi väl kommer fram till disken frågar vi om spa avdelningen. Vi möts av ett svar att den öppnar vid 16 och att det är drop in för 50 personer. Även detta skapade ett hav med människor utan avstånd och trängsel när det öppnar. Det blir snabbt uppfyllt med 50 personer, men ingen i personalen kommunicerar med besökarna som står och väntar så vi får själva gå och fråga igen. De säger att vi rimligtvis borde komma in vid kl. 18. Vi går tillbaka till rummet och väntar, för att sedan komma tillbaka vid 18 men det är fortfarande fullt. Det finns ingen lista eller kösystem för att komma in, så vi sitter och väntar i baren i över en timme och får gå flertal gånger till receptionen för att fråga om när vi kan komma in. Efter ett tag får vi betala och gå in, men möts då av en simhall/Leos lekland och inte spa som ett par i 30-års åldern hade förväntat sig. Om det fanns ett annat spa för vuxna som bokar ett spa hotell, varför blir vi inte informerade om detta? Och varför blir vi inte informerade om att vi som ett par i 30-års åldern sitter och väntar i över en timme på att få komma in i en barnbassäng? Det var ingen som helst information vid ankomst i receptionen och personalen verkade inte själva ha koll och var stressade. Vi fick endast nyckel och en frukostbiljett. När man som gäst kommer till ett hotell anser vi att man ska få all information och inte behöva lista ut allt själva eller fråga om allt. Vi var i receptionen 5 gånger under våran första timme på anläggningen. Mycket besvikna, rekommenderar inga par att åka hit på spa-semester.

 
2021-07-28

Inlägg av OnAir45140223276 Grebbestad, Sverige

Smutsigt, illaluktande och högljutt

Sunkigt, slitet och smutsigt hotellrum som stank av en heltäckningsmatta som förmodligen inte tvättats sedan den sattes in. Vidriga fogar i duschen. Här vill man inte vara barfota! Sömnlösa nätter då havsutsikten även innebär hög musik, hemsk allsång och skrålande från båtarna precis utanför fönstret. Sanslöst övrprisat boende som drog ned humöret och betyget på hela vår vistelse i området. Sämsta hotellet jag bott på!

 
2021-07-26

Inlägg av G9495TOingridl

Underbart läge, men mycket dålig service.

Ligger jättefint vid vattnet. Gratis parkering. Dock mycket stressad och otrevlig personal. Dåligt städat och sunkigt rum. Trasigt handtag på balkongdörren som fixades snabbt, men lika snabbt lossnade igen. God pizza på pizzerian, men även där trist personal som upplevdes stressade. Inte värt pengarna även om det är svårt att hitta ett bättre läge!

 
2021-07-26

Inlägg av jorgenhaa Örebro, Sverige

Borde vara bättre för det priset

Förväntar mig mera av ett hotell som kostar en bra bit över 2000 kr per natt. De var väldigt trevliga i receptionen men att få rummet nått före kl 15 var omöjligt, det var ju så klart inte städat ännu. Konstigt att ingen kunde få sitt rum tidigare av de som stod i kö, men helt plötsligt kl 1445 var alla rum klara. Det fanns dessutom massor med lediga rum när man kollade på deras bokningsida. På balkongen var det inte sopat, pumptvålarna i duschen var trasiga och det fanns inget kylskåp. Läget är dock fantastiskt och väljer man utsikt mot havet blir man inte missnöjd. 1,6 km till Grebbestad via mysig cykelväg vid havet. Tillgång till poolen kostar extra, läs dyrt.

 
2021-07-25

Inlägg av LinkenQT Stockholm, Sverige

Inget volleyboll paradis.

Grus istället för sand på volleybollplanen, samt avsaknaden av linjer 1/5. Dörren på stugan var riktigt dålig, svullen samt att våra kort slutande fungera så vi var utelåsta i några timmar medans vi fick vänta på vaktmästare. Inget beachparadis.