Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
5,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,3 / 10
Faciliteter
 
5,9 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Service
 
6,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Frukosten. Rummet.
-
Badrockar och badtofflor fick man hyra. Inget extra badlakan för att besöka badanläggningen. Ingen servering av öl i badanläggning, varken inomhus eller utomhus. Personalen var inte så kunnig, men väldigt hjälpsamma.

Bekräftad gäst: 2022-05-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-27


7 av 10

+
restaurangen, spa, läge
-
stugor behöver underhåll. badrummet i vår stuga var i dåligt skick.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


5 av 10

+
Läget
-
Information, t.ex. om städning, om närmaste livs, var rummen finns, öppettider osv

Bekräftad gäst: 2021-07-17


7 av 10

+
Läget, nära till mycket fina platser. Bra att det ingår slutstädning i stugorna.
-
Personalens kunskap. De hade ingen koll på utflyktsmål som det till och med tipsas om på hemsidan. De angav fel båt (Donalda i Grebbestad) för att ta sig till Kosteröarna. Dålig info på hemsidan, saknas info om när in och utcheckning är på stugorna bla.

Bekräftad gäst: 2021-07-16


6 av 10

+
Närhet till havet
-

Bekräftad gäst: 2021-07-11


4 av 10

+
Poolen
-
Att det ska ingå städ

Bekräftad gäst: 2021-06-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

39% av resenärerna rekommenderar

832 omdömen
Utmärkt
 
132
Väldigt bra
 
237
Bra
 
255
Mindre bra
 
141
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2022-05-02

av Sherpa51407677974 Kungälv, Sverige

Lyckad helg med barn och barnbarn!

Badet, hoppkudden, klätterställningen och minigolfen var mycket uppskattat av barnen. Maten på kvällen och frukosten var väldigt god. Fin service av servitörerna! Fina vandringsvägar runt anläggningen. Familjesviterna uppskattades av barnfamiljerna.

 
2022-04-17

av 584maryannv Eksjö, Sverige

Fantastiskt vackert och så underbart ställen för att vara😍

Vi har varit o hälsade på hos er igen, men denna gången så har vi testat att bo på stugan men lika vackert som att bo på erat hotell ändå đŸ„° Vi njutade all upplevelse som vi gjorde och äter god mat på latitud 58, vilket vi uppskattar så mycket den goda maten och utsikten på bryggan och havet ☀☀☀ dessutom så träffade jag våran granne hos er på restaurangen 😀what a small world 🌍

 
2022-04-17

av 994emelie

Nöjda!

Mysigt ställe, kan tänka mig hur fint det är på sommaren. Vi hade bokat över påskhelgen och hade missat att det ingick påskbuffé i vårt paket.. vi var sugna på en mysig 3-rätters middag och blev lite besvikna över ”buffé konceptet”.. maten var dock okej och magarna bli mätta ändå. Vi hade önskar att detta framgått lite tydligare vid bokning. Vi hade en super härlig servitör vid namn Hakan från Strömstad som gjorde halva kvällen! Frukosten var bra och rummet helt okej. Hade betalt extra för havsutsikt men kan knappt kalla det för havsutsikt från rum 227 tyvärr. Överlag nöjda med vistelsen!

 
2022-04-07

av F1167WDsaraw

S

Trevligt hotell med en härlig bastu ute på bryggan - med tillhörande dopp i havet. Jättefint spa med massage som får 10 av 10. Frukost var bästa målet, så fräsch och det fanns allt och lite till. Perfekt att bo med vovve & bäbis på brygghotellet!

 
2022-04-03

av 984lenat Uppsala, Sverige

Bästa lägethotellet i Bohuslän!

Trevlig personal, rummet fräscht, dock svårt att få till temperaturen och kallt toagolv! Dessutom saknade vi liten kyl. Maten sämre än vid vårt senaste besök i april 2019. Men vi gillar att man kan morgonsimma i den fina bassängen och bubbelpoolen, det underbara läget och utsikten! Tråkigt utebubbelpoolen var sönder, men bryggvastun och havsbadet var perfekt!👍