Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Riktigt mysigt hotell alldeles intill vattnet. Pittoreskt och vacker miljö. Hotellet var inbjudande och smakfullt. Mycket bra, Jättegod mat och härlig stämning i matsalen. Frukostbuffe'n saknades inget utan allt fanns. Personalen var väldigt duktiga på att plocka undan och hålla rent.
-
Vi hade bokat hotellrum med havsutsikt men fick ett rum med utsikt rakt in i ett annat hus. Stod vi på balkongen och lutade oss ut med huvudet vänt kunde vi se vattnet. Hade uppskattat om vi blivit informerade om detta då vi checkade in. Rummet var fint och välstädat men där fanns en stor röd fläck på mattan vid badrummet som inte såg så fräsch ut. Samma på balkongen. En stor, kladdig fläck mitt på golvet vid sittområdet som inte var så trevligt. Servicen vid middagen kunde varit bättre. Servitören var inte ett dugg intresserad av vad vi ville ha. Han "sålde"inte in sig eller gjorde några rekommendationer till mat och dryck. Till kaffet fick vi varken in tesked eller mjölk och socker utan fick be om detta.

Bekräftad gäst: 2023-05-14


9 av 10

+
Sköna sängen, svalt rum, att man fick hundrum, spa avdelningen, minigolfbanan jättefin, god mat, musikunderhållningen
-

Bekräftad gäst: 2022-07-30


4 av 10

+
Läget
-
Saknade kylskåp. Saknade vattenkokare . Inget balsam. Väldigt hårda extrasängar. Minimal förvaring för väskor, klädet m.m.

Bekräftad gäst: 2022-07-21


8 av 10

+
Balkongen o läget vid havet
-

Bekräftad gäst: 2022-07-16


9 av 10

+
Maten och läget vid havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

39% av resenärerna rekommenderar

1005 omdömen
Utmärkt
 
177
Väldigt bra
 
270
Bra
 
310
Mindre bra
 
170
Underkänt
 
78

5 senaste omdömen

2023-08-09

av Kickimoj Örebro, Sverige

Så mycket bättre

Så stor skillnad från i höstas. Receptionen och baren var så mycket mysigare och välkomnande. All personal var så mycket varmare. Rummet hade uppgraderats ordentligt men saknade fortfarande bodylotion och skohorn ;-) Maten fortfarande ok inte mer. Däremot mannen i baren med hatt var helt grym ❤️ Var rädd om honom

 
2023-07-23

av Jonas H Mölndal, Sverige

Jonas

Det är ett bra ställe att bli inblåst på när man är ute med båten eller när man vill ha en god spa upplevelse. Bra för hela familjen. Servicen var god, maten ett val på buffén som är helt ok - kött fisk eller veg

 
2023-06-22

av 254marianng Trollhättan, Sverige

Gg

Genomresa I dag hade vi lite tid över då en utflykt med båt blev utsatt pga kraftig vind. Vi åkte en sväng till Tanumstrand, dem har gjort reklam för renovering .Satte oss lite i två goa solstolar på bryggan ,och gick in i reseptionen och köpte kaffe . Passade på att berömma renovering till en tjej i receptionen som verkade nästan helt omedveten om att en renovering blivit gjord . När vi frågade om 2 kaffe ”too go”så var det ingen bättre reaktion , hon var en trevlig tjej , men ingen som ville överträffa någon kunds förväntning precis . Till sist fick vi två kaffe, till ett pris av 80kr. Kaffet var gammalt dessutom . Nej , det hjälper inte med yttre renovering , det måste komma inifrån!

 
2023-06-03

av 73lukav Uddevalla, Sverige

Bra, men jag saknar det lilla extra

TanumStrand är en jätteanläggning vid den idylliska kuststräckan utanför Grebbestad. Som vanligt gör närheten till Norge mitt i JetSet-land med båtar och miljonvillor att prisvärdheten är lägre än förväntat, då priserna här är tämligen höga jämfört med det du får. (Alternativet är överprisade privatuthyrningar eller ett trött gästgiveri i arbetarbyn Tanum, så det är inte mycket att välja på). En bra restaurang med kvalitetsmat, en populär skaldjursbuffé på fredagar eller a la carte-meny med god som är ganska förfinad mat men därför lite för dyr. Kyparen verkar förvirrad när jag ber om två ostron. Städerskan öppnar dörren till hotellrummet på morgonen och låter dörren vara öppen tills jag naken får ropa tillbaka hunden in i rummet.

 
2023-03-19

av Katrin B

Ofräsch badaläggning.

Stora blå var en möglig och sunkig upplevelse. Trasigt galler vid trappan som jag nästan ramlade ner i då de lagt skylten över hålet och jag höll på att trampa i det. (Den ställdes upp senare) Endast en dusch påndamernas som var varm.