TanumStrand

Den bohuslänska miljön är som gjord för bad- och spaupplevelser och till TanumStrand vid klipporna i Grebbestad kommer besökare för såväl avkoppling, lek, strandbad och kulinariska upplevelser.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, Enrumsvilla för 2-4 personer, Fyrarumsvilla för 4-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Sköna sängen, svalt rum, att man fick hundrum, spa avdelningen, minigolfbanan jättefin, god mat, musikunderhållningen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 982 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På TanumStrand kan du välja mellan att bo i dubbelrum i huvudbyggnaden, eller i en stuga nära havet. Här finns även ett fint spa, ett familjebad och flera populära restauranger – allt i den natursköna miljön och med möjlighet till havsnära upplevelser.

Spa Horisont i det vackra vindpinade landskapet, intill det salta havet och med den magiska utsikten har flera pooler, torrbastu, ångbastu, havsbastu, ljusrum och relaxrum. Här finns också varma hällar, fotbad och en trevlig buffé med frukt och te. Spaavdelningen har 16-årsgräns.

I familjebadet ”Stora Blå” finns en simbassäng inomhus, en pool utomhus, en 25 meter lång rutschbana och bubbelpool. Här finns även en liten grund pool för de riktigt små. Barn under 15 år måste ha vuxet sällskap för att få bada i familjebadet. Det finns inga ansvariga badvakter på plats, och allt badande sker på egen risk. Du har möjlighet att motionssimma mellan kl. 7.00 – 9.00 innan äventyrsbadet öppnar, under de dagar då det är öppet.

Restaurang Latitud 58° serverar frukost, brunch, lunch och middag och har en magisk uteservering längs bryggan intill hotellets gästhamn. Kockarna på Restaurang Latitud 58° har komponerat menyer baserade på råvaror från nordliga breddgrader. Menyer som passar såväl den mest kräsna av finsmakare som den hungriga barnfamiljen. Latitud 58° är en restaurang i nordisk design, där du upplever Skagerraks skiftningar utanför fönstret. Restaurangmiljön bjuder på en inspirerande atmosfär med open kitchen där kulinariska hantverk blir till ett skådespel för besökaren.

Lite längre bort på bryggan hittar du Pizzeria Udden som bakar goda pizzor som du kan njuta av både i sjöboden, på uteserveringen eller som takeaway ute på klipporna eller i stugan.

På sommaren är Beach Cluben öppen, här serveras läckra cocktails, champagne, öl och street food i stämning av skön musik av gästande artister och DJ’s. Café Ponte, ett spännande möte mellan Bohuslän och Italien, erbjuder fika på bryggpromenaden.

Lobbybaren serverar goda drycker, drinkar och enklare snacks som nötter, praliner och kaffe. Pralinerna tillverkas av hotellets egen Pastry Chef, Niclas Ekblad som är med i Svenska Konditorlandslaget. Utvalda kvällar fylls även lokalen med avslappnad stämningsmusik. I lobbybaren finns flera sällskapsspel och kortlekar att låna medans du vistas i baren.

På TanumStrand erbjuds aktiviteter på havet eller vid strandkanten året om. Exempelvis finns det möjlighet att paddla kajak, SUP:a, fiska krabbor, vandra, gå på ostronskola eller spela äventyrsgolf.

TanumStrand är beläget mellan Fjällbacka och Grebbestad i Bohuslän. Några minuter med båt från TanumStrands gästhamn hittar du också populära Väderöarna och Tjurpannans Naturreservat.

Måltider

Dubbelrum: frukost ingår. Villor: inga måltider ingår.

Bra att veta

Öppettider och priser för familjebadet Stora Blå
Måndag till torsdag stängt.
Fredag och lördag kl. 10.00–14.00 och kl. 15.00–21.00.
Söndag kl. 10.00–14.00.

Vuxen 100 kr, barn 6-15 år 70 kr och barn 3-5 år 40 kr. Barn under 3 år badar gratis.

Spa Horisont
16 års gräns. Entré 160 kr. Kostnad för eventuella behandlingar tillkommer.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen