Kundomdömen om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Utmärkt läge,trevlig personal,fina rum obs vistelsen var ombokad till hotell i Sverige och följande frågor är ej relevanta
-
Kommunikation gällande roomservice

Bekräftad gäst: 2020-09-25


10 av 10

+
en mycket bra frukost
-
barpersonalen,,,,det enda negativa

Bekräftad gäst: 2020-07-19


9 av 10

+
Samarbetet med Hagabadet. Mycket professionella lnstruktörer och harmonisk miljö. Läget. Trevlig stämningen med levande musik på kvällarna. Stora härlig handukar. Bra sängar.
-
Samarbetet med Apollo fungerade inte alls. Vi ville träna första dagen men lyckades inte hitta representanter. Appen fungerade inte heller. Däremot var samarbetet med Hagabadet mycket bra. Jag saknade verkligen ett fönster som vette utåt och inte som här in mot ett stort rum.

Bekräftad gäst: 2020-07-17


10 av 10

+
The staff, very friendly. Agneta, Emma.
-
The food

Bekräftad gäst: 2020-07-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

524 omdömen
Utmärkt
 
289
Väldigt bra
 
140
Bra
 
56
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2021-02-27

Inlägg av Saaid93

Bästa hotellet i Göteborg.

Bästa servicen jag upplevt samt otroligt fräscha rum! Bra och läge nära stan och centralstationen. Bra parkering garage. Superbra priser, hotellet uppfyller alla krav som man kan tänka sig jämfört med andra hotell.

 
2021-02-22

Inlägg av erikbankeryd

Uppskattat

Bra välkomnande och snabb och vänlig service. Bra läge på hotellet. Kunde varit mer för barnen att hitta på (eftersom pandemin gör att man har färre aktiviteter att åka på). Sämst var denna recension som är för lång att skriva och svor att komma ur om man gör i mobil

 
2021-02-15

Inlägg av nathaliereis

Exceptionellt

Aldrig varit på ett hotell med så professionell och bra service, fantastisk vänlig och hjälpsam personal. Jag är helnöjd med allt! Spat va jättemysig och restaurangen va verkligen i toppklass! Rummet rent och snyggt och toppen med chromecast!

 
2021-02-15

Inlägg av Black_Father Kungsbacka, Sverige

Fantastiska medarbetare och avkopplande miljö

Fick ett fantastiskt mottagande när vi checkade in av trevlig personal som gjorde allt för att vi skulle trivas. Tydlig info kring frukosttider, spa, etc. Rummet stort och ljust med alla faciliteter man kan önska sig. Sängarna i mjukaste laget men inget som störde. Förvånansvärt väl ljudisolerat mot spårvagnar och annan trafik på utsidan, hördes knappt. Baren trevlig och bra ställe för en stunds arbete och lite avkoppling. Kunde kanske funnits några fler öl att välja på för oss som gillar en riktig stout. Ett stort plus för musikvalet, passade perfekt. Frukosten trevlig men kanske något begränsad. Fanns dock alla möjligheter att äta sig mätt inför dagens utforskning av Göteborg.' Överlag en mycket trevlig vistelse där den engagerade personalen verkligen gjorde allt för att vi skulle trivas!

 
2021-02-13

Inlägg av Luperesor1 Malmö, Sverige

Inte alls prisvärt!

Nästan allt på frukosten va kallt när man kom den lite senare tiden och personalen hade inte mycket mer än hej o hejdå , spaet inte alls prisvärt , sista gången ja besöker detta hotell i dessa tider borde dom kunna prestera bättre i o med att det inte finns så många gäster!