Kundomdömen om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,7 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,7 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Centralt och rena fina rum
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-05-12


10 av 10

+
Utmärkt läge,trevlig personal,fina rum obs vistelsen var ombokad till hotell i Sverige och följande frågor är ej relevanta
-
Kommunikation gällande roomservice

Bekräftad gäst: 2020-09-25


10 av 10

+
en mycket bra frukost
-
barpersonalen,,,,det enda negativa

Bekräftad gäst: 2020-07-19


9 av 10

+
Samarbetet med Hagabadet. Mycket professionella lnstruktörer och harmonisk miljö. Läget. Trevlig stämningen med levande musik på kvällarna. Stora härlig handukar. Bra sängar.
-
Samarbetet med Apollo fungerade inte alls. Vi ville träna första dagen men lyckades inte hitta representanter. Appen fungerade inte heller. Däremot var samarbetet med Hagabadet mycket bra. Jag saknade verkligen ett fönster som vette utåt och inte som här in mot ett stort rum.

Bekräftad gäst: 2020-07-17


10 av 10

+
The staff, very friendly. Agneta, Emma.
-
The food

Bekräftad gäst: 2020-07-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

785 omdömen
Utmärkt
 
417
Väldigt bra
 
204
Bra
 
88
Mindre bra
 
41
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2022-05-23

av Daniel J

Ointresserad person men bra läge

Bra läge men personalen är ointresserad av kunden. Bra frukost med stort utbud. Parkeringen är komplicerad liksom incheckning tar lång tid. Mörka rum dålig städning av toalettstol och dusch.behållningen är läget och närheten till centralstationen.

 
2022-05-20

av 2xlarsson

Inget namn

Radisson Blue Göteborg är ett mycket bra hotell med trevlig, vänlig och förstående personal (ej några namn). förutom mina kommentarer beträffande Rest. Noot och personalen i baren. Smidig in-och utcheckning.

 
2022-05-17

av tgusta447455

Födelsedagsresa

Förväntar mig lite mer av en tvårumssvit. Underbart rum men gnisslande dörrar. Perfekt läge för oss. Frukosten var mycket god och fräsch men saknades nog personal då bestick tog slut och vissa rätter med. Atrium bar, underbar personal.

 
2022-05-07

av 432tarekl Göteborg, Sverige

Ett vackert hotell som varmt rekommenderas

Vackert hotell mitt i centrum. Ny renoverat till mycket hög standard. Trevlig personal, och god frukost. Rummen var stora o fina. Bra städat. In och utcheckning, fungerade klanderfritt. Det finns absolut ingenting att klaga på. Kan varmt rekommenderas

 
2022-05-04

av Ledsengaest Karlstad, Sverige

Värsta hotellnatt i mitt liv - aldrig mer trots gullig personal. Smutsiga rum med hår i sängen

Smutsiga rum med fläckiga möbler - hårstrån i sängen och i tvättstället. Bytte rum då jag ville ha allergirum och fick allergibäddad säng men sängkläderna visade sig smutiga och full djurhår. Fick info att man hade tagit sängkläderna ur linnerummet där det kanske har varit dammigt (obs! Angav att jag är dammallergiker). Bytte rum igen - äcklig toalett med äcklig toa borste - igen hårstrån i sängen. Grät, sov dåligt med kompressor ljud från bygget utanför - kaffemaskin på rummet smutsigt. Personal gullig men det kunde inte rädda hur jag upplevde vistelsen