Kundomdömen om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Utmärkt läge,trevlig personal,fina rum obs vistelsen var ombokad till hotell i Sverige och följande frågor är ej relevanta
-
Kommunikation gällande roomservice

Bekräftad gäst: 2020-09-25


10 av 10

+
en mycket bra frukost
-
barpersonalen,,,,det enda negativa

Bekräftad gäst: 2020-07-19


9 av 10

+
Samarbetet med Hagabadet. Mycket professionella lnstruktörer och harmonisk miljö. Läget. Trevlig stämningen med levande musik på kvällarna. Stora härlig handukar. Bra sängar.
-
Samarbetet med Apollo fungerade inte alls. Vi ville träna första dagen men lyckades inte hitta representanter. Appen fungerade inte heller. Däremot var samarbetet med Hagabadet mycket bra. Jag saknade verkligen ett fönster som vette utåt och inte som här in mot ett stort rum.

Bekräftad gäst: 2020-07-17


10 av 10

+
The staff, very friendly. Agneta, Emma.
-
The food

Bekräftad gäst: 2020-07-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

549 omdömen
Utmärkt
 
304
Väldigt bra
 
146
Bra
 
59
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2021-04-21

Inlägg av plarss949889

Suveränt boende.

Väldigt fint och trevligt hotell med perfekt läge. Kan tänka mig att bo här igen när jag är i Göteborg nästa gång. Trevligt bemötande av personal samt bra och enkelt att parkera i garaget som ligger väldigt nära.

 
2021-04-19

Inlägg av Kansliet Dubai, Förenade Arabemiraten

Göteborg på rätt sätt

Blivit några stopp nu och är snart igen på återbesök! Hotellet känns NYTT/Nyrenoverat, fräscht möblerade och STORA "standard-rum"! Tryggt! Och lugnt för att vara mitt i stan. +Sköna sängar, fräscha badrum och väldigt ljudisolerat (rum mot Drottningtorget). Bra ac/ventilation. Reception: Fulländad service; hjälpsam/lyhörd och synkad personal (Maria, Agneta, Isabelle samt de andra som alltid fanns till hands (städerskan på vån2) mfl. gör att man känner sig varmt välkommen och omhändertagen! Mat: Frukost som sig bör! -Brunchen på helgerna är en dröm!! Lunch och middag på Noot eller genom room-service.. Magnifikt. Lobby/konferensrum/öppna ytor: Gör arbetsmiljön optimal. Ljusa, öppna och stora ytor i harmonisk miljö underlättade arbetsdagen. Gym: Fullt utrustat, modernt, alltid fräscht(!), bra ventilation och god stämning. Spa: Hann jag dessvärre inte prova på, men kanske när vi ses snart igen? Tack än en gång till alla Er på hotellet!

 
2021-04-14

Inlägg av X6253HPannae

Minisemester i vår egen stad utan barn

Jag och min man tillbringade Skärtorsdagen på Radison Blue utan barnen eftersom de vill testa på att vara hemma själva - vi fick offra oss och ta in på hotell 😊 Ville testa Radison eftersom vi inte varit där efter den omfattande renoveringen. Vi hade turen att få hänga med Agneta och Maria en stund i baren före vi skulle gå ut och äta middag. Agneta och Maria arbetar på Radison och har en fantastisk jargong och är väldigt roliga. Om Maria inte arbetade på hotellet hade hon sannolikt kunnat vara komiker istället. Radison har verkligen lyckats med renoveringen. De har gått från att vara en ”bedagad och sliten dam som ingen ”ville dansa med” till att nu vara ”den alla vill hänga med” Men den stora behållningen för oss var Maria och Agneta - tack för en mycket rolig vistelse. Vi kommer gärna tillbaka Det ni kan förbättra är frukosten. Den håller inte lika hög klass som en del andra hotell i samma hotelklass

 
2021-04-13

Inlägg av Khello97 Karlstad, Sverige

Utmärkt service

Profesionella och sköna personal med utmärkt service, Anslutningen till TVn var dock lite mindre bra, vid bokning saknades info om att fönstret/balkongen i hotellrummet visade in i hotellet, dvs ingen dagsljus. Men i helhet så är jag nöjd och kommer förmodligen besöka hotellet flera gånger i framtiden.

 
2021-04-12

Inlägg av Karolinaterese Malmö, Sverige

Generellt bra men kan förbättras

Fint, stilrent hotell som ligger väldigt bra. Ganska bra ljudisolerade rum. Trevlig personal! Bra frukost om än ganska litet utbud, sannolikt pga pandemi, men allt det vanliga fanns i alla fall. Städningen av rummen var dock undermålig. Dammråttor på sänggaveln både i rummet vi fick byta ifrån och det nya vi fick. Klet och vätska som runnit på skåpsluckor och vissa väggar. Snus i papperskorgen när vi kom in på rummet. Tandkräm på vägg i badrummet och, tro det eller ej, torkad avföring på utsidan av toaletten... :/ hår i dusch-silen. Osv. Vi fick som sagt byta rum utan problem när vi lämnade klagomål i receptionen, dock var ju även det nya rummet för dåligt städat. Men, om man bortser från det så var helheten väldigt bra