Kundomdömen om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,8 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-05-12


10 av 10

+
Utmärkt läge,trevlig personal,fina rum obs vistelsen var ombokad till hotell i Sverige och följande frågor är ej relevanta
-
Kommunikation gällande roomservice

Bekräftad gäst: 2020-09-25


10 av 10

+
en mycket bra frukost
-
barpersonalen,,,,det enda negativa

Bekräftad gäst: 2020-07-19


9 av 10

+
Samarbetet med Hagabadet. Mycket professionella lnstruktörer och harmonisk miljö. Läget. Trevlig stämningen med levande musik på kvällarna. Stora härlig handukar. Bra sängar.
-
Samarbetet med Apollo fungerade inte alls. Vi ville träna första dagen men lyckades inte hitta representanter. Appen fungerade inte heller. Däremot var samarbetet med Hagabadet mycket bra. Jag saknade verkligen ett fönster som vette utåt och inte som här in mot ett stort rum.

Bekräftad gäst: 2020-07-17


10 av 10

+
The staff, very friendly. Agneta, Emma.
-
The food

Bekräftad gäst: 2020-07-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

591 omdömen
Utmärkt
 
322
Väldigt bra
 
157
Bra
 
63
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2021-08-02

Inlägg av pander497853

Bra läge

Vi älskade vårat rum det var verkligen i mycket hög klass och vi hörde aldrig något från något annat rum el dyligt kommer garanterat bo där igen när vi besöker Göteborg igen Skulle verkligen rekommendera det hotel

 
2021-07-29

Inlägg av agrant280146 Falun, Sverige

Fantastiskt!

Supermysig och jättetrevlig vistelse på Göteborgs bästa hotell. Här finns de flesta bekvämligheter att tillgodose när man gjort stan klart. Läget kan inte bli mer centralt än så här. Jättefina ljusa rum, trevlig personal och enastående service. Med en fantastisk frukost på det blir det full pott. Prisvärt! Rekommenderas varmt!

 
2021-07-28

Inlägg av Charlotte W Stockholm, Sverige

Beräkna 30 minuter för incheckning

Vi har bott här tidigare och väljer hotellet för läget. Allt rullade på och fungerade utom incheckningen som personalen själva beskrev som kaotisk. Vi hade ett superiorrum, helt funktionellt men mycket opersonligt. Rätt trist frukost och trångt med alla barnfamiljer men missa inte de jättegoda bakverken!!!

 
2021-07-26

Inlägg av Emil L Malmö, Sverige

Besviken på sviterna

Service och bemötande bra men sviterna lämnar mer att önska. Mörkläggningsgardiner funkade dessvärre inte så det var ljust i rummen på morgonen. Kingsize med panoramautsikt över kanalen superfin men bäddsoffan i det andra rummet inte alls bekväm.

 
2021-07-25

Inlägg av jarno2021

En dags affärsresa

Märkligt bemötande i reception där det mest var förvirrat och som sedan avslutas i att det ej går att nå varken reception eller Room service via telefon…. Ska inte kunna ske på denna klass av hotell…..