Kundomdömen om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,8 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-05-12


10 av 10

+
Utmärkt läge,trevlig personal,fina rum obs vistelsen var ombokad till hotell i Sverige och följande frågor är ej relevanta
-
Kommunikation gällande roomservice

Bekräftad gäst: 2020-09-25


10 av 10

+
en mycket bra frukost
-
barpersonalen,,,,det enda negativa

Bekräftad gäst: 2020-07-19


9 av 10

+
Samarbetet med Hagabadet. Mycket professionella lnstruktörer och harmonisk miljö. Läget. Trevlig stämningen med levande musik på kvällarna. Stora härlig handukar. Bra sängar.
-
Samarbetet med Apollo fungerade inte alls. Vi ville träna första dagen men lyckades inte hitta representanter. Appen fungerade inte heller. Däremot var samarbetet med Hagabadet mycket bra. Jag saknade verkligen ett fönster som vette utåt och inte som här in mot ett stort rum.

Bekräftad gäst: 2020-07-17


10 av 10

+
The staff, very friendly. Agneta, Emma.
-
The food

Bekräftad gäst: 2020-07-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

650 omdömen
Utmärkt
 
352
Väldigt bra
 
167
Bra
 
77
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2021-10-17

av michaelmmikkelsen Oslo, Norge

Otrevlig samt okunninghet personal

Skulle checka in kl 18 på fredagen men var tvungen att vänta 30min! I kö för att checka in. Personen som checkade in mig var inte trevlig och det kändes mer att hon inte ville hjälpa. Vi hade planerat att gå till Hagabadet och hade bokat tid för detta. Då vi bokade en juniorsuit på hotellet så ska man få gratis tillgång till badet. När jag går till receptionen för att få voucher för badet så informerar hon att jag måste betala 500kr per person för badet. Jag måste stå och argumentera och hänvisa henne till hotellets hemsida att det står att det ingår. Till slut så frågar hon en kollega som bekräftar att det jag säger stämmer. Otroligt oprofessionellt gjort av henne. Dagen efter när vi ska äta frukost så frågar mannen vid frukosten om vårt rumsnummer. Jag ger honom vårt rumsnummer och han beter sig så himla nonchalant och ingen servicemind överhuvudtaget. Som att vi är en börda för honom. Jag har bott på hotellet tidigare innan corona och då minns jag att frukosten var väldig bra. Nu är den otrolig dålig, det kunde vara vilket annat hotell som helst.Inget speciellt.

 
2021-10-17

av A9298GGrichardj Upplands Väsby, Sverige

Långhelg i Göteborg

Utmärkt trevligt och hotel med bra läge både till tåg och city. Trevlig personal och bra service överlag. Bra frukost och gott om utrymme för gästerna. Bra restaurang i anslutning till hotellet. Rummet var jättefint och fräscht. Kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2021-10-04

av ahelsing Huddinge, Sverige

Fint hotell men tråkig frukost

Ett fint hotell med sköna sängar. Tyvärr lyhört från baren/loungen om man har rum mot insidan. Frukosten var inget extra, tråkigt industribröd och ingen leverpastej drar ner det betyget. Läget är oslagbart i Göteborg och helheten väldigt bra med välstädade, rymliga och trevliga rum.

 
2021-10-03

av DamiennD Stockholm, Sverige

Det bästa var hotellets läge

Centralt läge - kort promenad till köpcentrum i Nordstan, restauranger och tågstationen och ytterligare 10 minuter senare hamnar du på Avenyn - den stora promenadgatan. Själva hotellet ser imponerande ut både utanför och överallt. Svagheten med hotellet är några av dess anställda med knapphändig information - utom mannen som själv inte stod bakom receptionen, utan skötte garageportens öppnande och var allmänt hjälpsam. Kodkortet slutade fungera redan dagen efter incheckningen så det var bara att köa vid receptionen för att de skulle återaktivera våra kort (både mitt och min frus). Madrassen var på tok för mjuk och kudden oregerlig. Ett stort plus var å andra sidan rummets ljudisolering. Det var också trevligt att det fanns vattenkokare och små påsar med instant kaffe så jag kunde dricka kaffe när jag vaknade, men dagen efter fyllde de inte på med socker så det lämnade en bitter eftersmak på vår vistelse både bokstavligen och bildligt sagt.

 
2021-10-02

av tareklindblad Göteborg, Sverige

Tarek Lindblad

Fantastiskt hotell. Bra service. Underbara sängar. Toppenbra, så nöjd med allt. Bra frukost, städningen var mycket bra. Personalen ger bra service , när det gäller mat och övriga frågor. Bra fart i baren på kvällen. Goda drinkar