Kundomdömen om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,8 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,8 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Utmärkt läge,trevlig personal,fina rum obs vistelsen var ombokad till hotell i Sverige och följande frågor är ej relevanta
-
Kommunikation gällande roomservice

Bekräftad gäst: 2020-09-25


10 av 10

+
en mycket bra frukost
-
barpersonalen,,,,det enda negativa

Bekräftad gäst: 2020-07-19


9 av 10

+
Samarbetet med Hagabadet. Mycket professionella lnstruktörer och harmonisk miljö. Läget. Trevlig stämningen med levande musik på kvällarna. Stora härlig handukar. Bra sängar.
-
Samarbetet med Apollo fungerade inte alls. Vi ville träna första dagen men lyckades inte hitta representanter. Appen fungerade inte heller. Däremot var samarbetet med Hagabadet mycket bra. Jag saknade verkligen ett fönster som vette utåt och inte som här in mot ett stort rum.

Bekräftad gäst: 2020-07-17


10 av 10

+
The staff, very friendly. Agneta, Emma.
-
The food

Bekräftad gäst: 2020-07-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

491 omdömen
Utmärkt
 
269
Väldigt bra
 
133
Bra
 
56
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2020-11-26

Inlägg av alexandernisses Borlänge, Sverige

Surrealistiskt trevlig upplevelse

Jag och två kollegor besökte Göteborg för några företagsmöten under två dagar. Vi valde att testa Radisson Blu för första gången då vi inte var helt nöjda på det hotell vi besökt förut. Från första bemötandet i receptionen till hemfärden var det en ovanligt trevlig upplevelse. Kvällen vi anlände hade vi planerat en middag på en annan restaurang med en potentiell affärspartner, men det fantastiska bemötandet av Malin i hotellrestaurangen gjorde att vi bokade om i sista sekund till Radissons restaurang. Malins enorma charm och professionella service i kombination med en mysig miljö och utsökt mat samt vin förgyllde kvällen. Hotellrummet var trevligt (lite dåligt tryck i duschen), och andra dagen fick vi fantastisk hjälp med att ordna ett konferensrum för vårt nästa möte. Eftersom all personal hittills imponerat så valde vi att avsluta resan med lunch på samma restaurang. Än en gång blev tre vanligtvis svårflirtade konnässörers förväntningar överträffade. Vildsvinsköttbullarna var i en klass för sig och serverades med lika träffsäker vinrekommendation av Malin som kvällen innan. Stor eloge till den sprudlande Maria, och tack till Agneta för att ni har service ut i fingerspetsarna! Vi kommer aldrig välja ett annat hotell i Göteborg.

 
2020-11-26

Inlägg av Paintballgbgmike Göteborg, Sverige

Fantastiskt ställe att hem semestra på :)

Riktigt fint och prisvärt Hotell mitt i Göteborg, vi kommer garanterat att komma tebax hit :) Frukosten var super god och corona anpassad! super trevlig och hjälpsam personal:) Testa deras drinkar i baren, riktigt goda :)

 
2020-11-23

Inlägg av Navigate14557927130

Kristina Schöldström

Mycket bra vistelse i alla aspekter. Rent och snyggt, trevlig och tillmötesgående personal. Mycket god mat fin frukost samt lunch i samband med konferens. Middagen på hotellet var också mycket bra. Kan varmt rekommendera både att bo, äta samt konferens möjligheterna och närheten till stationen.

 
2020-11-21

Inlägg av Danibohm Lerum, Sverige

Återvändare:)

Bott på hotellet ett antal gånger under hösten 20. Service är kanon, och bra arrangemang för att minska risker för smittspridning. Rummen fina och välstädade. Frukosten så bra man kan hoppas på under dessa tider. Närhet till city och centralstation. Sen har man Hagabadet i källarplanet som måste upplevas. Helgens vistelse var inte den sista.

 
2020-11-20

Inlägg av resandeitjansten

Hemester

Ang. vistelse Vi hade en fantastisk övernattning i en junior suite på 5e våningen. Perfekt aktivitet en regnig tisdag mitt i veckan med spa-paket. Gör under för en stressad småbarnsfamilj. Det här kan jag rekommendera starkt. Gör det mitt i veckan istället för att maxa allt på en fredag-lördag.