Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Res till Göteborg och utforska ”lilla London”! Hotell Radisson Blu Scandinavia erbjuder bästa läge för upptäcktsfärder, med promenadavstånd till shopping och restauranger, och närhet till spårvagn och buss. Ta del av gym och spa med ångbastu.

Boka tryggt med Apollo

Öppet köp och fri ombokning fram till 7 dagar innan avresa i hela Norden.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer varav 2 barn. Juniorsvit för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utmärkt läge,trevlig personal,fina rum obs vistelsen var ombokad till hotell i Sverige och följan...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 593 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Radisson Blu Scandinavia erbjuder den bästa utgångspunkten för att utforska vackra och livliga Göteborg. Shoppinggallerian Nordstan och Centralstationen ligger precis utanför dörren, och du tar dig enkelt till restauranger, butiker och sevärdheter.

Internationell bar och nordiskt kök
Hotellet erbjuder internationella rätter till lunch och middag i Atrium Bar & Restaurant. I baren Atrium med sin unika öppna bardisk serveras handgjorda cocktaildrinkar och lokala öler. På hotellet ligger även det nordiska köket Noot Nordik Kitchen, som serverar en innovativ säsongsbetonad meny av lokala råvaror tillsammans med nordiska cocktails och lokal öl. Lyxa till det med room service och unna dig frukost på sängen eller en middag i avskildhet.

Spa, gym och yoga
Som gäst på hotellet kan du ta del av gym som är öppet dygnet runt. För avkoppling erbjuds Hagabadet Spa & Yoga studio där det erbjuds yoga, ångbad, upplevelseduschar och massage. Åldersgränsen för gymmet, spaavdelningen och yogapass är 16 år. Yogapass och spa måste bokas. Kids spa från 6 år, alla dagar kl 08-10 tillsammans med vuxen.

Övrigt om hotellet
Besöker du Göteborg med bil erbjuder hotellet en inomhusparkering mot avgift (i mån av tillgång). Hundar är välkomna på hotellet.

Upptäck Göteborg
Från Radisson Blu Scandinavia når du enkelt Göteborgs alla höjdpunkter. Ta spårvagnen till Liseberg och Universeum för en heldag med attraktioner och experiment, strosa längs avenyn eller slå dig ner vid någon av restaurangerna längs Långgatorna. I Göteborg finns det även gott om parker för en picknick, som Slottsskogen, Trädgårdsföreningen och Botaniska trädgården.

Måltider

Frukost ingår. Halvpension (frukost + middag) mot tillägg. Dryck ingår inte.
Köper du till halvpension och reser över nyår ingår Nyårsmiddag.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen