Kundomdömen om Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
6,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Badet
-
Säkerheten - vassa kanter i pooltrappa gjorde att ett barn skar sig illa på foten så att vi inte kunde vandra enligt plan. Inte heller kunde vi nyttja badet. Maten - fick ej utlovad meny. Blir lätt enformigt med endast fem rätter (varav två sallader och två hamburgare) för fem dagar. Gick ut på stan och åt, trots halvpension Bättre kommunikation - med Apollo. Det som lovas av Apollo gäller ej på plats.

Bekräftad gäst: 2021-09-12


2 av 10

+
Personalen var trevlig och mycket hjälpsam
-
Tur att vi hade Apollos boknings bekräftelse med Hotellet hade bokad oss den 28 Augusti och utan ert Boknings bekräftelse hade vi stått på gatan nu fick vi en lägenhet första natten och flyttades till ett hotellrum andra o tredje städning på rummet fans inte eller blev vi glömd,Maten på halvpensionen gick inte att äta en hjortytterfilet som var så seg att det gick inte att tugga( vi var inte ensam om det) att bli erbjuden dessert tackade vi nej till det var jo mat vi ville ha, enda gång vi åt på deras Restaurang även( vi hade halvpension)

Bekräftad gäst: 2021-07-31


10 av 10

+
. Fint och välskött hotell dessutom vacker utsikt från vår bokade balkong
-
vet ej

Bekräftad gäst: 2021-07-02


8 av 10

+
Poolområdet, maten och serviceminded personal. Särskilt fint bemötande från Karin på Kids Lab.
-
Renovera rummen. Rejält slitna.

Bekräftad gäst: 2021-04-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-03-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-02-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

795 omdömen
Utmärkt
 
213
Väldigt bra
 
271
Bra
 
165
Mindre bra
 
110
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2021-10-04

av mandersson1992

Många områden för förbättring

Det positiva var att personalen i receptionen var väldigt tillmötesgående och att det ingick inträde till gym/bad (vi utnyttjade bara gym dock). Det negativa var att det var dåligt städat, fruktansvärt obekväma kuddar och sängar, fanns inga bekvämligheter i rummet som man kan förvänta sig (var tvungen att köpa till små flaskor med schampoo och balsam exempelvis) och rummet överlag kändes som att det behövde en rejäl renovering. Exempelvis satt gardinen i rummet uppe med silvertejp, vilket var… intressant. Tycker tyvärr inte att det var värt priset.

 
2021-09-26

av Fromm83 Stockholm, Sverige

Snarare 2stjärnigt

Vill börja med att det enda som räddar upp betyget från en 1a, är att vi iaf hade det trevligt tillsammans. Vad gäller hotellet har det allt att önska. Otroligt skabbiga rum, frukosten var totalt fantasilöst och helheten osar konkurs. Har bott på många hotell runt om i världen och kan med ärlighet säga att det motsvarar ett 2-stjärnigt i utkanten av Rom. Vad dom 4 stjärnorna kommer igår , det vette tusan. Lägg hellre pengarna på ett annat hotell i Åre. Rekommenderar Tott eller Copperhill.

 
2021-09-20

av lelmsa107613

Vägde inte upp till våra förväntningar

Hotellet ligger absolut nära till det mesta, enkelt att ta sig till och har många faciliteter som är attraktiva. Tyvärr var vår vistelse dock inte som vi förväntat oss av det pris vi fått betala. Rummen städas varannan dag vilket gjorde att vi inte fick städning under tiden vi var där. Rummet såg ok ut först men allt eftersom märkte vi att det var rackigt, gardinerna fastnade, fanns ingen två i badrummet, småsaker som gjorde sitt helt enkelt. Sen att man ska behöva betala för både badrock (när hotellet gör reklam för sitt badland som ingår i priset) ocu endast får en handduk att klara sig på, kändes väldigt sniket. Man fick också betala extra för att få rummet städat den dag de inte planerade städa, hur kan detta inte ingå i nästan 2000kr per natt?? Gymmet var bra men heller inte det särskilt städat då det låg hår överallt på golvet. Receptionen var en blandning av trevlig till rent av likgiltig personal. Kommer tyvärr inte rekommendera vidare.

 
2021-09-19

av LizStenmark Hemavan, Sverige

Nja bättre kan de!

Rummet var rymligt och helt ok till tre personer. Vi hade med sjöutsikt och balkong vilket var super trevligt. Lite slitet men absolut ok och rent. Spa avdelning var jättefin men vi saknade öppen poolbar. I bastulandet var ett par ur funktion vilket tog glädjen ur att kunna följa de olika stegen men ett par höjdpunkter fanns. Största besvikelsen och katastrofen var dock frukosten, man skulle boka tid för att undvika trängsel men den var enorm vissa tider. Så tidsbokning var nog mest ett spel för gallerierna. Sen frukost utbudet.... Det lämnar massor att önska , t o m budgethotell kan bättre. Inga bord torkades mellan gästerna . Så nu har vi testat detta och provar nog nåt nytt nästa gång Läget i Åre är förresten helt topp

 
2021-09-16

av gunillastene Ljungby, Sverige

Nyttjade hotellets faciliteter väldigt lite och har därför svårt att kommentera detta.

Inget mer att tillägga se ovannämnda omdöme. Läget för vårt boende superbra vid sjön och nära till centrum och tågstationen. Minus - handduksbyte gjordes ej vi fick själva hämta nya handdukar, lampa sönder på altanen och i kylskåpet.