Kundomdömen om Holiday Club Sport And Spa Hotel Åre

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

746 omdömen
Utmärkt
 
205
Väldigt bra
 
263
Bra
 
153
Mindre bra
 
95
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2021-01-07

Inlägg av petere723 Göteborg, Sverige

Bra läge, nära tåg och centrum.

Bra SPA och frukost. Med tanke på det relativt höga priset kunde städningen vara bättre. Bara varannan dag och inte ens då så noggrann. Bra service och bemötande i receptionen. Bra möjlighet att checka ut på morgonen och sedan lämna bagage och byta om efter en dags skidåkning.

 
2020-12-09

Inlägg av Dreamer738283

Varm lägenhet

Vi bor ofta här, detta var första gången i hus 7. Det var väldigt varmt i lägenheten, gick inte att öppna fönster.26 grader varmt är alldeles för varmt för oss. Mysig uteplats. Lite snålt med utrustning i köket, saknade kavel, småskålar. Sköna sängar och täcken. Mysig bastu

 
2020-10-26

Inlägg av 34evaf Stockholm, Sverige

Bra hotell med grymt läge

Andra gången på detta hotell och trivs bra! Det är fint, välstädat och rymliga rum (trots att jag väljer det billigaste). Maten är bra, älskar deras havregrynsgröt! Alltid nybakt gott bröd. Gillar sauna world, där hänger jag och inte i äventyrsbadet. Bra läge i Åre by. Nära till allt. Serviceinriktad personal som både hjälper med tips och för att man ska få den bästa upplevelsen på hotellet. Sats är också riktigt bra! Ett hotell för dig som gillar att röra på dig samt ha närhet till Åre by.

 
2020-10-10

Inlägg av 717ullas

Minisemester

Hotellet är väldigt slitet. Sängarna var bedrövliga. Det luktade avlopp i hela rummet trots att vi påpekade detta gjordes det inget. Dörrarna till duschen gick knappt att stänga och när de var stängda var det svårt att öppna dem. Mycket litet utbud på frukosten. När maten tog slut fylldes det inte på.

 
2020-10-04

Inlägg av olliesn Lund, Sverige

Familjehotell med god frukost

Hotellet känns som ett typiskt familjehotell, stort och opersonligt. Rummen är rena men något slitna och med fläckar på gardiner, tak och sängöverdrag. Hotellet erbjuder spa, pool och gym. Den vanliga poolavdelningen är toppen för barn men inte vuxna. Frukosten är fräsch och med mycket att välja mellan, toppen inför en vandrings- eller skiddag. Generellt ett bra hotell men lite för dyrt för den standard man får.