Kundomdömen om Holiday Club Sport And Spa Hotel Åre

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
9,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
. Fint och välskött hotell dessutom vacker utsikt från vår bokade balkong
-
vet ej

Bekräftad gäst: 2021-07-02


8 av 10

+
Poolområdet, maten och serviceminded personal. Särskilt fint bemötande från Karin på Kids Lab.
-
Renovera rummen. Rejält slitna.

Bekräftad gäst: 2021-04-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-03-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-02-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

772 omdömen
Utmärkt
 
212
Väldigt bra
 
268
Bra
 
157
Mindre bra
 
101
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2021-07-23

Inlägg av teresiar2021

En rad av besvikelser

Har inte ens hunnit övernatta men har redan ångrat att vi tog in på detta hotell. 1. Går inte att boka frukosttider annat än 6.30. I bästa fall kanske man kan ”flörta med personalen vid frukosten” och få ta med en bricka till rummet. Betyder att man inte har kapacitet att ta emot de gäster man bokat in på hotellet. När jag i efterhand läst recensionerna på Booking.com har jag förstått att det är färdigbredda mackor som serveras så mina förväntningar är inte så höga. 2. Var fullbokat i badavdelningen men vi lyckades tack vare receptionisten ändå få en tid. Sen visade det sig att vi ändå inte hade tillgång till bastuavdelningen, utan att i så fall betala 400 kr extra per person, vilket var det jag hade lockats av på bilderna. Nu fick vi endast vara i äventyrsbadet vilket jag inte är ett dugg intresserad av. Tycker inte att detta var tydligt då jag bokade aktivitetspaketet. Eftersom jag inte har varit här tidigare har jag ingen koll på benämningarna på de olika delarna i badet. I den bastu som finns på damavdelningen höll bastulaven på att rasa när jag satte mig och det fanns ingen belysning. Herrbastun som min man var i var bara halvljummen. 3. Avskyr när man själv måste bädda extrasängen. Har ändå betalat 2200 kr för en natt för två vuxna och ett barn. Hela anläggningen känns lite sliten, äventyrsbadet och även rummen. Jag brukar aldrig ge omdömen på tripadvisor och inte heller gnälla särskilt mycket men måste säga att jag verkligen inte är nöjd med detta hotell och inte tänker komma tillbaka. Teresia

 
2021-07-22

Inlägg av sofiaceciliaa Uppsala, Sverige

Ouppstyrt men bra läge

Bra läge och trevlig lobby. Dåligt uppstyrt med frukosten då man fick vänta i kö länge trots förbokad tid. Nu fick alla välja mellan fyra tider, det hade nog varit bättre om alla kunde kommit med exempelvis 15 minuters intervaller. Långa köer till frukosten och mycket som tog slut. Sauna world var inte värt pengarna och kändes inte särskilt fräscht. En bastu var avstängd och vi fick inga instruktioner om handdukar, badrockar osv innan vi själva gick tillbaka och frågade. Gymmet var dock jättefint! Minus att det inte fanns schampo, balsam osv på rummen eller i sauna world, vilket man borde ha kunnat räkna med. Hotellbaren stängde tidigt vilket var ett minus.

 
2021-07-21

Inlägg av lottae236 Halmstad, Sverige

Uppskattat av badglada barn

Trevlig personal, fin badanläggning, bra frukost! Bra läge. Lobbyn stor och trevlig. Mycket att göra hög charter-känsla. Vi bokade bad o bastu varje dag. Testade bra yoga-pass. Åt bra och prisvärt på egna restaurangen Grow, testade även Olearys som var ok. Rummen slitna. Extrasängen/soffan var ganska skev och gnisslig.

 
2021-07-18

Inlägg av mannersten Taby, Sverige

Mycket värde för pengarna

Otroligt trevlig miljö och personal. Suverän mat i restaurangen som kombinerade lokala specialitéer med annat från övriga världen. Snabb och smidig servering vilket säkert uppskattas av barnfamiljer. Toppklass för en mycket rimlig peng.

 
2021-07-14

Inlägg av EAugustsson Ludvika, Sverige

Riktigt bedrövligt

Rummen känns inte fräscha, inte alls som på bilderna. Sämsta sängar jag haft på hotell på många år, typ resårbotten med en tunn bäddmadrass, slarvigt bäddade. Tvål och dusch samma typ av automater som man brukar hitta på offentliga toaletter. Kändes riktigt tråkigt. Droppen för vår del var nog ändå frukosten, gick inte ens att bre sina egna mackor. Dåligt urval är ett för positivt omdöme, inget urval är närmare sanningen.... Checkade ut och hittade annat trevligare hotell (som dessutom var billigare). Verkligen inget ställe jag kan rekommendera. Undvik!