Kundomdömen om Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
6,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Badet
-
Säkerheten - vassa kanter i pooltrappa gjorde att ett barn skar sig illa på foten så att vi inte kunde vandra enligt plan. Inte heller kunde vi nyttja badet. Maten - fick ej utlovad meny. Blir lätt enformigt med endast fem rätter (varav två sallader och två hamburgare) för fem dagar. Gick ut på stan och åt, trots halvpension Bättre kommunikation - med Apollo. Det som lovas av Apollo gäller ej på plats.

Bekräftad gäst: 2021-09-12


2 av 10

+
Personalen var trevlig och mycket hjälpsam
-
Tur att vi hade Apollos boknings bekräftelse med Hotellet hade bokad oss den 28 Augusti och utan ert Boknings bekräftelse hade vi stått på gatan nu fick vi en lägenhet första natten och flyttades till ett hotellrum andra o tredje städning på rummet fans inte eller blev vi glömd,Maten på halvpensionen gick inte att äta en hjortytterfilet som var så seg att det gick inte att tugga( vi var inte ensam om det) att bli erbjuden dessert tackade vi nej till det var jo mat vi ville ha, enda gång vi åt på deras Restaurang även( vi hade halvpension)

Bekräftad gäst: 2021-07-31


10 av 10

+
. Fint och välskött hotell dessutom vacker utsikt från vår bokade balkong
-
vet ej

Bekräftad gäst: 2021-07-02


8 av 10

+
Poolområdet, maten och serviceminded personal. Särskilt fint bemötande från Karin på Kids Lab.
-
Renovera rummen. Rejält slitna.

Bekräftad gäst: 2021-04-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-03-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-02-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

806 omdömen
Utmärkt
 
216
Väldigt bra
 
271
Bra
 
167
Mindre bra
 
113
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2022-01-12

av ununger Tyresö, Sverige

Fräscha rum och alla bekvämligheter man kan önska sig

Jättebra hotell, trevlig och tillmötesgående personal. Vi bodde i ett seaview rum som var helt nyrenoverat. Sköna sängar och det fanns en kaffemaskin med gratis kaffe, uppskattat! Bra frukost, det fanns allt man vill ha och om något var slut fyllde personalen snabbt på. Väldigt bekvämt med skiduthyrning direkt på hotellet. Det är en liten bit att gå upp till backen men vi gick till Bergbanan vilket var närmast, det gick bra!

 
2021-11-26

av elundq339865

Fjällboende när det är som bäst

Perfekt ställe att bo på, nära till allt. Bra rum med soffgrupp separerad med sovdelen med ett draperi. Badet ingår i priset där man kan bada året runt även i utomhusbassängen. God frukost och serviceinriktad personal.

 
2021-11-07

av simonatJ1692NP

Folket mer än annat!

Behövde komma bort och vila och vandra. HJÄLP, när jag klev in i lobbyn var det som om någon tagit mig till Andys lekland/ mobilzombie land. Personalen var trevlig, alltid, och hjälpsamma med tips till aktivitet. Läget är bra Frukosten helt okej Mysig frukost restaurang Sats var bra MEN, som så många skriver innan, så slitet och smutsigt. Måste gardinerna hänga på trekvart.Badrummet slitet. Så lätt att åtgärda visa saker. Bara laga och hänga upp och försöka underhålla under tiden. Så känslan var inte där. Städ, kom ingen varannan dag som det stod. Och dessa skrikande barn som bara fick springa fritt på kvällarna, när man själv skulle sova. Ljudet gick rakt igenom dörren. Än en gång, ha regler och våga säga till. Badhuset, barnen tyckte det var kul, men såg inte en enda städare i badhuset eller i duschrummet. Folk e rätt äckliga, jag vill ha vakter som säger till hur fan man beter sig. Men en vanlig syn i Sverige idag. Me me me. Om du tvättar dig och vi alla tvättar oss då får vi en ren pool. Sauna world. Supermysig, MEN, kan ni sitta på handduk som det står, kan ni ta en dusch mellan bastun istället för att tvätta av dig din hud i poolen. Och förbjud barn under 10 år, barn över 10 år i vuxet sällskap som kan bete sig. Fans ingenstans för vuxna att återhämta sig. Vi drog en dag tidigare.För oss var det nog mycket klientelet, flipflop och shorts när man skall äta frukost. Och hur man beter sig bara överlag.Saknar personal, regler, ordning och renlighet.

 
2021-11-06

av fia822021

Höstlov Åre

Köpte höstlovspaket för fyra personer. Hyfsat enkelt att boka men uselt att man måste boka tider för frukost lunch och middag på separata länkar. Superbra med active inclusive men mer alternativ för ej simkunniga barn måste finnas

 
2021-11-03

av alovst657107 Taby, Sverige

Härligt höstlov med perfekt läge och äventyrsbad

Första trippen till Åre och Holiday club låg perfekt vid tågstationen. Fint och mysigt äventyrsbad. Bra tips på aktiviteter att göra via QR kod vid receptionen. Önskar bara fluffiga täcken och kuddar på rummet. Vi hade utsikt mot bergen och tåget men stördes inte av tåget.