Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre

På Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre väntar upplevelser i alla dess former för både familjer, par och kompisgäng. Vad sägs om skidåkning på Åreskutan, ett 800 kvadratmeter stort inglasat SATS-gym, träningspass för alla åldrar, bassäng för stora och små och yoga med panoramautsikt över den magiska sjön? Dessutom bjuder hotellet på bästa läge i byn, precis vid järnvägsstationen, med kort promenad till liftsystem, restauranger, shopping och uteliv.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Badet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 797 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre är ett centralt beläget träningshotell i Åre med närhet till byns skidåkning, restauranger, nöjen och vackra natur.

Träning på hotellet
I Åre är egentligen hela fjällvärlden ett enda stort gym, men på taket på Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre finns dessutom ett 800 kvadratmeter stort inglasat SATS-gym där du kan blicka ut över Åresjön. Här finns en bred blandning av träning, med bland annat personliga tränare att boka, fria vikter och gruppträningsklasser som cykelklassen BodyBike Connect med cyklar i barnstorlek för familjepass och yogasal med milsvid utsikt över Åresjön. För den som gillar padel finns två dubbelbanor och en singelbana. Banorna går att boka alla dagar mellan kl 06-24! I hotellobbyn finns hotellets sportshop där du kan hyra rackets och bollar. Vill du simma finns även en motionsbassäng med speciella tider för barn och simskola. Simhallen har även ett äventyrsbad. Som gäst på hotellet ingår alltid SATS Åre utan kostnad. Barn är välkomna för träning tillsammans med vuxen från 11 års ålder. Ungdomar från 15 år är välkomna att träna med målsmans medgivande. Från 2 års ålder kan du i mån av plats boka in barnen på Kids LAB under ordinarie öppettider.

Boka SkiPass
När du bokar boende på Holiday Club kan du också köpa SkiPass via hotellet. Ditt SkiPass är biljetten till skidåkning, skidbuss och tjänsten MySkistar! Boka ditt SkiPass redan nu på hotellets hemsida så är du klar med allt vid din ankomst och kan skippa köerna och istället ge dig ut i backen!

Vällagad mat
På Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre erbjuds vällagade måltider för både stora och små. Hotellets nya restaurang Grow fokuserar på näringsrik mat för aktiva gäster som tillbringar dagarna på fjället vinter som sommar. För de som gillar den amerikanska drömmen finns även restaurangen O'Learys sportsbar med stora TV-skärmar som visar sport och underhållning.

Avkoppling och massage
På hotellets spa erbjuds behandlingar för både barn och vuxna, enskilt och tillsammans.Alla produkter som används är ekologiska och kommer från Care of Gerd. För en extra bra start på dagen kan du kombinera spa och frukost eller unna dig en heldag på spaet för lite extra lyx. Missa heller inte hotellets omtyckta bastuvärld Sauna World, för alla bastuälskare som vill ha en extra härlig upplevelse.

Kids LAB för barnen
På Kids LAB kan alla barn samlas för lek, pyssel, bak och experiment. Dessutom - alla nya kompisar barnen lär känna här blir kompisar att ha kul med på hotellet och i badet! De äldre barnen uppskattar säkert spel spel som biljard, FIFA, Singstar och Minecraft. Kids LAB välkomnar alla barn i ålder 2-16 år.

Upptäck omgivningen
Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre är centralt beläget i Åre med närhet till allt det bästa byn har att erbjuda. Restauranger, närproducerade produkter, trendiga uteställen, mysiga ölhak, magiska fjällupplevelser och härliga sandstränder. Hotellet ligger perfekt för dig som vill ha närhet till liftsystemet och enkelt ta dig ut i backarna utan att behöva transportera dig mer än en kort promenad. På sommaren finns närheten till massvis av aktiviteter såsom kajakpaddling, cykelleder, downhill och vandring.

Måltider

Halvpension. (Frukostbuffé och 3-rätters middag från en fast meny.)