fotboll_i_manchester

Boka biljetter till en fotbollsmatch i Manchester

Kombinera din weekend till Manchester med fotboll i världsklass! Med Apollo kan du köpa en paketresa till Manchester och biljetter till Manchester City och Manchester United hemmamatcher. Upplev den magiska stämningen på plats i lagens hemstad, Manchester.

Manchester är alla dagar i veckan en fotbollsfantasts drömstad. Hela staden lever i stort sett för sina två fantastiska hemmalag: Manchester United och Manchester City. Upplev en nervkittlande match med ditt favoritlag i deras hemmaarena, tillsammans med tusentals andra fans. Manchester United spelar på Old Trafford, och Manchester City spelar på Etihad Stadium. Vilken väljer du?

Viktig information angående fotbollsbiljetter

Det är inte ovanligt att en lördagsmatch flyttas till söndag, eller i värsta fall måndag. Vi föreslår därför att du lägger din resa från fredag till måndag för en helgmatch, och tisdag till fredag för en match mitt i veckan. Var uppmärksam på att ändring av matchdag kan meddelas med väldigt kort varsel. 

  • Boka flyg, hotell och fotboll samtidigt
  • Välj mellan Manchester City och Manchester United
  • Flexibla reslängder och officiella leverantörer

Manchester City

Se ett av världens mest rikaste lag, Manchester City, på hemmaarenan Etihad Stadium. Här spelar de ljusblå-vit klädda spelarna till fansens höga hejarop och kärlek. Bli en av dom.

Köp biljetter till Manchester City

Manchester United

Ett av världens mest prisade lag spelar på Manchesters arena Old Trafford. Vi pratar förstås om Manchester United. Se magin utspela sig på plats på lagets hemmaplan!

Köp biljetter till Manchester United