Jetwing Yala

  • Två kilometer till Yala Nationalpark
  • Grönskande omgivningar nära havet
  • Ingår i kombination Sri Lanka

Hotell Jetwing Yala är det hotell som ligger närmast Yala Nationalpark, en av världens mest kända nationalparker med en mängd olika djur och fåglar. När du kommit hem från en safari i nationalparken kan du se fram emot ett stort poolområde, läckra asiatiska smaker på hotellets restauranger och ett besök i hotellets spa.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2541 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 25 m
Till centrum: 22 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Jetwing Yala är ett modernt hotell som ligger inbäddat i grönska vid havet ca 2 kilometer från entrén till Yala Nationalpark. Här finns ett stort poolområde och gratis solstolar vid både poolen och stranden. Pool- och strandbar som serverar enklare rätter och snacks.

På hotellet finns två restauranger, en huvudrestaurang som serverar frukost, lunch och middag samt à la carte-restaurangen Thambapanni som erbjuder asiatisk fusion food. Det finns även en lobbybar på hotellet.

Genom hotellet kan du boka jeepsafari i Yala Nationalpark mot avgift. Gratis gym. Massage och spabehandlingar mot avgift. Biljard mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift.

Måltider

Frukostbuffé. Jul- och nyårsmiddag. Halv- eller helpension mot tillägg.

Bra att veta

Hiss går endast till lobbyn och receptionen.

Upplev mer med en kombinationsresa

Hotellet kan inte bokas separat. Det ingår som ett av flera hotell på kombinationsresan Södra Sri Lanka. Boka kombinationsresan och spendera en vecka på tre olika intressanta platser, följt av en vecka med sol och bad.

Inom kort kommer du kunna boka din kombinationsresa!