Marriott Resort & Spa Weligama Bay - Vinter 19/20

  • Precis vid stranden
  • Spa på hotellet

I Weligama Bay handlar livet om sol, hav och surf. På Marriott Resort Weligama Bay kan du njuta av allt detta på ett bekvämt hotell som blandar modern standard med charmen från den lilla fiskestaden. Här bor du precis vid stranden i ljusa rum på ett hotell med god mat och högklassig service.


Rumstyper

Superiorrum för 1-3 personer / 1-4 personer, varav 2 barn. Under sommar 2019 gäller 1-3 personer / 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1596 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Marriott Resort är ett strandnära, fräscht hotell i Weligama Bay. Här finns pool och trädgård framför stranden. Det finns tre pooler på hotellområdet, där den ena är en barnpool med en liten rutschkana och en annan har ett jacuzzihörn. För surfaren är det bara att kliva ut på stranden och fånga första bästa våg.

På hotellet finns ett urval restauranger och barer. Restaurang Weligama Kitchen är öppet för frukost, lunch och middag. Här finns internationell mat från flera olika kök i världen. Du kan också smaka på fisken från de lokala fiskhandlarna på restaurangen Big Fish. På Surf's Up serveras västerländska och asiatiska smårätter tillsammans med cocktails vid poolen. Det finns också en lobbybar samt en deli med kaffe och bakverk.

Gratis aktiviteter varje dag i veckan, till exempel yoga. Gratis volleyboll. Gratis barnklubb i hotellets regi med bland annat spel och film. Spa med fem behandlingsrum. Spabehandlingar är mot avgift. Roomservice mot avgift.

Cirka 15 minuters promenad till centrum med butiker och några restauranger. Staden Mirissa med fler restauranger och ett välkänt uteliv finns 15-20 minuters bilfärd bort. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Jul- och nyårsmiddag. Hel- och halvpension mot tillägg.