Kundomdömen om Grand Hotel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

3270 omdömen
Utmärkt
 
1498
Väldigt bra
 
1059
Bra
 
459
Mindre bra
 
163
Underkänt
 
91

5 senaste omdömen

2020-02-17

Inlägg av Susanne P Sweden

Utsökt High Tea!

Även om vi inte bodde på Grand hotel i Nuwara Eliya, gick vi dit för att avnjuta high tea i denna klassisk miljö. Vid beställningen fick varje person välja en tesort, som sedan serverade en kanna av. Sedan anlände ett trevåningsfat med små smörgåsar, tårtor och kakor. Allt smakade utsökt, och var bland de godaste bakverk vi smakat på ön. Dessutom vad det estetiskt vackert. High tea öppnade 15:30. Ett tips är att boka plats, annars finns risk att du behöver vänta en stund på ett ledigt bord.

 
2019-03-03

Inlägg av barbr0j Borås, Sverige

Historiskt hotell

Gammalt kolonialt hotell i en historisk byggnad. Hade bokat ett standard rum men fick nog ett deluxe rum. Jättefint med en liten sittgrupp i en fönsternisch. Underbart spa med levande avkopplande musik vid poolkanten. Fantastiskt! God frukost och middagsbuffé. Trevlig personal i allmänhet utom i receptionen när vi anlände. 4 personer bakom disken och den som skulle ta emot oss pratade i telefon i säkert 10 minuter o ingen annan brydde sig om oss. Har aldrig upplevt detta tidigare. Borde inte vara så på ett 4 stjärnigt hotell. Som helhet kan jag verkligen rekommendera hotellet.

 
2019-02-02

Inlägg av arad77564 Helsingborg, Sverige

Jan

Väldigt bra hotel,kolonialt stil,man känner sig anorlunda,bra rum tycker jag ,väldigt trevligt oersonal,och det bästa buffen i deras restaurang om man tänker på hela ön.Så jag rekomenderar både hotellet och restaurngen,chefen där är mycket trevligt,han heterDuminda Dissanayake,så jag tekomenderar till alla.

 
2017-03-31

Inlägg av 407marianne Norrköping, Sverige

Anrikt hotell med underbar mat

Gammaldags vackert hotell med utmärkt service. Rummet var inte stort men vackert. Badrummet var nästan lika stort som rummet. Buffén på kvällen var en av de största jag sett och en av de bästa jag någonsin ätit.

 
2017-03-27

Inlägg av arad77564 Helsingborg, Sverige

fint kolonial hotell

rummen är originella, det hörs när man går på rgolvet inne på rummet, sen ,alla möbler,originella fr koloniala tiden, maten är en av de bästa på hela sri lanka, speciellt middagen, en otroligt fint buffe,jan