Grand Hotel

  • Elegant hotell med historia
  • Fantastisk trädgård med grönsaksodlingar
  • Ingår i kombination Sri Lanka

Att checka in på vackra Grand Hotel i Nuwara Eliya är som att fly tillbaka till en svunnen tid. Rummen är stilfulla och restaurangen serverar grönsaker från den egna trädgårdsodlingen. På dagarna kan du besöka närliggande teplantage eller göra kortare utflykter för att sedan återvända till hotellet och koppla av i den eleganta tesalongen eller spela en omgång biljard på det över hundra år gamla biljardbordet.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3122 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Grand Hotel i Nuwara Eliya har en lång historia som sträcker sig ända tillbaka till slutet på 1800-talet, och ligger vackert bland teodlingar. Hotellet, som är i kolonialstil, har en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag med egenodlade kryddor och grönsaker och erbjuder en magnifik utsikt över trädgården. Andra restauranger med olika inriktningar, bland annat thai och indisk mat. Tesalong med grillrätter om kvällarna. Vinbar.

Gratis gym. Spa med bland annat massage och bastu mot avgift. Hotellet har ett aktivitetscentrum där olika aktiviteter kan bokas, såsom fiske och cykelturer. Cykeluthyrning mot avgift. Fiskeutrustning mot avgift. Biljard. Wifi mot avgift i allmänna utrymmen. Lekrum och lekplats. Reception som är öppen dygnet runt. Souvenirbutik. Tvättservice mot avgift.

Måltider

Frukostbuffé. Jul- och nyårsmiddag. Halv- eller helpension mot tillägg.

Upplev mer med en kombinationsresa

Hotellet kan inte bokas separat. Det ingår som ett av flera hotell på kombinationsresan Södra Sri Lanka. Boka kombinationsresan och spendera en vecka på tre olika intressanta platser, följt av en vecka med sol och bad. 

Inom kort kommer du kunna boka din kombinationsresa!