Kundomdömen om Jetwing Blue

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

2018 omdömen
Utmärkt
 
746
Väldigt bra
 
786
Bra
 
291
Mindre bra
 
122
Underkänt
 
73

5 senaste omdömen

2019-06-07

Inlägg av rezhinaali Örebro, Sverige

Värdelöst

Hur ska jag börja. Värdelöst mottagning vid Check-in, vi fick fråga själv om vi ska sitta. Ingen som ville visa oss rummet. Dåliga förklaringar på öppettider för allt. Vi hade betalat frukost på bokningen men fick betala dubbelt vid check-out. De lyssnade inte på oss när vi visade bekräftelse och uppgifter på att frukosten ingick i vår bokning. Värdelös support och service. Riktigt otrevlig personal som var där som inte ville prata med oss alls utan bara med sina egna staff. Ne kommer aldrig bo här igen och det ska alla få veta. Vi ringde hotels.com som ringde Jetwing och förklarade att vi redan hade betalat för frukost men de lyssnade inte på de heller. Ruttet!!! Så arg, sämsta stället i Negombo.

 
2019-02-13

Inlägg av Lejomi Nässjö, Sverige

Fantastiskt!

Vi har bott på detta hotell tidigare och vet att både rum och frukost är mycket bra! Men sista åren har vi valt eget boende men däremot åker vi alltid hit för pool-/strandhäng vilket enligt mig är det bästa i Negombo. Man kan köpa "poolbiljetter" så man kunde nyttja deras faciliteter. Det kostar 50 kr per vuxen och 25 kr per barn och då ingår även solstol och handduk. Hotellet ligger precis vid havet och de har solstolar under palmerna så inga parasoll behövs! Servicen är bra och maten mycket god! Bra wifi.

 
2018-12-31

Inlägg av Marita A

Ganska fint men icke prisvärt

Vi har inte övernattat på hotellet däremot spenderade vi en hel dag på deras poolområde. Vi kom tidigt på morgonen och hyrde solsöngar och handdukar. Poolservicen ok utan wowfaktor, rejält dyra o menlösa drinkar jämfört med det vi har fått på hotellens i Colombo o Unawatuna. Helt ok om man bara vill göra en snabb stop över på väg in eller ut Sri Lanka men skulle aldrig rekommendera att spendera hela semestern här. Inte alls lika varmt just denna dag 31.12.2018, hade vi vetat bättre så skulle vi ha kunnat stanna kvar en extra dag i Unawatuna och tagit taxin direkt till flyget på vägen hem. För samma pris vi betalade för två drinkar vid poolen skulle vi ha fått fin middag för två med öl någon annanstans. Nu är det som det är då tanken var att ligga på stranden sista dagen innan resan hem och kalla Sverige:)

 
2018-03-04

Inlägg av JohanL2029 Leksand, Sverige

En natt bröllopssviten

Vi fick ett natt i bröllopssviten av vänner och familj efter vårt bröllop på Sri Lanka. Det är ett stort hotellkomplex som består av 3 delar med 3 pooler av lite olika karaktär och poolside underlag. Sand, gräs eller betong. Välskötta och rena pooler med väldigt hjälpsam personal. Om du ligger vid poolen slipper du dessutom de , ibland påfrestande försäljarna som finns. Drycker och lättare förtäring finns att tillgå, även om du får vara beredd på en del väntetid, speciellt på mat. Själva hotellet är rent och fräscht. Väl tilltagna utrymmen. Stor restaurang där vi tyvärr inte åt middag , men den buffé vi hade på bröllopet var riktigt god och vällagad. Rummet då.. fantastisk svit med dubbla balkonger och underbar utsikt. Stor dubbelsäng med havsutsikt. Rent, fräscht och välfylld minibar. Vi hade tillgång till egen roomservice som fungerade perfekt. I övrigt var det ett väldigt fint rum. Ljust med stora fönster åt två håll. Frukosten var enorm, ca 50 m med allt du kan tänka dig 😊 varm mat, kall mat, juicer frukt i mängder, massor med olika brödalternativ. Te och kaffe. Just kaffet är INTE något vidare för oss svenskar, då det är nästan som te. Samlat omdömme får bli 4+ , det saknas det sista lilla extra för att nå till 5. Men ett underbart hotell med fantastiska möjligheter till sol och bad.

 
2017-04-14

Inlägg av 742emeliej

Högljudda kråkor och försäljare

Bodde 1 natt innan hemfärd och spenderade tack och lov bara en dag där. Hotellet var fräscht och bra restauranger. Det som förstörde hela upplevelsen var massvis av kråkor som förde oljud och flög runt pool och solstolar. Även ett 15-tal försäljare som cirkulerade runt platsen och kunde inte ta ett nej. Inte avslappnande direkt.