Heritance Negombo - Vinter 19/20

  • Direkt vid stranden
  • Köp till hel- eller halvpension

Välkommen till femstjärniga Heritance Negombo – ett modernt hotell som ligger direkt vid den långa sandstranden i Negombo. Mellan hotellet och stranden finns en lagunformad pool, där du i lugnet lätt hittar semesterkänslan. Om du vill utforska Negombo är det bara en kort promenad till butiker, marknader och restauranger.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Deluxerum plus för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1730 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Heritance Negombo väntar sköna dagar vid den lagunformade poolen, blickandes ut över havet och stranden framför. En egen barnsektion i poolen finns för de mindre. Här ingår solstolar, parasoller och handduksservice. Släck törsten och rym undan solen för en stund och simma fram till hotellets swim-up poolbar. På våra fina rum finns en balkong eller terrass, där du kan fånga ljumna kvällar i lugn och ro.

Hotellet har en bufférestaurang, Blue Tan som serverar frukost, lunch och middag. Dessutom finns även tapasrestauragen Mad Dog Bodega. Swiss Bakery & Cafe är ett pittoreskt litet café med utomhusservering. See Bar & Lounge är det perfekta stället för att njuta av solnedgången.

Hotellet består av två byggnader, som åtskiljs av en lite väg. I byggnaden närmast stranden finns huvudrestaurangen och poolbaren. På andra sidan vägen ligger en byggnad som bland annat huserar Mad Dog Bodega, Swiss Bakery & Cafe och Rouge Bar & Lounge. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis gym. Spa med olika behandlingar mot avgift (stängt för renovering till 16 april 2020). Tvättservice mot avgift. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Jul- och nyårsmiddag. Hel- och halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Hotellet spa är stängt för renovering till 16 april 2020.