Camelot Beach - Vinter 19/20

  • Strandnära läge
  • Enkelt men bekvämt
  • Stor trädgård med poolområde

Hotell Camelot Beach ligger precis vid den långa, breda sandstranden i Negombo. Här kan du doppa dig i poolen eller ta det lugnt i skuggan i hotellets lummiga trädgård, omgiven av palmer. Rummen är enkla men välskötta på det här trevliga hotellet som ofta beröms för sin trevliga personal.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevlig och hjälpsam personal. Mycket bra läge.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1099 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Camelot Beach i Negombo är det enkelt att koppla av. På det trevliga poolområdet finns gott om solstolar som gäster får använda gratis och barnen har en separat barnpool att plaska i. Blir du hungrig under dagen väntar hotellets pool och snack-bar, Excalibur. Bortom poolområdet väntar en lång sandstrand för den som hellre badar i havet, eller varför inte surfar.

Camelot Beachs restaurang, The Sangreal, erbjuder lokala lankesiska rätter, internationella rätter och en lobbybar. Det finns även några bord ståendes på plattform i poolen, vill du äta middag där någon kväll går det att fixa mot extra kostnad.

Gratis wifi i receptionen. Deponering mot avgift i receptionen. Massage. Bordtennis. Lekplats. Möjlighet till fiske och windsurfing i närområdena. Tvättservice. Underhållning vissa kvällar i veckan. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Jul- och nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg.