Cinnamon Citadel

  • Vackra flodvyer från poolområdet
  • Lugna, sköna omgivningar
  • Ingår i kombination Sri Lanka

På hotell Cinnamon Citadel i Kandy är naturen ständigt närvarande, med grönklädda kullar och fågelkvitter. I området har bland annat Djungelboken och Tarzan spelats in. Hotellet ligger invid Sri Lankas längsta flod, och vyerna från poolen och restaurangen är fantastiska. Den tropiska trädgården och den avkopplande atmosfären gör vistelsen än mer angenäm.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3656 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 7,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Cinnamon Citadel är ett stilfullt hotell som ligger i en prunkande trädgård med tropisk grönska invid Mahaweli-floden. Vid poolområdet finns en stor pool och en liten, separat barnpool. Solstolar och parasoller. Handduksservice.

På hotellet finns bufférestaurangen Panorama, à la carte-restaurangen Cafe C, en snackbar samt en loungebar. Levande musik kvällstid. Gratis gym, dart och bordtennis. Hotellet anordnar kortare flodturer mot avgift. Gratis wifi på hela hotellet. Room service. Tvättservice mot avgift. Kandys centrum ligger cirka 7,5 kilometer bort och hit tar du dig på ungefär en kvart med tuk tuk.

Hotellet ingår i ett kombinationspaket och kan inte bokas för sig. Läs mer om och boka kombinationsresan till Sri Lanka.

Måltider

Frukostbuffé. Jul- och nyårsmiddag. Halv- eller helpension mot tillägg.

Bra att veta

Hissen går inte till alla våningsplan.

Upplev mer med en kombinationsresa

Hotellet kan inte bokas separat. Det ingår som ett av flera hotell på kombinationsresan Norra Sri Lanka. Boka kombinationsresan och spendera en vecka på tre olika intressanta platser, följt av en vecka med sol och bad.

Inom kort kommer du kunna boka din kombinationsresa!