Kundomdömen om Coral Sands - Vinter 19/20

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2020-02-29


7 av 10

+
Frukost var bra
-
Underligt system för solsängarna. Om man ville ha en ok plats var man tvungen att markera plats för 06:30. Om man inte ville detta så kunde man muta poolskötarna att ordna detta, inte ok system. Maten i restaurang/bar vad inte bra, smaklös.

Bekräftad gäst: 2020-02-29


9 av 10

+
Strandnära
-
Fler solstolar

Bekräftad gäst: 2020-02-22


9 av 10

+
Nära havet
-
Bättre madrasser på solstolarna

Bekräftad gäst: 2020-02-15


9 av 10

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2020-02-15


8 av 10

+
Den vänliga personal och den fantastiska städningen
-
Visst behov av renovering, hade påbörjats så smått

Bekräftad gäst: 2020-02-08


8 av 10

+
Personalen
-
Solstolar på stranden , bättre juice

Bekräftad gäst: 2020-02-01


10 av 10

+
Det var det bästa hotellet jag har bott på så bra service och fantastisk personal
-
Det finns inget allt var jättebra

Bekräftad gäst: 2020-01-25


10 av 10

+
Strandnära
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2020-01-25


9 av 10

+
Trevlig och mycket väl bemötande personal. Läget kan man heller inte klaga på
-
Bättre koll på badrummets "husdjur" fick be om att de sprayade så de äckliga kackerlackorna försvann.

Bekräftad gäst: 2020-01-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

958 omdömen
Utmärkt
 
370
Väldigt bra
 
327
Bra
 
162
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
60

5 senaste omdömen

2020-03-27

Inlägg av Matslaggar

Best hotell in Sri Lanka

Coral Sands i Hikkadua kan jag rekommendera till alla. Rent, fint, bra mat och otrolig service. När utegångsförbudet slog till i mars 2020 så tog de hand om alla på hotellet. De beslutade att servera gratis mat till oss alla som ännu inte åkt hem. De halverade priserna i baren. Allt för att göra situationen så bra som möjligt för oss. Andra hotell hade kanske gjort tvärt om för att tjäna pengar. Tack Coral Sands. Ni gjorde en svår tid lättare. Vi återkommer. Mats och Mia Laggar från Dalarna i Sverige.

 
2020-02-12

Inlägg av Vanja B Västerås, Sverige

Mycket gästvänligt och trivsamt hotell

Jag hade ett bra rum på andra våningen med havsutsikt. Mycket välstädat. Personalen oerhört vänlig och hjälpsam. Jag reste ensam men kände mig aldrig ensam. Ibland kom personalen och pratade en stund. Bra mat på restaurangen. Bästa städning jag nånsin haft.

 
2019-03-31

Inlägg av D5453UEewaw Helsingborg, Sverige

Prisvärt hotell

Perfekt läge vid stranden, trevlig personal och jätte bra service. Noggrann städning, god mat, stora rum med stor terass , stort och fräscht badrum ( ibland dåligt tryck i kranen - vanligt på Sri Lanka). Ett nej tack lägger vi till lukten av avgaser från båtar som finns vid stranden utanför hotellet .

 
2019-03-07

Inlägg av helenh250 Uppsala, Sverige

Perfekt läge med närhet till strand o centrum

Kan absolut rekommendera detta hotell i Hikkaduwa. Bra frukost, trevlig personal, fräscha pooler. Nära till restauranger o lite shopping. Ett minus är den hysteri som många hotell har efter solstolar vid poolen. Många bokade stolar redan innan frukosten va uppäten. Trots att det inte är tillåtet enligt hotellets policy. Plus är att det finns poolhanddukar.

 
2019-01-08

Inlägg av catarina236 Hofors, Sverige

Bra hotell med trevlig personal

Rummen var helt ok - inte helt i toppklass men funkar helt perfekt. Städningen av rummen var helt perfekt. Badrummen kunde kanske vara större och i bättre skick. Ett stort plus till den trevliga personalen.