Kundomdömen om Cinnamon Lodge Habarana

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

3340 omdömen
Utmärkt
 
2061
Väldigt bra
 
981
Bra
 
218
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2020-01-18

Inlägg av Ultranilla68 Örnsköldsvik, Sverige

Dolt hotell i grönskande område

Ett mysigt hotell med bra boende. Rent och fräscht på rummen. Badrum med dusch, utrustat med fön, strykjärn, värdefack, kylskåp, minibar. Var beredd att använda myggmedel då det är mycket träd och buskar och fuktigt så myggorna trivs enormt. Varaner och apor runt området och aporna tar gärna det som man har utomhus så lämna inga dörrar öppna. Restaurangpersonal uppmärksamma och hjälpsamma. En i sällskapet fick hög feber och roomservice kom med special te som skulle hjälpa mot febern. Poolområdet mysigt men kommer i skugga tidigt av alla palmer och grönskan runt området. Egen trädgårdsodling som försörjer hotellet och världens mysigaste trädgårdsmästare som glatt visar oss alla frukter, bär och grönsaker som odlas. Dammen runt hotellet hade tyvärr väldigt smutsigt vatten så det drar ner lite då det kunde vara väldigt vackert om det var mer omhändertaget. Kort promenad till omkringliggande mindre affärer.

 
2020-01-09

Inlägg av veronica1232016 Kristinehamn, Sverige

Lite av djungelkänsla

Ett fantastiskt område. Bra hotellrum, servicevänlig personal och jättebra mat. Buffé som passar alla nationaliteter och ett otroligt efterrättsrum med en massa gotter. Vi fick en privat visning av hotellets egen frukt och kryddträdgård av en av personalen. Vackra fjärilar, apor, kor, varaner, sköldpaddor, ekorrar och fåglar ser du runt om hela området. Provade på hotellets spa som var till belåtenhet efter en tuff vandring upp på lejonklippan. Det spelas levande musik till middagen varje kväll. Va har haft 3 härliga dagar här och varit på flera utflykter i närområdet.

 
2020-01-09

Inlägg av victorbogren Göteborg, Sverige

Fantastiskt hotell

Otroligt trevligt hotell med allt du behöver. Fantastiskt trevlig personal och ligger väldigt nära Sigirya. Fint område med pool, trädgård och djurrike. Skulle dock rekommendera att testa något annat från menyn än buffén.

 
2018-12-26

Inlägg av gunnarostenson Lund, Sverige

Tre härliga dagar

Utomordentligt trevlig personal som hela tiden såg att vi trivdes. Trevliga och generösa rum. Enda lilla negativa är gångarna mellan rummen och huvudbyggnaden är mycket hala att gå på. Ett hotel att rekommendera.

 
2016-12-14

Inlägg av Hansgo Uppsala, Sverige

Högsta klass.

Högsta klass på service,mat, rum och miljö. Fin pool, park område, djur . Gym saknas dock. Trevlig dansant orkester. Utflykter ordnas på ett utmärkt sätt. Räkna dock med många timmars bilresa från colombo.