Colombo Fairway

  • Centralt läge
  • Bufférestaurang med food court
  • Ingår i kombination Sri Lanka

Med sitt centrala läge är hotell Colombo Fairway en utmärkt utgångspunkt när du ska utforska Colombo. Från hotellet har du promenadavstånd till Galle Face Green och till det restaurangtäta området Cinnamon Gardens - Colombo 7 - är det endast en kort resa med tuk tuk eller taxi. Väljer du att äta middagen på hotellet har du ett stort utbud i hotellets bufférestaurang.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1090 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Moderna hotellet Colombo Fairway har ett centralt läge i centrala Colombo – härifrån har du promenadavstånd till det mesta. Från hotellet har du nära till det populära promenadstråket Galle Face Green men också både restauranger och shopping.

Hotellets bufférestaurang är som en food court där du kan välja bland italienska, indiska, kinesiska, arabiska samt grillrätter. Här finns även en juicebar och caféet Java Lounge som erbjuder olika typer av kaffe och bakverk. Takbar och bistro Botanik. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception som är öppen dygnet runt. Tvättservice. Room service.

Hotellet ingår i ett kombinationspaket och kan inte bokas för sig. Läs mer om och boka kombinationsresan till Sri Lanka.

Måltider

Frukostbuffé. Julmiddag (24/12) och nyårsmiddag (31/12).

Upplev mer med en kombinationsresa

Hotellet kan inte bokas separat. Det ingår som ett av flera hotell på kombinationsresan Södra Sri Lanka. Boka kombinationsresan och spendera en vecka på tre olika intressanta platser, följt av en vecka med sol och bad.

Inom kort kommer du kunna boka din kombinationsresa!