Kundomdömen om Cinnamon Red

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

3046 omdömen
Utmärkt
 
1597
Väldigt bra
 
1129
Bra
 
211
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
52

5 senaste omdömen

2020-02-13

Inlägg av TarjaL65

Cinamon Red Hotell Colombo

Stannade två nätter på hotellet i väntan på flyget till Bankok. Rummet var jättefin, modern med sköna sängar och vattenkokare till morgonkaffet. Stor frukostbuffé. På taket en fin pool och bar med goda drinkar. Hotellet låg nära till stora varuhus och sevärdheter. Vi bokade genom hotellet en halvdagstur med kunnig chaufför/guide. Rekommenderas, då vi fick se och höra om Sri Lankas historia.

 
2020-01-28

Inlägg av southsweden Malmö, Sverige

Lugn oas

Vi bodde här våra 3 första nätter på Sri lanka. Skönt att vila upp sig efter flygresan och en bra start på semestern. Väldigt bra service på hotellet, trevlig personal. Bra mat i restaurangen både till frukost och middag som vi testade. (Bägge var buffé). Middagen var otroligt bra och av hög kvalitet, kändes lyxig. Hotellet över lag väldigt rent, tyst och lugnt. Skönt att komma ”hem” efter en dag ute i stadens vimmel.

 
2020-01-04

Inlägg av annaj244 Colombo, Sri Lanka

Colombo 2020

Snyggt hotell med lyxig takbar och infinitypool på 26:e våningen. Utsikten över Indiska Oceanen är magisk! Rummen snyggt inredda med sköna sängar. Personalen mycket vänliga och service inriktade. Vi tyckte maten i takrestauranten var mycket god. Det tog en knapp timme med taxi till flygplatsen från hotellet.

 
2019-04-08

Inlägg av IvanStockholm Colombo

Stabilt och prisvärt

Har av olika anledningar inte bott på Cinnamon Red på ett, men i början april fick jag tillfälle. Fortsatt stabilt. Rummen fräscha trots att hotellet har hög beläggning. Personalen vänlig och serviceminded. Inget att klaga på - förutom hissarna..

 
2019-02-18

Inlägg av Uffeseger Stockholm, Sverige

Perfect

Fräsch hotell , poolen på 26 e våningen fantastisk, och en underbar utsikt , goda drinkar och bra mat! Billigt boende så detta måste ni boka, tar knappt en timme till flygplatsen, så blev lite vardagslyx innan hemfärd !