Kundomdömen om Avani Bentota Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

2145 omdömen
Utmärkt
 
1112
Väldigt bra
 
673
Bra
 
220
Mindre bra
 
72
Underkänt
 
68

5 senaste omdömen

2020-01-28

Inlägg av boj197

Utmärkt Läge vid stranden

Hotell med utmärkt läge vid stranden. God mat och bra priser i baren där vi åt mest. Mycket trevlig personal. Finns även en ort intill med lite shopping och restauranger / dock inte som Thailand men och andra sidan börjar det bli för mycket där. Vi bytte upp oss från rum 229 till 101. 229 luktade mögel i duschen ( vanligt med svartmögel på silikonen i duscharna / används ju mer än normalt / och jag ha allergi ) så vi graderade upp oss till en junior suite / vilken var mycket bättre / pentry / soffgrupp. Kan rekommendera detta hotell trots lukten i duschen eftersom jag är känsligare än medel.

 
2019-12-28

Inlägg av kristinahornberg

Toppenbra hotell med god service.

Toppenläge alldeles intill den långa, rena stranden. Vi hade ett stort rum med effektiv luftkonditionering och riktigt bra sängar. Frukosten var fantastisk, det fanns ett stort utbud och personalen var väldigt trevliga och serviceinriktade. Tack Kusal, Rasmuni och Renuka för god service i frukostrestaurangen! Niklas och Kristina

 
2017-04-11

Inlägg av Lennart E Landvetter, Sverige

Första klass direkt på stranden

Jag kan rekommendera detta hotell. Rummet var inte första klass men nästa till, rent och väl fungerande. Restaurangerna serveras första klass mat och var mycket rena. Det fanns två stora pooler men jag använda dem inte, i stället badade jag i havet eftersom stranden var alldeles intill hotellets trädgård. Det var underbart att bada i havet men du måste vara försiktig på grund av de höga vågor och den starka strömmen. Säljarna på stranden är ganska få och tog ett nej för ett nej. Det finns massor av restauranger i närområdet.

 
2017-02-11

Inlägg av borneo02 Norrköping, Sverige

Trevligt hotell

Liknande hotell som Avani Kalatura med den skillnaden att stranden medger bad i Indiska oceanen. Finkornig vit sand, bred långgrund strand, helt underbar! Bra restauranger i närområdet och lätt att ta sig till staden. Hotellet ligger nära järnvägen men den stör inte ngt särskilt.

 
2016-11-08

Inlägg av 116tina Knivsta, Sverige

Bra hotell men behöver uppfräschning

Skulle ge detta hotell 4- (4 minus) i betyg. Mycket hjälpsam personal! Frukosten jättebra man kan sitta inomhus eller utomhus o givetvis det man kan förvänta sig av ett fyrstjärnigt hotell dvs. kock som lagar omeletter, pannkakor etc. Provade middagsbuffe 3 ggr och den var bra. Många rätter välja på o både asiatiskt /Lankesisk mat o västerländska rätter. Mycket bra service. Tog " private seafoodbarbeque on the beach" en kväll o den var en liten besvikelse. Inte pga maten (som var jättegod m tigerräkor, hummer etc) men här falerar servicen. De kom med förrätten innan vi fått ngn dryck och vinet vi ville ha fanns ej (säg det då innan man beställer!) Fick ett sämre vin till dyrare pris. Men annars mysigt med en privat middag på stranden. Rummen är stora o rymliga o även stora badrum men definitivt i behov av upprustning/renovering. Handukarna gamla o slitna det märks att det var länge sedan renovering. lugnt o fint poolområde m bra service av personalen där. Renovering av trädäcket (som är lagat med lappar här o där ) behövs. O poolhandukarna behövs definitivt bytas ut. De var gamla o slitna. Tror det blir bra här när de renoverat! Men ett stort plus för den vänliga, hjälpsamma personalen!