Kundomdömen om Los Geranios

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

275 omdömen
Utmärkt
 
179
Väldigt bra
 
72
Bra
 
14
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-08-29

Inlägg av Karin S

Sunny weekend

Allt i toppklass. Fritt att låna strandhanddukar, solstolar och parasoll. Perfekt läge med superfin strand och bad precis utanför. Fint rum. Enastående personal. Ett hotell vi gärna åker tillbaka till.

 
2017-08-28

Inlägg av Helgma

Hotell med bra läge och trevlig personal!

Ett lite mindre hotell beläget vid stranden! Trevlig och hjälpsam personal! Hotellet är inte det nyaste i staden, men håller en bra standard! Frukosten är ganska liten men bra! Nöjd med min vistelse här och skulle kunna komma tillbaka!

 
2017-08-28

Inlägg av poppe1 Knivsta, Sverige

Fantastiskt!!

Fantastiskt läge precis vid stranden, vänlig och hjälpsam personal och fantastiskt rum med stor terass. Bra restaurang, snabb och effektiv service. Kan rekommendera detta hotell, jag kommer gärna tillbaka!

 
2017-08-19

Inlägg av 383lenak Göteborg, Sverige

Semestet

Fy för äggröran till frukost som är gjord på äggpulver och stel redan vid servering, slippriga bacon som flöt omkring i fett. Påtalade detta redan förra året till reception, inget har förändrats:( Tråkigt också att någon av personalen drar ned betyg med sin tråkiga attityd. Väljer Hotel Marina nästa gång där det är vänlighet och service som styr, även deras fantastiska frukost!

 
2017-07-31

Inlägg av petrap185 Kungsbacka, Sverige

Hörnrum med havsutsikt

Nöjd med rummet och standarden. Inte helt nytt kanske men helt okey. Vi åt lunch på hotellets uteservering och raviolin var riktigt god. Även brownie till dessert smakade faktiskt god choklad (jag tycker annars ofta att det ser bättre ut än vad det smakar) Hotellet ligger precis vid en strand och det är en lugn liten promenadgata. Inget partyställe mest familjer o par.