Eden Nord

  • Nära både strand och centrum
  • Lugna omgivningar
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Tresoliga hotell Eden Nord är ett utmärkt val för dig som vill starta dagen med en vandring eller löptur i de närliggande Tramuntanabergen. Dagarna spenderas med fördel vid poolen eller på den fina stranden. Vill du besöka Palma under semestern är det bara att hoppa på spårvagnen nere i hamnen.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Standardrum för 2 personer. Superiorrum för 2-4 personer, varav 1 barn. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Cristina, la barista
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 381 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Eden Nord är vackert beläget på en höjd i Puerto de Sóller, och har ett fint litet poolområde med utsikt över berget. Pool med barnsektion och poolbar som serverar snacks under högsäsong. Gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift.

Bufférestaurang som serverar frukost och middag. Dag- och kvällsaktiviteter på hotell Eden, cirka 500 meter från hotellet. Gratis wifi på hela hotellet. Tvättservice.

Hotellet ligger vid Tramuntanabergets fot, och till centrum och stranden är det ca 200 meter. Nivåskillnader och en liten backe leder upp till hotellet. Begränsad trafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension (frukost- och middagsbuffé) mot tillägg. Måltidsdryck ingår inte.