Eden

  • Perfekt läge
  • Nära vandringslederna
  • Köp till halvpension

Nära hav, strand och berg, mitt i den mysiga lilla semesterorten Puerto de Sóller välkomnar hotell Eden sina gäster. Detta trevliga hotell stoltserar med en härlig pool med barnsektion och en restaurangen som serverar utsökt mat ur det mallorkinska och internationella köket, så lägg gärna till en slant för halvpension.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2 personer. Standardrum för 2 personer. Superiorrum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,8 av 10
baserat på 10 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 653 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 15 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Eden har ett perfekt läge i mysiga Puerto de Sóller. Här finns ett fint poolområde, pool med barnsektion samt solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot deposition. Poolbar som serverar enklare rätter under högsäsong.

Kvällsunderhållning några gånger i veckan i högsäsong. Biljard mot avgift.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Närhet till restauranger, caféer och butiker. Lokal trafik som kan uppfattas som störande. Väg måste korsas för att nå stranden.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Alla hotell, Puerto de Sóller

Es Port

Tillbringa en avkopplande semester på Es Port, ett hotell med anor från 1600-talet! Atmosfären, och läget nära stranden och vandringslederna är oslagbart. Restaurangen anordnar temadagar med mallorkinsk mat och på hotellets relaxavdelning kan du njuta av mängder av välgörande behandlingar.

Pure Salt Port de Soller

Pure Salt Port de Soller ligger i utkanten av Puerto de Sóller och från hotellet kan du ta en stilla promenad längs den palmkantade strandpromenaden in till centrum. Hotellet har fräscha dubbelrum och stranden ligger bara några steg bort. Här ska du bo om du vill utforska ön Mallorca och på en halvtimme med bil kommer du bland annat till den vackra byn Dejá. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 14 år.