Eden

  • Perfekt läge
  • Nära vandringslederna
  • Köp till halvpension

Nära hav, strand och berg, mitt i den mysiga lilla semesterorten Puerto de Sóller välkomnar hotell Eden sina gäster. Detta trevliga hotell stoltserar med en härlig pool med barnsektion och en restaurangen som serverar utsökt mat ur det mallorkinska och internationella köket, så lägg gärna till en slant för halvpension.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2 personer. Standardrum för 2 personer. Superiorrum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,8 av 10
baserat på 10 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 616 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 15 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Eden har ett perfekt läge i mysiga Puerto de Sóller. Här finns ett fint poolområde, pool med barnsektion samt gratis solstolar och parasoller. Handduksservice mot deposition. Poolbar som serverar enklare rätter under högsäsong.

Sällskapsrum med tv. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Kvällsunderhållning några gånger i veckan (beroende på väder är underhållningen inom- eller utomhus) i högsäsong.

Konferenslokal utan avgift mot reservation. Biljard mot avgift. Massage mot avgift. Tvättservice mot avgift. Närhet till restauranger, caféer och butiker. Lokal trafik som kan uppfattas som störande.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension (frukost- och middagsbuffé) mot tillägg. Måltidsdryck ingår inte.

Bra att veta

Väg måste korsas för att nå stranden.

Alla hotell, Puerto de Sóller

Es Port

Tillbringa en avkopplande semester på Es Port, ett hotell med anor från 1600-talet! Atmosfären, och läget nära stranden och vandringslederna är oslagbart. Restaurangen anordnar temadagar med mallorkinsk mat och på hotellets relaxavdelning kan du njuta av mängder av välgörande behandlingar.