Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

2620 omdömen
Utmärkt
 
1383
Väldigt bra
 
886
Bra
 
249
Mindre bra
 
72
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2019-09-14

av erikt59 Stockholm, Sverige

Bra läge men inget mer

Hotellet har bra läge och ligger nära det mesta men det är också allt. Frukosten är ok men automatkaffet under all kritik. Servicen är bristfällig och håller ingen högre standard. Sängarna är hårda och rummet låg mot en tråkig innegård med frostade fönster (saknade balkong). Långa väntetider på hissen då det endast finns en hiss på hela hotellet. Hotellet ger sken av att vara 4 stjärnigt men lever inte upp till det. Jag skulle säga 2+ speglar verkligheten. Kommer inte att bo här igen.

 
2019-08-27

av EmmaJonzon Stockholm, Sverige

Inga glädjerop

Ingen bra frukost, inga alternativ för allergiker etc och inga direkta smakupplevelser. Kaffet kostar extra om det ska vara någorlunda drickbart. Rummen är helt okej men väldigt lyhörda! Tyvärr inte överförtjust och kommer inte tillbaka.

 
2019-05-05

av Kicki W Vasteras, Sweden

Perfekt läge

Andra gången jag bor här. Perfekt läge mellan La Catalina och gamla stan. Nära restauranger, shopping, buss till stränderna och bussen till flygplatsen. Supergod frukost som serveras i mysig miljö. Även cava serveras. Lagom stort hotell med trevlig personal som är hjälpsam och serviceminded. Skulle gärna bo där igen.

 
2018-12-16

av DasyIsa Göteborg, Sverige

Trevligt hotel med udda inredning

Stort rum med balkong med utsikt, -något eftersatt städning. På våning 1 fanns en fin liten bubbelpool och både vanlig och ångbastu - att det inte fanns badrockar att tillgå. God frukost med mycket att välja på -lite långsamt att få bordet tömt och kön till kaffeautomaten (vill inte ens tänka på kön under högsäsong) Fyra stjänor... på spanska iaf

 
2018-11-17

av andu620 Göteborg, Sverige

Weekend

Trevligt hotell beläget i centrala Palma. Hotellpersonal med glatt humor & service på hög nivå. Vi prioriterar städning, bra sängar, badrum & frukost när vi reser. För att få 5 stjärnor behövs uppgradering gällande frukostmatsal som var för trång & högre klass på buffén, dessutom kunde det vara mjukare sängmadrasser.