Kundomdömen om HM Gran Fiesta

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
A beautiful hotel good service and friendly staff music at night was very good
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


9 av 10

+
Läget
-
Bättre wi-fi. Ta inte hutlöst betalt för kassaskåpet. Drygt 30 kronor per dag är ocker. Större kylskåp.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


8 av 10

+
Läget, fin pool och jättefin takpool
-
Väldigt lyhörda rum. Mycket ljud från uteserveringen vid poolen för rummen ovanför

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

+
Läget vid stranden, utsikten & takpoolen. Fantastiskt!!
-
Förbud mot att lägga ut handdukar & därmed ta en solsäng kl. 07.00 på morgonen. Man borde inte få ta en solsäng förrän kl.10.00 då poolområdet öppnas. Borde vara ett större pool område till ett sånt stort hotell.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

705 omdömen
Utmärkt
 
232
Väldigt bra
 
279
Bra
 
119
Mindre bra
 
44
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2019-11-05

Inlägg av malinnordgren Sölvesborg, Sverige

Trevligt och snyggt

Trevligt bemötande i receptionen, hjälpsam personal. Härlig personal i bar och matsal. Vi hade all inclusive, det var väldigt fin frukost och stort plus för Cavan som ingick, lunch och middag lite tråkigare men ok. Goda drinkar i baren, Sangrian var supergod. Litet rum för tre personer, snålt med tvål och toalettartiklar....Klen hisskapacitet, inte uppvärmd pool, baren på takterrasen var inte öppen trots att den skulle vara det vid fint väder vilket det var.

 
2019-09-18

Inlägg av elsie A Sverige

Ett hotell som är nära till allt.

Vi var här 1 vecka. Rent och snyggt, nära stranden, shopping, matställen och cykeluthyrning. Frukosten var fantastisk. Poolen var ej uppvärmd så den var iskall i september. Bra bussförbindelser till Palma stad

 
2018-05-28

Inlägg av Christina C Amadores, Spanien

Bra läge

Bra frukost och middags buffe, mycket rent och välstädat, utmärkt läge vid stranden. Mycket dålig hisskapacitet och frekvens. Uruselt all-inclusive dryckespaket, det är verkligen kvalitetsvarning på det..

 
2018-05-04

Inlägg av Brittmarie S Stockholms län, Sverige

Trångt,tyskt och smaklöst

Väldigt små rum för två personer. Toalettartiklar "skröts" lite med i förhandsinformationen, men visade sig vara EN väldigt liten och tråkig tvål för två personer. Efter att ha givit dricks till städerskan dök den andra tvålen upp. Ingen ventilation i rum eller badrum. Förstoringsspegeln i badrummet satt löst, så den vågade vi inte röra, golvet i duschcen var livsfarligt halt och med tanke på alla äldre, tyska gäster, borde man snarast åtgärda detta. 99,9 % av gästerna var tyska och lite jobbigt att få personalen att prata engelska. Riklig och god frukostbuffé, medan middagarna var helt utan vare sig salt, peppar eller kryddor. Salt o peppar fanns dock på borden. Trevligt initiativ med olika tema på middagsmaten, som t.ex jjapansk mat, mexikansk mat. Denna sista var också helt utan kryddor MEN med chokladsås till kycklingen.Såsen skulle nog föreställa "mole poblano" som är kryddad med bl.a choklad men tyvärr bestod av mörk, smält choklad. Alla sittplatser i baren är väldigt, väldigt obeväma. Serveringspersonalen vänlig och hjälpsam.

 
2018-03-19

Inlägg av racerpeggan Stockholm, Sverige

Snyggt hotell men har en del att förbättra

Snyggt rum men ganska trångt och ingen ventilation. Efter några dagar så luktade kläderna som vi haft i garderoben illa pga fukt och ingen ventilation. Toalettartiklar skulle ingå men 2 personer fick bara 1 liten tvål ihop för en hel vecka. Bara när vi näst sista dagen gav en slant till städerska fick vi en extra tvål. Frukostbuffén var utmärkt men middagsmaten var trist och helt smaklös.