Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

1288 omdömen
Utmärkt
 
739
Väldigt bra
 
397
Bra
 
117
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-09-26

av Ylva F Solna, Sverige

Mycket trevlig personal

Läget tyckte vi var bra, lugnt område. Fräscht hotell och jättebra frukost, gott kaffe!! Cava till frukost Sköna sängar. Trevlig personal som kunde hjälpa till med det mesta, kunde hjälpa oss med att hyra bil.

 
2018-05-01

av JIFpw Helsingborg, Sverige

Hyfsat hotell, hyfsad frukost

Läget är hyfsat, ca 15 min promenad från stans verkliga centrum. Rummen var hyfsade, enkla i sin lite råa stil med målade betonggolv och en sparsam inredning. Städningen vid ankomsten hade en del brister med en del smuts kvar på golvet. Sängarna var av normal storlek (90 cm) och kuddarna var bra (2st). Hårtork, tvål, schampo, tandborste finns på rummen vid ankomst. På rummet fanns även säkerhetsbox och minibar med kylskåp. Frukosten var hyfsad, det mesta fanns såsom äggröra, bacon, spansk korv, kokt ägg, bröd och pålägg, små glas med yoghurt, flingor, färsk frukt (melon, kiwi, ananas), kakor, kaffe (automat med espresso, latte mm), juice, Cava (!). Det vi saknade på frukosten var bättre utbud på bröd då det endast fanns formfranska att rosta samt nån torr bulle. Det saknades även helt skivade grönsaker. Frukosten var OK, men det saknades pricken över i. Inredningen i frukostmatsalen/lobbyn var lite för mycket design och mindre funktionalitet med låga bord och soffor. Det bästa med HM Balanguera var servicen i receptionen med vänlig och hjälpsam personal samt den fina takterassen där man kan sitta flera tillsammans. Den lilla poolen fungerade men var som väntat kall i slutet på april. Incheckning sker kl. 14 Utcheckning sker kl. 11. De erbjuder förvaring av resväskor om man kommer/åker på andra tider.

 
2018-04-05

av Nirko72 Västra Frölunda, Sverige

Träning och solresa

Jättefint hotell med snygg inredning. Allt rent och fräscht. Frukostbuffén bra men samma varje dag. Middagsbuffen ok men lite tråkig. Lite vegetariskt även de lovat. Gymmet var inte stort men rent och fint och funkade för en vecka. Poolområdet fint men mycket oväsen fr trafik och skuggigt fram till lunch. Ouppvärmd pool. Tråkigt att de tagit bort poolen på takterrassen. Personalen var inte så serviceminded. Städning varje dag. Nära strand buss affärer men också tyvärr trafikerad väg som mest störde poolområdet.

 
2017-09-06

av Ana1968_13 Malmö, Sverige

En sann pärla, en konstverk!

Underbar frukost buffé med champagne varje morgon. Personalen är trevlig, klok, engagerad, kreativ! Hela hotel är som en konstgalleri. Alla arkitektoniska ytor är böjda, mjuka. En inbjudande byggnad. Man känner sig djup tacksamt för vistelsen. Rekommenderas varmt!

 
2017-05-16

av 477stigm Solna, Sverige

Fräscht hotell med bra service

Mycket fräscht hotel med bra läge. 50m till beachen och 100m till busstoppet in till Palma. Suverän frukostbuffé med allt, från cava till äggstation. Personalen och servicen var mycket bra. Receptionen levererade på alla våra önskemål; cyklar, bilhyra, ridutflykt och restaurangbokningar. Tysta och rena rum. levererade på alla våra önskemål; cyklar, bilhyra, ridutflykt och restaurangbokningar. Tysta och rena rum. Kvar till full pott är ett något större rum, bätte AC, och en större pool. Jag kan varmt rekommendera detta hotell! Favvorestaurangen på playan heter Ginger som ligger 5 min promenad söderut från hotellet. Cykelturen in till Palma (ca 60 min) var fantastisk. Finare cykelväg får man leta efter (även upplyst kvällstid).