HM Balanguera

Bara ca 10 minuter från Palma de Mallorcas historiska centrum ligger hotell HM Balanguera. Här kan du ta det lugnt, omgivningarna inbjuder till, det samtligt som stranden och massor av olika aktiviteter finns inom räckhåll.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Enkelrum 1 person.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1288 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 3,5 km
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

HM Balanguera, ett stadshotell byggt 2012, inrett i Medelhavsstil med sten, trä och rottingdetaljer är ett toppenalternativ för den som söker ett boende inne i Palma. Här kan du ta det lugnt och må bra vid den lilla poolen eller kanske hyra cykel för att smidigt och enkelt ta dig runt i den vackra staden.

Mindre poolområde en liten pool på takterrassen. Där finns möjlighet att njuta i solen, eller dra sig undan i skuggan mellan doppen. Terrassen är öppen från ca kl. 9.00-20.00.

På hotellet dukas en frukostbuffé upp varje morgon. Lunch och middag serveras från en à la carte-meny och du kan äta i rummet eller i restaurangen. Lunch är tillgängligt ca kl. 13.00-15.30 och middag mellan kl. 20.00-23.15.

Hotellet erbjuder bekvämligheter som gratis wifi på hela hotellet och receptionsservice dygnet runt. Det tar ungefär en kvart att promenera till centrum och det är lätt att ta sig till stadens alla attraktioner och sevärdheter. Stadstrafik

Måltider

Frukostbuffé ingår.

Alla hotell, Playa de Palma

JS Palma Stay

Unna dig en välbehövlig paus i tillvaron tillsammans med någon du tycker om – utan krav och utan ... stojande barn. På fräscha hotell JS Palma Stay i Ca'n Pastilla tar man nämligen bara emot vuxna gäster. Så, sjunk ner i poolens jacuzzidel eller gå hand i hand ett par minuter ner till den vita, mjuka sandstranden för ett svalkande dopp eller två.

HM Tropical

HM Tropical är ett modernt hotell beläget ett stenkast från stranden och med ett trevligt poolområde på taket. Här bor du i stilrena rum med en fin utsikt över havet. Frukostbuffé ingår i priset och möjlighet att köpa till halvpension finns.

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo är ett familjevänligt lägenhetshotell nära den fina stranden i Playa de Palma. I hotellets grönskande trädgård finns två poolområden, ett för familjer och ett för dig som vill ha mer lugn och ro. Här bor du i fräscha lägenheter och rår om dig själv, men möjligheten finns att köpa till frukost eller halvpension.

HM Jaime III

HM Jaime III ligger i hjärtat av Palma, på gångavstånd från småbåtshamnen, i ett av de bästa områdena för att strosa runt och omgivet av de mest eleganta butikerna och barerna. Hotellet, som har ett eget spa, ger dig en kosmopolitisk känsla med de senaste konsttrenderna och avantgardistisk inredning.

HM Alma Beach

HM Alma Beach är ett modernt och snyggt inrett hotell med centralt läge i den lilla byn Can Pastilla, strax öster om Palma Stad. Hotellet har två pooler, den ena hittas uppe på taket tillsammans med en läcker takbar. Välkommen!