Kundomdömen om INNSiDE by Melia Cala Blanca

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1944 omdömen
Utmärkt
 
1026
Väldigt bra
 
614
Bra
 
207
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2022-11-19

av 184jesperl

underbar miljö

fantastiskt läge, trevlig personal, grym frukost med en barrista som serverar dig ditt favoritkaffe, soluppgång och härlig stämning på strand och strandpromenad, kul med beachvolleyboll varje kväll minst 10 nät/banor. utsikt mot Palmabukten och alla Yachter som lägger ankare strax utanför

 
2022-07-04

av Marika W

Fint hotell med bra läge

Vi var här under en vecka juni/juli. Hotellet ligger jättebra mitt i Palma Nova. Stort plus att det bara finns en strandpromenad som skiljer hotell och strand åt. Lån av handdukar till både pool och strand gratis för gäster. Personalen är jättetrevlig och välkomnande. Servicen är jättebra. Fick mat levererad till rummet från restaurangen då jag mådde dåligt en dag. Personalen bryr sig verkligen genuint om en. För de som önskar vegetariskt finns mer att önska från just restaurangen kvällstid dock. För mig som var gravid vid vistelsen blev utbudet än mindre men längs med strandpromenaden finns gott om alternativ. Bland annat Barbuda Beach. Stor frukostbuffé med mycket alternativ. Sköna sängar. Dock bodde vi på första våningen vilket gjorde att vi hörde kvällsgäster runt poolen ganska väl. Rekommenderar att bo högre upp om möjligt. Att man hör folk i korridoren eller ovanför en anser jag inte vara ett problem, då man spenderar mestadels av tiden ute ändå. Allt som allt är vi mycket nöjda med vår vistelse på detta hotell, framförallt på grund personalen och det fina läget. Det är också nära till buss och taxi om man vill ta sig in till Palma exempelvis.

 
2019-08-11

av Excursion24227628457

Utmärkt hotell att bo på

Toppenhotell med trevlig och hjälpsam personal Bra service Nära till stranden Nära till buss när man ska åka till Palma och flygplats ca 4 min gångväg efter strandpromenaden. Rekommendera att bo på detta hotell

 
2019-07-04

av 233agnetas Palma de Mallorca, Spanien

Mycket kan förbättras.

Frukosten och läget på hotellet är bra men för att vara ett 4*hotell behöver man förbättra bland annat servicen i matsalen, ge matsalspersonalen fräscha kläder, köpa in bord och stolar i utomhusmatsalen som är sköna att sitta i. De som finns är de sämsta som vi någonsin suttit i på ett hotell. Poolbaren och matsalen utomhus borde avskiljas. Det är trist att äta middag och det vid bordet bredvid sitter gäster i badkläder.

 
2017-11-07

av annikaHalmstad halmstad

Såå mysigt!

Vi besökte Beach house i oktober. Ett jättetrevligt hotell med smakfull inredning (Desigual) , en doft av vanilj och massor med ljuslyktor! Mycket trevlig personal! Hotellet ligger precis vid havet, bara en gångväg emellan. God mat. Sköna sängar!!