Kundomdömen om H10 Punta Negra Boutique Hotel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

721 omdömen
Utmärkt
 
347
Väldigt bra
 
210
Bra
 
94
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2018-07-29

av Hakanfranmalmo

Fint hotell på vackert läge

Hotellet är i grunden en gammal anläggning som tydligen renoverats och byggts om genom åren. Det innebär att stora delar av inredning i de gemensamma utrymmena inte alls liknar moderna hotell. Vi bodde i ett bra rum i huvudbyggnaden med utsikt över poolen och vad som borde betecknas som delvis havsutsikt men som H10 anser vara havsutsikt. (Jodå, havet syntes mellan tallarna men havsutsikt?) De allmänna utrymmena i huvudbyggnaden andas 60 & 70-tal och heltäckningsmattan i korridoren borde nog höra hemma på ett museum tillsammans med möblerna från trappgången. Betyder detta att det är ett dåligt hotell? Nej inte alls. Det betyder att H10 har ett väldigt fint hotell på ett superläge som med lite mer insats skulle kunna vara ett parhotell i toppklass. Efter en vecka så undrar man några saker: Hur kan man ta 9 EUR för en (nästan) alkoholfri Pina Colada i ett plastglas?, Varför utnyttjar man inte den jättefina uterestaurangen bättre på frukosten?, Varför har man bara en kvällsrestaurang med orimliga priser?, Varför tar man löjliga priser för cykelhyra? osv... Små saker som tillsammans gör att man tycker att det borde kunna vara en 5 poängare men som nu får stanna på en 4. Jättefint med hotellet: Vackert läge, lugn atmosfär, fin trädgård, rent & snyggt, bra lunch, bra solsängar. Hotellets läge gör att man får ta taxi till allt men både Palma Nova och Porto Portals kostar under 6 EUR med taxi. Ca 22 EUR till Palma de Mallorca. Ett jättefint hotell som kunde varit ännu bättre.

 
2017-09-16

av 208mattiasg Sollentuna, Sverige

Wow!

Vilket härligt och lugnt Boutiqe Hotel! Härliga pooler och med egna badvikar vid havet! Passade perfekt för ett par som firade 30 år tillsammans! Väldigt trevlig personal! Köpte till halvpension och var otroligt nöjd med maten! Med halvpension var maten prisvärd, annars är det ganska dyrt med mat! Men det är nog samma prisnivå runt om Mallorca!

 
2016-10-19

av margaretaz2015 Lissabon, Portugal

Vackra små stränder

Punta Negra ligger inbäddat i lummig pinjeskog högt ovanför det blå Medelhavet. Trappor leder ner till en skyddad stenstrand på ena sidan och en söt sandstrand på andra sidan. Däremellan finns klippor att solbada ifrån. Och så har man ju en rejäl swimmingpool med mycket bekväma solstolar. Personalen har hög servicenivå och frukosten är mycket generös.

 
2016-05-10

av ChristerT22

Mycket bra Resort!

Mycket bra boende! Suverän frukost, magnifik utsikt, bra Wifi i hela området. Välskött! Enkelt att få taxi. Kostar ca 20 Euro med taxi till centrala Palma. ...se upp för korsande cykelväg i rondellen när man kör ut från hotellet till storavägen.

 
2015-06-13

av Per5411 Karlstad

Lugnt och skönt

Rubriken kunde följas av många superlativer vilket faktiskt förtjänas. H10 Punta Negra ligger ljuvligt inbäddat i en välskött och härligt grön trädgård där koltrastar sjunger från tidiga morgonen till sent på kvällen. Rummen är väl inte särskilt "boutique" som framhålles i reklamen men rena och prydliga utan överdåd. Radioenheten fungerade inte vid vårt besök och det skänkte extra tystnad. För det är oftast tyst och lugnt runt hela hotellmiljön. Badrum och toalett inrymmer också bidé för de som tycker sådant är komfortpluss. Receptionen fungerar tillfredställande och smidigt med receptionister som både pratar och förstår svensk skolengelska och -tyska. Det finns poolbar vid de båda poolerna och en extremt kostsam middagsrestaurang där allt vi åt var tillagat med överambition, s k "overdoing"! Frukostmatsalen har en hänförande utsikt över havet och innehåller betydligt mer än de flesta andra hotell vi bott på på Mallorca. Det är enkelt att ta sig till och från hotellet. I närheten finns flera restauranger och hotell med mallorkansk touch. Busshållplats för buss både till Palma och västerut ligger 4 min promenad från hotellet. Bussarna går med 30 min mellanrum - åt båda hållen - och kostar 25 kr/per pers och resa. Men framför allt är det ett paradisiskt skönt läge nära till bad och avkoppling i en lugn och skön miljö. Hotellet har ingen egen badstrand men väl ett läge där två publika vikar skär in i strandlinjen vilka går att nyttjas av gästerna.